35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry bardzo.Dziś panowie montuja ostatnią szafe i bede moga wnieść małego łózeczko do pokoju.Będzie finał rpzygotowań. I tylko czekanie na to co sie wydarzy w najbliższych tygodniach.
No i z dobrych niusów to upał ma ustapić od poniedziałku.Uff oby!!ania.g, dorbie, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
dzien dobry
ja mam urwanie glowy - dzis teoretycznie wolne, ale mam armagedon w domu- laduje aku przy kawie , mysle zerkne-? jak srednia stron na dzien- juz myslalam ze z 500 mam do nadrobienia- ale nic to i tak prze 2 tyg jeszce gorzej bedzie....
M wpadl na super pomysl i zaprosil gosci ( przypominam ze na koniec mc przeprowadzka!)
O tym ze on wraca dopiero wieczorem w niedziele, a goscie zjawiaja sie dobe wczesniej juz nie wspomne....
Czeka mnie jescze samodzielne przemeblowanie aby w 2,5 pokoja upchnac 5 osob (!)
Z dobrych wiesci- wacajac z pracy ktoregos dnia widzialam na juz zaoranym polu STADO BOCIANOW ( chyba ze 40!!!)fotki niestety nie mialam jak zrobic ale pomyslalam o Was - ze spokojnie by nimi obdzielil caly watek( to afirmujmy
)
No i do dziela!!! (widze ze Wacia na czasie)
Pozdrawiam, Samych Dobrych zycze ( nic nie wiem co sie dzieje)
aaaa zapomnialabym - brzuchy super!!!!dorbie, kapturnica, moremi, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nawet nie wiecie jak mnie jara to że w przyszły piątek zapowiadają o 19 stopni i deszcze
Mega, na śpiewanie Ci się w nocy zebrało a teraz pewnie śpisz
Dorbie, nie wiem co Ty masz z tym suwakiem. Mi się normalnie zmienia po północy a zakładałam go w środku dnia.
Ciekawe jak się trzyma Peppa, cały czas o niej myślę.kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyGretka!
Bozia wraca z wczasów w kilometrowym korku,
Pepa w szpitalu
Kapta narzeka na ból pleców i walczy z bezcukrową colą,
Elf zaginął w akcji, podobno do szpitala dzisiaj idzie....cdnWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 07:42
kapturnica, dorbie, ania.g, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Nawet nie wiecie jak mnie jara to że w przyszły piątek zapowiadają o 19 stopni i deszcze
Mega, na śpiewanie Ci się w nocy zebrało a teraz pewnie śpisz
Dorbie, nie wiem co Ty masz z tym suwakiem. Mi się normalnie zmienia po północy a zakładałam go w środku dnia.
Ciekawe jak się trzyma Peppa, cały czas o niej myślę.
pewnie ten deszcz ode mnie bo u mnie juz sie zaczelo.... 19 stopni tylki 8 a ciemno .....gretka