35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczornie, co tam słychać bo nie w temacie? mam dwa dni z życia wyjęte, ręce bolą, nogi bolą..eh miałam wczoraj potop w domu, poszedł wężyk a na dodatek nie mogłam zakręcić zaworu od wody, czekaliśmy na pogotowie ponad godzinę czasu i zalane pięć pięter... teraz pomagamy kumplowi co mieszka pod nami, śpi u nas bo on miał same wykładziny na podłodze i do tego klejone więc tam nie da się żyć... u mnie parkiet do wymiany, dywan suszy się na balkonie... zasilacz od lapka padł więc dopiero dziś kupiłam nowy...padam na pyska01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:Może być taki suwaczek? Ciekawe czy po północy pokaże mi 19 i 1 dzień01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam się wieczornie, co tam słychać bo nie w temacie? mam dwa dni z życia wyjęte, ręce bolą, nogi bolą..eh miałam wczoraj potop w domu, poszedł wężyk a na dodatek nie mogłam zakręcić zaworu od wody, czekaliśmy na pogotowie ponad godzinę czasu i zalane pięć pięter... teraz pomagamy kumplowi co mieszka pod nami, śpi u nas bo on miał same wykładziny na podłodze i do tego klejone więc tam nie da się żyć... u mnie parkiet do wymiany, dywan suszy się na balkonie... zasilacz od lapka padł więc dopiero dziś kupiłam nowy...padam na pyska
U nas jak wężyk poszedł w mieszkaniu w bloku, to zalało garaż bo na parterze to było -
Teraz to wszystko schnie, gorzej u sąsiada...
U mnie parkiet już w trzech miejscach się wybałusza... zobaczymy co dalej.. jutro hydraulik...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:15
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dorbie wrote:To fakt, że w upał bym nie radziła jechać z małymi, dzieciaki do 2 lat dostają gorączki, odwadniają się, nie radza sobie z termoregulacją zupełnie i jest problem. Ale we wrześniu Chorwacja jest całkiem przyjazdna dla nas, tak samo Włochy czy Francja, po 25stopni.
Wjechaliśmy do Krakowa.Jesteś u celu - prowadził Krzysztof Hołowczyc:)moremi, dorbie, megan8, Mega, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość
-
Małgoś, to mieliście przygodę. Mam nadzieję, że mieszkanie ubezpieczone od zalania.
Dorbie, ten suwak weselszy
Dobranoc wiedźmy
dorbie, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ceny w knajpach nadmorskich mnie zabiły. Za dwa obiady - szaszłyk z frytkami i surówka plus piwo i sok - 160 zeta. Za łososia z frytkami i surówką plus dwa piwa -95. To jakieś jajo. Więcej do knajpy nie poszłam. Mój brat odpoczywa w Bułgarii -dwa wypasione obiadu z piwem i drinkiem nie przekracza 30 złotych...
to chyba wybrałaś najdroższą knajpę
byłam na weekend w Łebie i było tanio -
macduska wrote:Ja mam zawsze po jabłkach. I to typu Cichy Zabójca.
macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia masz robotę, tak na powitanie po urlopie
Jak mnie wkurwiaja te ćmy, latają jak pojebane od ściany do ściany, tylko sie trzaskają, wczoraj o 2 w nocy urzadzalam polowanie na jedna, bo spać mi nie dała, teraz znowu jakas zaczyna....
Z pozytywów, tak mnie dzisiaj lewy jajnik napierniczał, ze myślałam, ze padnę, tak około 18, jak chłop jutro bedzie pod wieczor, to da jeszcze radę sie załapać???
Wyprasowalam jedna chmielową hajnekeńskąi idę polować na ćmy....
Poza tym myślałam, ze przegapiłam okrągła stronę a tu lipa, słabo coś działaciekapturnica, ania.g, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam !!! Życzę Wam miłego , słonecznego dnia
Ja zajadam śniadanie i na 7:30 idę do pracy, chciałabym dziś polatać trochę po mieście i kupić sobie jakąś sukienkę na urodziny Miłosza bo nie mam się w co ubraćW następnym tygodniu zamówię też tort
Jeszcze chciałam napisać że jak wcześniej mnie nie zaleje to za tydzień chciałabym zatestować...
Dorbie miłego dnia !!!
pozdrawiam, odezwę się z pracy jak będzie taki kiepski ruch jak wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 06:44
macduska, dorbie, moremi, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny