X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kometa, będę Cię rozliczała. Tydzien po ślubie masz byc w klinice. I juz żadnego strutu tutu. Żadnego odkładania badań, skracania czasu postu itp. Trza być twardym, nie miętkim.
    Szkoda tylko, że Twój facet nie sprężył się teraz z tym badaniem. Mielibyście gotowe. Teraz to pewnie będzie "tydzień na regenerację po ślubie, tydzień po podróży, aaaaa trzeba zrobić badanie nasienia, to jeszcze kilka dni... o cholera, zamknęli klinikę".
    Tak jest Pani Kapitan! Powiedziałam, że jak ogarniemy się z pijanstwem. To na plemniory wpływa. Po powrocie m ze Szwecji rozmawialiśmy o tym i odpusciliśmy wszystko do po ślubie. Badanie też, raz że trzeba było się przywitać, więc post żaden, a dwa że alko na kawalerskim lało się strumieniami, pewnie na ślubie też chlapniemy coś na smaka, a i w podróży coś przeprasujemy dla relaksu. Teraz czas prasowania. Po prasowaniu będziemy się leczyć.
    A poza tym jakie skracanie postu mi tutaj imputujesz? hyhy chcieli minimum 3 dni to było. Ale 5 to już mission impossible...

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No tego nie wiesz czy lepszy..Pomysl ile dziurek Debski wymacal i jaki ma fach w rekach . Jego ręce lecza :-P
    Jak tak pomyślę w tym kontekście to brrrrrrr

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tak jest Pani Kapitan! Powiedziałam, że jak ogarniemy się z pijanstwem. To na plemniory wpływa. Po powrocie m ze Szwecji rozmawialiśmy o tym i odpusciliśmy wszystko do po ślubie. Badanie też, raz że trzeba było się przywitać, więc post żaden, a dwa że alko na kawalerskim lało się strumieniami, pewnie na ślubie też chlapniemy coś na smaka, a i w podróży coś przeprasujemy dla relaksu. Teraz czas prasowania. Po prasowaniu będziemy się leczyć.
    A poza tym jakie skracanie postu mi tutaj imputujesz? hyhy chcieli minimum 3 dni to było. Ale 5 to już mission impossible...
    Czyli z tym terminem "tydzień po ślubie" już nierealne. A idź pan w członek!

ania.g, krycha.stara, macduska, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)

Usmiecham sie do Was panienki, ale najbardziej do moremi. Jade jutro na wycieczke do Bialowiezy i pomyslalam, ze moze zapytam? Czy jechac w ciemno czy raczej powinnam sie jakos przygotowac. Ostatnio bylam 20 lat temu i nic nie pamietam.

Kometa to juz tuz tuz :-) Relacja bedzie? A raczej fotorelacja :-)
    Babki aktualnie intensywnie sie starajace dalaczam do was we wrzesniu cala para. Na razie trzymam kciuki.
    A pepcia dzis ok? Doczytalam, ze trzymaja ich w szpitalu.

I inne pytanie. Czy ktos sie moze wypowiedziec na temat zlew ceramiczny via granitowy. Musze jak najszybciej zakupic. Kuchnie zamowilam i sie waham. Bo ceramiczne ladniejsze, ale latwo je stluc.

moremi, krycha.stara, macduska, dorbie, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czyli z tym terminem "tydzień po ślubie" już nierealne. A idź pan w członek!
    Nooo, jakoś tak bardziej z nowym cyklem, czy jakoś tak? :-D
    Nie wiem, czy po powrocie z podróży robić badanie, czy jechać do kliniki i tam nam każą zrobić? Chyba lepiej pojechać ze zrobionym, nie?

c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne gole brzuszki powywalalyscie. Cudne. Brzuszki :-)

moremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dobry :-)

Usmiecham sie do Was panienki, ale najbardziej do moremi. Jade jutro na wycieczke do Bialowiezy i pomyslalam, ze moze zapytam? Czy jechac w ciemno czy raczej powinnam sie jakos przygotowac. Ostatnio bylam 20 lat temu i nic nie pamietam.

Kometa to juz tuz tuz :-) Relacja bedzie? A raczej fotorelacja :-)
    Babki aktualnie intensywnie sie starajace dalaczam do was we wrzesniu cala para. Na razie trzymam kciuki.
    A pepcia dzis ok? Doczytalam, ze trzymaja ich w szpitalu.

