35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppcia jaka konferencje ?? Kurde nic nie jarzeM Ci powiem.
krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No relacje na żywo z porodu, budyniu ty
Jak bedzie tak jak myśle ,że zostanie mi kurwa tylko modlitwa i rozmowa z psychologiem to nie sądze ,że będe mysleć o forum jak zakurwiście będzie bolało.Hhekrycha.stara, ComeToMeBaby, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:O matko, to juz dzis? Ja czasu nie mam, na zakupy musze smigac zaraz. Wez Kaptur na poniedzialek ten porod przeloz, co?
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzieki za odzew w sprawie wycieczki. Muzeum odpuszczam. Zebro zubra tak i Aleja debow krolewskich.
Pepa, dogodzil Ci chlop ta ksiazka. Powinnac czytac lagodne opisy z zycia przyrody. Albo Nad Niemnem. Spokoj z tego bije oprocz Powstania, ale u Ciebie tez sie szykuje jednoTrzymaj sie.
krycha.stara, ComeToMeBaby, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:O matko, to juz dzis? Ja czasu nie mam, na zakupy musze smigac zaraz. Wez Kaptur na poniedzialek ten porod przeloz, co?
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Boszzz chyba Was pogieło. Ja tam nie planuje on line rodzic .Dostaniecie info ,ze ide do szpitala . Międzyskurczowy bluzg .I potem jak juz mały sie pojawi.
Jak bedzie tak jak myśle ,że zostanie mi kurwa tylko modlitwa i rozmowa z psychologiem to nie sądze ,że będe mysleć o forum jak zakurwiście będzie bolało.Hhedobrze bedzie
nie strachaj pomyślisz o tej,no zajebistej tafli jeziora...
krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:No że jak bedziemy rodzić te co chetne na dobre kino muszom miejsca zająć na widowni,popkorn te sprawy i nadajemy na żywo..
krycha.stara, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Hej!
Do d... ten suwak. Nie zmienil się
Witam piatkowo
gdzie sa te ustawienia zegara? Może na moim profilu doba się zaczyna o 9.00
Ale to z róznych kompów jest :-0krycha.stara, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Haha Kapcia
dobrze bedzie
nie strachaj pomyślisz o tej,no zajebistej tafli jeziora...
A na powaznie jak lekarz ma decydowac czy podac czy nie znieczulenie to na bank trafie na łomka , który stwierdzi ,że mi nie trza !!
krycha.stara, dorbie, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Boszzz chyba Was pogieło. Ja tam nie planuje on line rodzic .Dostaniecie info ,ze ide do szpitala . Międzyskurczowy bluzg .I potem jak juz mały sie pojawi.
Jak bedzie tak jak myśle ,że zostanie mi kurwa tylko modlitwa i rozmowa z psychologiem to nie sądze ,że będe mysleć o forum jak zakurwiście będzie bolało.Hhe
Zgłoszę cię do Pani. To powinno być karalne. O forum myśli się zawsze i wszędziekrycha.stara, Reni, Magdala, Dziobak lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No juz dobra, dobra, oddychaj, oddychaj. Jakby co, podesle Ci tych ojrasow, najwyzej do kosmetyczki nie pojde
krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny później zaglądne. Telefon mi sie grzeje,wrr
Ide czytać bo mnie zaciekawiło kogo teraz ćma pożre..
Oooo dziecko sie urodziło, matko jak sie cudnie drze...już też bym chciała mieć go przy sobie,eh spadam pa! Dobrego dniakrycha.stara, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, moremi, kapturnica, ania.g, Magdala, megan8, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:I co ja to chciałam..
Mój był wczoraj,mowie mu przywieź mu spokijniejszą książke,nie uwierzycie co muszeczytać..koontza odwieczny wróg..matko..to o wielkieh pożerającej ludzi ćmie.. mowi mi,że myślał,żeby może ,,o jeden most za daleko,,
Dobra czytam co mam.
Podobno Elfik tez w szpitalu,trzymam kciuki i za Kapte żebyś dzielnie dały rade i za te konferencje na żywo
Ania, Dorbie, Morek,Natka Wam też przeleci ani sie obejrzycie kiedy bedziee 90 %
Pozdrawiam i ściskam z mojego pierdka telefonui śmigać sie tan w górach nad morzem co by miejsca zajmować bo lada chwila sie zwolnią!
Ale Ty piszesz i Miellenium czy juz coś innego czytasz?moremi lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Masz te wymagania. Piec stow i to jeszcze miesiecznie moze co? No bez przesady z tym dobrobytem! W Holandii dopiero od trzeciego dziecka placa, wiec nie ma to tamto, Kornelia must have
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
ChUopy cos sie wkurwiaja bo sie im cos nie schodzi.
A mi sie smiac chce bo wiedza,ze bumelki nie moga odstawic bo moj sie na szafach zna .I jak co bedzie dym.
No ale takie swojej roboty to Wam powiem klimat majaA ile miejsca w nich bedzie.Mrr
-
krycha.stara wrote:I znuf straszenie bolem. Bol to jest zajebac sie drzwiami w palec odkurzajac chate. Albo sie od seksa pozacierac. Moze i jakas pojechana jestem, ale jakos nie trzese portkami przed porodem. Moze dlatego, ze do ciazy mi jeszcze daleko albo moze dlatego, ze portek nie nosze?
A ja tam nie strasze...
Ale mysle ,że dlatego ,że nie masz pojecia jaki to typ bólu....
I oby Twoj poród przebiegł w znieczuleniu bys nie musiała go poznac.
Ps. zajebac palcem w drzwi odkurzając chate przy nim to pikus .Pan pikuśWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:43
-
krycha.stara wrote:To Ci zamieszam i napisze odwrotnie niz Morek. Bo my robili w klinice. Tak lepiej, bo sie wyniki po swiecie nie gubia, wszystko pod jednym dachem i w ogole. No i mozna polaczyc z pierwsza wizyta w klinice, czyli dwa w jednym zrobic, a nawet trzy jak sie na dobry dzien cyklu trafi.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!