35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jeśli myslisz że naprawde faceta ekscytuje noc poslubna z kobietą którą miał milion razy przed slubem kiedy chciał i jak chciał to musze cie rozczarować - NIE....i opakowanie niczego nie zmienia....
co innego gdybys była niewinna
taki lajfto on mi cały czas gada o nocy poślubnej. a ja się zastanawiam, czy czasem po prostu nie pójdziemy spać.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ey laski macie dobry przepis na sos do cannelloni ??
Bry
Jakoś mi cała energia uszła....małż pojechał do domu, a mnie wszystkie służy zaniknely, czyżby owu czekała az wróci?
Miłego tego gorącego
Pepa trzymam cały czas kciuki zeby ci te wyniki w końcu spadły
Kaptaprzygoda z cola wymiata, ale nie zazdraszczam sprzątania
Aasiula kciuki zacisniete za prokreacyjny urlop, nie żałuj sobiekrycha.stara, macduska, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bedziesz mieć 90 i wedżajnę w kolanach weź sie
macduska wrote:W moim przypadku im dłuzej jestesmy ze sobą tym sex jest lepszy.
Juz się nie mogę doczekać co będzie za 50 lat!macduska, krycha.stara, caffe, SolarPolar, kapturnica, Mega, efcia, moremi, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:bedziesz mieć 90 i wedżajnę w kolanach weź sie
albo masochistycznie przydeptywaćkrycha.stara, Reni, macduska, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:U mnie seks starzeje sie jak wino - coraz lepszy! Ale nie zebym byla ciekawa jak to bedzie ekstra za 50 lat! Nie bedzie....
wiesz kiedy facetom przestaje wstawać?
myslisz że dopiero staruszkom? no chyba że lubisz z tami rozmamłanym -
nick nieaktualny
-
pojechałaś
wyobrażacie sobie
nie dość że 90 na karku, to jeszcze on w szpilkach 12cm
nie nie nie nie.. nie ogarniam
krycha.stara wrote:W szpilkach koniecznie!krycha.stara, caffe, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość