35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sobie pomyslałam, że zamiast siedzieć pod drzewami na hustawce i chłodzić się zimnym piwem to w 30° upale pojadę te 100 km w jedną stronę, żeby siedzieć 3 godziny w poczekalni wśród równie jak ja spoconych bab a następnie zdejmę gacie przed ginem, dla rozrywki.
Hera - na monitoring przyjechałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:11
krycha.stara, Heretyczka, Margolcia88, kapturnica, moremi, Aasiula, ania.g, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Tak sobie pomyslałam, że zamiast siedzieć pod drzewami na hustawce i chłodzić się zimnym piwem to w 30° upale pojadę te 100 km zeby siedzieć 3 godziny w poczekalni wśród równie jak ja spoconych bab a następnie zdejmę gacie przed ginem dla rozrywki.
Hera - na monitoring przyjechałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witam popoludniowo!! Topie sie , masakra , jak tu zyc ??? Nic sie nie chce
Juz niedługo. Lato się skończy.
Będzie piździć, padać, lać, wiać...
Będzie mrozić, sypać, zawiewać...
Będzie siapic, mżyć, zacinać...
Będzie zabawa!krycha.stara, Margolcia88, Aasiula, moremi, efcia, Reni, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrycha ostatnio duzo spotkalo mnie zlych rzeczy i to mnie tak zmienilo. To jest trudne nawet to uwierzenia , zeby praktycznie codziennie cos sie dzialo , nie tak. Ale nie jest tak ze widze tylko zle rzeczy staram sie dostrzegac dobre
krycha.stara, moremi, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
Zycie jest piekne , od 2h stoje w korku i sie zastanawiam kiedy ja kurwa wjade do tego Kraka ?!
Prasowac mi sie już chce
Wciula trzymam kciuki za monitoring
krycha.stara, efcia, Heretyczka, ania.g, kapturnica, Mega, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Mam pozytyw odnośnie upałów! PRANIE! Schnie w pół godziny, w międzyczasie robisz następne i znowu masz zaraz suche! Rewelacja!
Moze jestem pierdolnięta, ale naprawdę nie robię prania w tych godzinach. Zmywarkę ładuję wieczorem i toak samo pralkę. Też schnie szybko.krycha.stara, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Niestety...
macduska, Margolcia88, efcia, krycha.stara, Aasiula, Mega, caffe, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A jak ma się to do próśb o nie robienie prania od 10 do 17?
Moze jestem pierdolnięta, ale naprawdę nie robię prania w tych godzinach. Zmywarkę ładuję wieczorem i toak samo pralkę. Też schnie szybko.
Ale to świetne godziny na pranie, oczywiście jeżeli w tym czasie się nie pracuje.
Teraz to o każdej porze dnia i nocy szybko schnie.
Ale rozumiem, że ktoś Cię prosi,żeby nie prać w tych godzinach.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A dzisiaj położna w szkole rodzenia mówiła, żeby wietrzyć. Opowiadała o lasce, która po porodzie śmigała bez majtek "ale jakie ona miała piękne krocze"
To by było widowisko jakbym tak siadła na poczekalni bez majtek!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:54
Margolcia88, krycha.stara, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny