35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Zycie jest piekne , od 2h stoje w korku i sie zastanawiam kiedy ja kurwa wjade do tego Kraka ?!
Prasowac mi sie już chce
Wciula trzymam kciuki za monitoring
ania.g, dorbie, efcia, macduska, Reni, Aasiula, Mega, krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zycie jest piekne , od 2h stoje w korku i sie zastanawiam kiedy ja kurwa wjade do tego Kraka ?!
Prasowac mi sie już chce
Wciula trzymam kciuki za monitoring
Heretyczka, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wracam z Kołobrzegu i mówisz, ze do Krakowa ciężko wjechać? A jesteś w stanie opisać w którym miejscu jest korek - bo może jakos inaczej wjedziemy? Jestem teraz jakieś 350 km od domu... Podróż z kajtkiem w dzień to masakra... w tamtą stronę całą noc spal, a teraz padł po 4 godzinach wariowania - kocyk zarzygany a ja u kresu sil... Pozdrowienia dla pamiętających o mnie...
Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polar przeczytałam książkę o pszennym brzuchu - średnio so mnie przemawia. Znaczy to juz oczywiste, ze pszenica nam szkodzi, ale dopatrywanie sie jej fatalnych skutków w spozywaniu komunii trąci dla mnie fanatyzmem. To ksiazka dla uczulonych na gluten bardziej. Natomisr jesli odchudzanie dla ciebie jest wciąż męczące -polecam książkę"Metoda Gabriela". Gość achudl 100 kg i utrzymuje wagę od dawna. Przeczytałam i polecam z czystym sumieniem. Na jego stronie jest do ściągnięcia medytacja
Super sprawa.
moremi, Heretyczka, ania.g, efcia, macduska, megan8, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie, nie da rady
W ogole planujecie coś w tym kierunku, czy nadal antykoncepcja naturalna?kapturnica, efcia, macduska, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Polar przeczytałam książkę o pszennym brzuchu - średnio so mnie przemawia. Znaczy to juz oczywiste, ze pszenica nam szkodzi, ale dopatrywanie sie jej fatalnych skutków w spozywaniu komunii trąci dla mnie fanatyzmem. To ksiazka dla uczulonych na gluten bardziej. Natomisr jesli odchudzanie dla ciebie jest wciąż męczące -polecam książkę"Metoda Gabriela". Gość achudl 100 kg i utrzymuje wagę od dawna. Przeczytałam i polecam z czystym sumieniem. Na jego stronie jest do ściągnięcia medytacja
Super sprawa.efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:Boziutku wracaj bo jałowo tu bez ciebie
Bozia3, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przecież koleś od tych badań nad glutenem niedawno zrobił kolejne badania i odwołał wcześniejsze rewelacje. Brak glutenu w diecie bardziej szkodzi niż jego obecność. Nie ma czegoś takiego jak uczulenie na gluten, jest za to celiaklia. Inesska mogłaby sporo na ten temat powiedzieć.
-
Bozia3 wrote:O masz... To co - jednak pszenica dla zdrowych jest ok?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!