35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ale teraz będziesz na oddziale Dębskiego, to oni zaprawieni w trudnych przypadkach. Będzie dobrze.
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Tiaa ale wyjątek potwierdza regułe
KURDE WIECIE CO??Ja jakas inna chyba jestem laski jednana przeciw drugiej przechwalaja sie skurczami przepowiadajacymi mniej lub bardziej bolesnymi a u mnie totalna cisza.Nic ,zadnych .No chyba ,ze liczyc skurcz pecherza jak mlody mi przylozy.
I jeszcze jedno.Czy jak mam problem z zacisnieciem dloni , zwłaszcza rano to to oznacza opuchlizne no nie ??Kurde nic nie moge mocniej scisnac rekami jakbym miala zakwasy czy cos.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Konkrety, konkrety. Moze byc jeden dzień po ślubie, a może być 5 lat.
A potem klinika.
Kurczę, wczoraj dwie i pół koszulki mnie znokautowało. Kiepsko ze mną.ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Sama się zastanawiam czy do niego nie pojechać. Szkoda tylko, że daleko nawet jak dla mnie. I bierze 4 stówki.
moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kometa, będę Cię rozliczała. Tydzien po ślubie masz byc w klinice. I juz żadnego strutu tutu. Żadnego odkładania badań, skracania czasu postu itp. Trza być twardym, nie miętkim.
Szkoda tylko, że Twój facet nie sprężył się teraz z tym badaniem. Mielibyście gotowe. Teraz to pewnie będzie "tydzień na regenerację po ślubie, tydzień po podróży, aaaaa trzeba zrobić badanie nasienia, to jeszcze kilka dni... o cholera, zamknęli klinikę".
kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, krycha.stara, Dziobak, megan8, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!