I inne pytanie. Czy ktos sie moze wypowiedziec na temat zlew ceramiczny via granitowy. Musze jak najszybciej zakupic. Kuchnie zamowilam i sie waham. Bo ceramiczne ladniejsze, ale latwo je stluc.
    W końcu :-)

Peppa się dzisiaj nie odzywała :-(

Do Białowieży zazwyczaj jedziemy "w ciemno".
    Jest muzeum pełne wypchanych zwierząt, więc wolę inne zwiedzanie. Mozesz wypozyczyć rower na miejscu. Ja polecam scieżkę edukacyjną "Żebra Żubra".
    Rezerwat zwierząt jest przed Białowieżą.

ComeToMeBaby, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nooo, jakoś tak bardziej z nowym cyklem, czy jakoś tak? :-D
    Nie wiem, czy po powrocie z podróży robić badanie, czy jechać do kliniki i tam nam każą zrobić? Chyba lepiej pojechać ze zrobionym, nie?
    Lepiej mieć zrobione. Zawsze to o wizytę mniej.

ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Lepiej mieć zrobione. Zawsze to o wizytę mniej.
    Ok, dzięki

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W końcu :-)

Peppa się dzisiaj nie odzywała :-(

Jest muzeum pełne wypchanych zwierząt, więc wolę inne zwiedzanie. Mozesz wypozyczyć rower na miejscu. Ja polecam scieżkę edukacyjną "Żebra Żubra".
    Też bym pominęła to muzeum. Jakoś wypchane zwierzaki mnie kręcą a raczej smucą. Na polowanie bym się wybrała ale z dobrym aparatem fotograficznym a nie dubeltówką.

ComeToMeBaby, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Też bym się wybrała. I jeszcze w Bieszczady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:53

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Bieszczady planuję w przyszłym roku na wakacje.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się ciągnie ta ciąża. Dopiero 40% jak pokazuje fioletowa strona. Do 100% jeszcze w członek daleko.

dorbie, moremi, Evans, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Też bym pominęła to muzeum. Jakoś wypchane zwierzaki mnie kręcą a raczej smucą. Na polowanie bym się wybrała ale z dobrym aparatem fotograficznym a nie dubeltówką.
    Ciekawa jest wycieczka kolejką wąskotorową z Hajnówki do Topiła. 5 godzin, ale warto. Teraz nie robią tam nic - padnie drzewo, to leży i jedynie na trasie kolejki usuwają.

ComeToMeBaby, Magdala, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo jestem tzn jesteśmy jeszcze w kupie ;) kroplówki lecą,clexane podali,wizyta była i krew na badania poszła. Wczoraj mnie na dziesiątą strone przebadali,usg brzucha,usg malucha,przepływy jest stabilnie i dalej czekamy. Tak długo ile sie da. Ja troche sie uspokiiłam ale tak zupełnie nie da sie wrzucić na luz. Nawet zamykając oczy i czując sie jak na Ibizie w basenie chłodnej wody z drinem z wisienką i cdn..

krycha.stara, ComeToMeBaby, Reni, macduska, moremi, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co ja to chciałam..
    Mój był wczoraj,mowie mu przywieź mu spokijniejszą książke,nie uwierzycie co muszeczytać..koontza odwieczny wróg..matko..to o wielkieh pożerającej ludzi ćmie.. mowi mi,że myślał,żeby może ,,o jeden most za daleko,,
    Dobra czytam co mam.
    Podobno Elfik tez w szpitalu,trzymam kciuki i za Kapte żebyś dzielnie dały rade i za te konferencje na żywo ;)
    Ania, Dorbie, Morek,Natka Wam też przeleci ani sie obejrzycie kiedy bedziee 90 %
    Pozdrawiam i ściskam z mojego pierdka telefonu <3 i śmigać sie tan w górach nad morzem co by miejsca zajmować bo lada chwila sie zwolnią!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:15

krycha.stara, ComeToMeBaby, macduska, moremi, ania.g, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppcia jaka konferencje ?? Kurde nic nie jarzeM Ci powiem.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Co jest z Wami? Znowu PO i cwiczenia ewakuacji? Mi to bardziej na wycieczke jakas klasowa wyglada, bo niektorych to juz w pip nie ma. Np. taka Marta. Co z nia? Ktos cos?
    Nikt nic.
    Odkąd ślubowała zbójowi.

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppcia jaka konferencje ?? Kurde nic nie jarzeM Ci powiem.
    No relacje na żywo z porodu, budyniu ty :-D

krycha.stara, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi golebiami krycha to ja bym wziela za dobry omen ;-)
    Ziarna im podsyp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:25

krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 10813 10814 10815 10816 10817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