35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI korzystajac z tego, ze całe forum moje opiszę moje perypetie.
Wybralismy si3 do tego gina przy pkazji plnujac zakup garnituru dla Waciaka.
Juz samo to wystarczajaco mnie stresowało a tu jeszcze balam się spóźnia...
Zamieszanie z ginem znacie. Waciak nie zdzierżył i pętal się po pobliskiej galerii. Czas plynął nieubłagalnie.
Po wyjsciu pojechalismy do marketu budowlanego, potem do galerii ogladać te cholerne garnitury już tylko pro forma, bo ani mi doradzać ani Waciakowi mierzyć, już się nie chciało. Po drodze jeszcze mielismy wstapić do Lidla. Mąż skręcił w zły pas i zawracalismy ogromny kawał drogi. Zajezdżamy na parking a tam... plac budowy. Sklep chwilowo nieczynny.
Pojechalismy do Biedry po drodze. Szybkie zakupy, ogromna kolejka ale własnie otwarli nowa kasę. Bylismy pierwsi! Zdziwiła nas tylko wysokosć rachunki niewspółmierna do ilosci rzeczy. Jaaaasne, goś się rabnąl na cenie moreli- dał trzy razy większą.
Czekalismy z 15 minut na obsługę i zwrot kasy. Myslalam, ze tam już padnę na pysk ze zmęczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 21:16
ania.g, kapturnica, gosia7122, dorbie, Bozia3, Heretyczka, moremi, efcia, malgos741, caffe, Aasiula, megan8, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Też Cię lofciamy
Dorbie, a weź jakiś z http://lilypie.com/Pregnancy.php albo innej suwakowej strony. Te belly mi się nie podobają.
A tu masz po polsku https://www.suwaczki.com/
Herkamoremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bozia!!!! Dojechałaś już? Żyjesz? Pogodę mieliscie chyba super!
Morka- ja zawsze prawie piorę w nocy. Mamy nocną taryfę. Dzisiaj słyszalam, ze już jest normalny sposób zasilania!Heretyczka, moremi, efcia, macduska, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A skąd. Korki po drodze na A4. Pół Polski przejechane super, a na płatnej jak zwykle problemy. No i postoje musieliśmy robić, bo Kajetan nie dawał rady. Większość drogi i tak bym wypięty z fotelika i wariował u mnie na kolanach. Za rok będzie lepiej -zapcham go bajkami na DVD - teraz to mordęga. Zostalo nam 130 km, a on wreszcie padł. W taką podróż to tylko na noc...
-
nick nieaktualny
-
Ceny w knajpach nadmorskich mnie zabiły. Za dwa obiady - szaszłyk z frytkami i surówka plus piwo i sok - 160 zeta. Za łososia z frytkami i surówką plus dwa piwa -95. To jakieś jajo. Więcej do knajpy nie poszłam. Mój brat odpoczywa w Bułgarii -dwa wypasione obiadu z piwem i drinkiem nie przekracza 30 złotych...
dorbie, moremi, Aasiula, Mega, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ceny w knajpach nadmorskich mnie zabiły. Za dwa obiady - szaszłyk z frytkami i surówka plus piwo i sok - 160 zeta. Za łososia z frytkami i surówką plus dwa piwa -95. To jakieś jajo. Więcej do knajpy nie poszłam. Mój brat odpoczywa w Bułgarii -dwa wypasione obiadu z piwem i drinkiem nie przekracza 30 złotych...
Bozia w Bułgarii sezon trochę dłuższy pewnie, a u nas jak chcą zarobić przez 2 miesiace na cały rok to sami nie wiedzą ile brać!Bozia3, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ceny w knajpach nadmorskich mnie zabiły. Za dwa obiady - szaszłyk z frytkami i surówka plus piwo i sok - 160 zeta. Za łososia z frytkami i surówką plus dwa piwa -95. To jakieś jajo. Więcej do knajpy nie poszłam. Mój brat odpoczywa w Bułgarii -dwa wypasione obiadu z piwem i drinkiem nie przekracza 30 złotych...
Mówiłam, że nie opłaca się jechać nad polskie morzeHeretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tia.. u nas jak w Uni Europejskiej
Mówiłam, że nie opłaca się jechać nad polskie morzeHeretyczka, moremi, macduska, dorbie lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Chyba Tobie.
Ciekawe co Twój mąz na to!macduska, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale ja nie uważam, że jazda z 10 miesięcznym dzieckiem do innego zupełnie klimatu i upalnej pogody była czymś rozsądnym. Za rok to co innego - uderzamy do Chorwacji...
caffe, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny