35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Kometa, będę Cię rozliczała. Tydzien po ślubie masz byc w klinice. I juz żadnego strutu tutu. Żadnego odkładania badań, skracania czasu postu itp. Trza być twardym, nie miętkim.
Szkoda tylko, że Twój facet nie sprężył się teraz z tym badaniem. Mielibyście gotowe. Teraz to pewnie będzie "tydzień na regenerację po ślubie, tydzień po podróży, aaaaa trzeba zrobić badanie nasienia, to jeszcze kilka dni... o cholera, zamknęli klinikę".
A poza tym jakie skracanie postu mi tutaj imputujesz? hyhy chcieli minimum 3 dni to było. Ale 5 to już mission impossible...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tak jest Pani Kapitan! Powiedziałam, że jak ogarniemy się z pijanstwem. To na plemniory wpływa. Po powrocie m ze Szwecji rozmawialiśmy o tym i odpusciliśmy wszystko do po ślubie. Badanie też, raz że trzeba było się przywitać, więc post żaden, a dwa że alko na kawalerskim lało się strumieniami, pewnie na ślubie też chlapniemy coś na smaka, a i w podróży coś przeprasujemy dla relaksu. Teraz czas prasowania. Po prasowaniu będziemy się leczyć.
A poza tym jakie skracanie postu mi tutaj imputujesz? hyhy chcieli minimum 3 dni to było. Ale 5 to już mission impossible...ania.g, krycha.stara, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry
Usmiecham sie do Was panienki, ale najbardziej do moremi. Jade jutro na wycieczke do Bialowiezy i pomyslalam, ze moze zapytam? Czy jechac w ciemno czy raczej powinnam sie jakos przygotowac. Ostatnio bylam 20 lat temu i nic nie pamietam.
Kometa to juz tuz tuzRelacja bedzie? A raczej fotorelacja
Babki aktualnie intensywnie sie starajace dalaczam do was we wrzesniu cala para. Na razie trzymam kciuki.
A pepcia dzis ok? Doczytalam, ze trzymaja ich w szpitalu.
I inne pytanie. Czy ktos sie moze wypowiedziec na temat zlew ceramiczny via granitowy. Musze jak najszybciej zakupic. Kuchnie zamowilam i sie waham. Bo ceramiczne ladniejsze, ale latwo je stluc.moremi, krycha.stara, macduska, dorbie, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Czyli z tym terminem "tydzień po ślubie" już nierealne. A idź pan w członek!
Nie wiem, czy po powrocie z podróży robić badanie, czy jechać do kliniki i tam nam każą zrobić? Chyba lepiej pojechać ze zrobionym, nie? -
Magdala wrote:Dobry
Usmiecham sie do Was panienki, ale najbardziej do moremi. Jade jutro na wycieczke do Bialowiezy i pomyslalam, ze moze zapytam? Czy jechac w ciemno czy raczej powinnam sie jakos przygotowac. Ostatnio bylam 20 lat temu i nic nie pamietam.
Kometa to juz tuz tuzRelacja bedzie? A raczej fotorelacja
Babki aktualnie intensywnie sie starajace dalaczam do was we wrzesniu cala para. Na razie trzymam kciuki.
A pepcia dzis ok? Doczytalam, ze trzymaja ich w szpitalu.
I inne pytanie. Czy ktos sie moze wypowiedziec na temat zlew ceramiczny via granitowy. Musze jak najszybciej zakupic. Kuchnie zamowilam i sie waham. Bo ceramiczne ladniejsze, ale latwo je stluc.
Peppa się dzisiaj nie odzywała
Do Białowieży zazwyczaj jedziemy "w ciemno".
Jest muzeum pełne wypchanych zwierząt, więc wolę inne zwiedzanie. Mozesz wypozyczyć rower na miejscu. Ja polecam scieżkę edukacyjną "Żebra Żubra".
Rezerwat zwierząt jest przed Białowieżą.ComeToMeBaby, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Nooo, jakoś tak bardziej z nowym cyklem, czy jakoś tak?
Nie wiem, czy po powrocie z podróży robić badanie, czy jechać do kliniki i tam nam każą zrobić? Chyba lepiej pojechać ze zrobionym, nie?ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:W końcu
Peppa się dzisiaj nie odzywała
Do Białowieży zazwyczaj jedziemy "w ciemno".
Jest muzeum pełne wypchanych zwierząt, więc wolę inne zwiedzanie. Mozesz wypozyczyć rower na miejscu. Ja polecam scieżkę edukacyjną "Żebra Żubra".
Rezerwat zwierząt jest przed Białowieżą.ComeToMeBaby, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Do Białowieży zazwyczaj jedziemy "w ciemno".
Rezerwat zwierząt jest przed Białowieżą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:53
-
ania.g wrote:Też bym pominęła to muzeum. Jakoś wypchane zwierzaki mnie kręcą a raczej smucą. Na polowanie bym się wybrała ale z dobrym aparatem fotograficznym a nie dubeltówką.
ComeToMeBaby, Magdala, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHalo jestem tzn jesteśmy jeszcze w kupie
kroplówki lecą,clexane podali,wizyta była i krew na badania poszła. Wczoraj mnie na dziesiątą strone przebadali,usg brzucha,usg malucha,przepływy jest stabilnie i dalej czekamy. Tak długo ile sie da. Ja troche sie uspokiiłam ale tak zupełnie nie da sie wrzucić na luz. Nawet zamykając oczy i czując sie jak na Ibizie w basenie chłodnej wody z drinem z wisienką i cdn..
krycha.stara, ComeToMeBaby, Reni, macduska, moremi, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI co ja to chciałam..
Mój był wczoraj,mowie mu przywieź mu spokijniejszą książke,nie uwierzycie co muszeczytać..koontza odwieczny wróg..matko..to o wielkieh pożerającej ludzi ćmie.. mowi mi,że myślał,żeby może ,,o jeden most za daleko,,
Dobra czytam co mam.
Podobno Elfik tez w szpitalu,trzymam kciuki i za Kapte żebyś dzielnie dały rade i za te konferencje na żywo
Ania, Dorbie, Morek,Natka Wam też przeleci ani sie obejrzycie kiedy bedziee 90 %
Pozdrawiam i ściskam z mojego pierdka telefonui śmigać sie tan w górach nad morzem co by miejsca zajmować bo lada chwila sie zwolnią!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:15
krycha.stara, ComeToMeBaby, macduska, moremi, ania.g, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Co jest z Wami? Znowu PO i cwiczenia ewakuacji? Mi to bardziej na wycieczke jakas klasowa wyglada, bo niektorych to juz w pip nie ma. Np. taka Marta. Co z nia? Ktos cos?
Odkąd ślubowała zbójowi.krycha.stara lubi tę wiadomość