35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:On mi w ogole czesto przyjemnosc robi. A w wakacje/urlop to juz w ogole
z czasem trzeba sie starać coraz wiecej bo w tym temacie jest tylko jeden kierunek i jest to równia pochyła.....nigdy odwrotnie, chyba że facet w myslach ma inna pizde albo cos bierze
dziwi mnie bardzo że stare baby tego nie wiedząkrycha.stara, caffe lubią tę wiadomość
-
sadbuttrue wrote:Za 3 lata mu milosc minie i poszuka kogoś w swoim wieku lub młodszego.... Sad but True....
Przeca beda zyli dlugo i szczesliwie.krycha.stara, efcia, Aasiula, ania.g, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysadbuttrue wrote:Za 3 lata mu milosc minie i poszuka kogoś w swoim wieku lub młodszego.... Sad but True....
krycha.stara, ania.g, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
sadbuttrue wrote:Za 3 lata mu milosc minie i poszuka kogoś w swoim wieku lub młodszego.... Sad but True....
my wczoraj obchodziliśmy 20 lecie
mam wrażenie ze im dłużej jesteśmy razem tym chcica większaReni, krycha.stara, Aasiula, ania.g, caffe, ComeToMeBaby, moremi, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
efcia to już nie jest zdrowe
efcia wrote:
mam wrażenie ze im dłużej jesteśmy razem tym chcica większakrycha.stara, efcia, kapturnica, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:
mam wrażenie ze im dłużej jesteśmy razem tym chcica większa
hmmm...w jego przypadku moze to byc przepełniony woreczek...nie nalezy mylić ze chcicą, może robicie to rzadziej niż 20 lat temu, hę?
efcia, krycha.stara, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW moim przypadku im dłuzej jestesmy ze sobą tym sex jest lepszy.
Juz się nie mogę doczekać co będzie za 50 lat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:29
krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, Reni, moremi, ania.g, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość