35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:a kto tam wie jakie ma plany????
Wacia co sie prejmujesz- ostatnio to chyba u Kapty zadzialalo - pozniej juz nie.....( na razie mam nadzieje)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 07:58
ania.g, macduska, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Żartuję sobie przecież!
Ale wiesz, tonący i brzytwy się chwyta!
ja na razie uziemiona- mam umowe do konca pazdziernika wiec poczatek listopada musze sie zjawic- wlasnie koncem sierpnia startuje z visanne ( boje sie zlego samopczucia)
z dobrych wiesci - chlop robil teraz wpl seminogram z dobrych wynikow na lepszekapturnica, macduska, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:Ja licze na to stado bocianow- tylko jak ich tak duzo bylo - czy aby nie zbieraja sie na kierunek poludniowy????
ja na razie uziemiona- mam umowe do konca pazdziernika wiec poczatek listopada musze sie zjawic- wlasnie koncem sierpnia startuje z visanne ( boje sie zlego samopczucia)
z dobrych wiesci - chlop robil teraz wpl seminogram z dobrych wynikow na lepsze
Bociany mogę podesłać moje, działają mniej więcej tak jak okragła strona.kapturnica, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
Bry
Czyżby Ania rozbiła 11000 stronę i usunęła post? Ale 5 cesarki to już chyba nikt nie będzie chciał robić?
Toto zrobił mi się bardzo ruchliwy od wczoraj, a ja nadal nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to wielki robal mi łazi w brzuchu.
Ciekawe jak tam Bursztyn działa.ania.g, kapturnica, Mega, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to przeszła już ta magiczna strona, mogę się odzywać
Wacia, usunęłam posta, może pomoże. Lepiej Ci
Kupna autobusu nie planuję, piątego dziecka też nie bo mam już po kokardę. Niestety na razie nie trafiłam tych 13 baniek w totka więc jestem mocno ograniczona finansowo jeśli chodzi o dalsze rozmnażanie
Ale z tekstów Waci i Gretki popłakałam się ze śmiechu
edit: nie przeszła, to co mam znów usunąć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:12
moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wacia za sztuczne nabijanie stron spadasz na koniec kolejki. Nie słyszałaś o klątwę nieobecnych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:16
moremi, ania.g, macduska, Mega, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Oszukaństwo! Jawne oszukaństwo! Teraz Gretka jest na górze. Magia pełnej strony w ciąży nie działa
Bez też nie, ale zabawa jestania.g, macduska, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Czyżby Ania rozbiła 11000 stronę i usunęła post? Ale 5 cesarki to już chyba nikt nie będzie chciał robić?
Toto zrobił mi się bardzo ruchliwy od wczoraj, a ja nadal nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to wielki robal mi łazi w brzuchu.
Ciekawe jak tam Bursztyn działa.Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Oszukaństwo! Jawne oszukaństwo! Teraz Gretka jest na górze. Magia pełnej strony w ciąży nie działa
Bez też nie, ale zabawa jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:18
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Oszukaństwo! Jawne oszukaństwo! Teraz Gretka jest na górze. Magia pełnej strony w ciąży nie działa
Bez też nie, ale zabawa jest
a jednak jestescie!!!!
no to mam chwileb bo 1) nie moge znalec swistka z ktorym mialam do urzedu( wszysto przez to pakowanie- upychanie!!!)
2) najpierw zakupy- mam za malo listkow zelatyny- tzn mam czas do 8.45....ania.g, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Witam Panie w ten piękny poranek.
Nie dość że piątek to mam jeszcze wolne.
A od poniedziałku urlop.
Cuuuudownieania.g, macduska, kapturnica, moremi, Mega, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
moremi wrote:Ale to czwarta będzie?
Piątą też zrobią?
W zeszłym roku dyr św. Zośki mi mówił że u nich to często robią piątą a nawet ma takie pacjentki które miały i siódmą. Twierdził że ma jedną rekordzistkę po ósmej cc. Dla mnie trzecia to już była masakra. Zwyczajnie bałam się komplikacji podczas cc i w moich odczuciach to była najgorsza cc. Na pewno do tych odczuć dołożył się anestezjolog który dowalił mi zbyt dużą dawkę znieczulenia. Odczucia koszmarne. Teraz jak myślę o tym, co mnie czeka to też mnie strach oblatuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:25
Matka fantastycznej 4