35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A ja mam dywanik łazienkowy. Liczy się?
ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Iwcia, ja też antydywanowa ale byliśmy zmuszeni położyć wykładzinę dywanową na tej zabytkowej podłodze bo Marcel już szorował po niej zabawkami. Odkąd jest ta wykładzina to rozwój ruchowy Marcela nabrał ekspresowego tempa bo mu się nie rozjeżdżają nogi
Także wyszło super a do tego milej siedzi się z nim na tej podłodze.
zamierzam małemu kupicDziobak, ania.g, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Kapta ja Cię podziwiam że Ty tak latasz ,jesze w tym tym upale ja o tym czasie to miałam zakaz chodzenia tylko po domu mogłam i chyba dlatego dotrwalam do 38 tc.
Heretyczka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Właśnie się zagotowałam. Przeczytałam na onecie że ministerstwo zdrowia od stycznia 2017 chce wprowadzić darmowe i obowiązkowe szczepienie dla dziewczynek na HPV. Szczepię swoje dzieci ale jestem przeciwna tej na HPV i szlag mnie trafia że mi państwo znów będzie coś narzucało. Nie zaszczepiłam najstarszej nawet jak proponowali mi za darmo. Młodszych córek też nie zaszczepię na to. Trudno,najwyżej będę kary płacić.Matka fantastycznej 4
-
Kajtek zaczął chodzić. Zrobił za jednym zamachem 11 kroków. Za to przestał korzystać z nocnika. Więc chodzi, ale z kupą w pampersie...jak nie urok to sraczka...
Heretyczka, Dziobak, ania.g, moremi, iwcia77, gosia7122, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja żałuję bardzo, że wycofali lewatywę przed porodem. U mnie sie to skończyło fatalnie - ale sami chcieli...ja prosiłam i sie nie zgodzili. Przy pierwszym porodzie czułam sie z tego powodu o wiele bardziej komfortowo...pusta...
Dziobak, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam dywany i lubię je miec na deskach. Kafle według mnie tylko lazienka i hol i kuchnia, a najlepiej jednolity kolorowy beton czy zywica. W pokojach kafle trącą mi szpitalem i tandetą. Ale to jak zwykle rzecz gustu.
Heretyczka, Reni, Evans, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Właśnie się zagotowałam. Przeczytałam na onecie że ministerstwo zdrowia od stycznia 2017 chce wprowadzić darmowe i obowiązkowe szczepienie dla dziewczynek na HPV. Szczepię swoje dzieci ale jestem przeciwna tej na HPV i szlag mnie trafia że mi państwo znów będzie coś narzucało. Nie zaszczepiłam najstarszej nawet jak proponowali mi za darmo. Młodszych córek też nie zaszczepię na to. Trudno,najwyżej będę kary płacić.
Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Właśnie się zagotowałam. Przeczytałam na onecie że ministerstwo zdrowia od stycznia 2017 chce wprowadzić darmowe i obowiązkowe szczepienie dla dziewczynek na HPV. Szczepię swoje dzieci ale jestem przeciwna tej na HPV i szlag mnie trafia że mi państwo znów będzie coś narzucało. Nie zaszczepiłam najstarszej nawet jak proponowali mi za darmo. Młodszych córek też nie zaszczepię na to. Trudno,najwyżej będę kary płacić.
Co druga Polka chora na raka szyjki macicy umiera, a smiertelnosc jest wyzsza o 70% w porownaniu do krajow Unii.
Mozesz placic kary jak chcesz, ale mozna potem zalowac swoich wyborow. Oby nie.kapturnica, ania.g, Bozia3, moremi, megan8, dorbie, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kajtek zaczął chodzić. Zrobił za jednym zamachem 11 kroków. Za to przestał korzystać z nocnika. Więc chodzi, ale z kupą w pampersie...jak nie urok to sraczka...
Bozia3, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ania, poczytaj sobie wyniki badan nad ta szczepionka, ale nie w takich portalach jak naszapolska.pl czy inne radio maryja. To jest naprawde skuteczna szczepionka i dowodza tego badania. Juz pare lat naukowcy nad nia pracuja, wiec nastolatki nie sa juz krolikami doswiadczalnymi. Ja tez bylam sceptyczna, ale przekonala mnie kolezanka lekarka, ktora jest mikrobiologiem i robila na ten temat badania w Niemczech. Sama zaszczepila swoje 2 corki. Ja zaszczepilam swoja.
Co druga Polka chora na raka szyjki macicy umiera, a smiertelnosc jest wyzsza o 70% w porownaniu do krajow Unii.
Mozesz placic kary jak chcesz, ale mozna potem zalowac swoich wyborow. Oby nie.Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Ja mam dywany i lubię je miec na deskach. Kafle według mnie tylko lazienka i hol i kuchnia, a najlepiej jednolity kolorowy beton czy zywica. W pokojach kafle trącą mi szpitalem i tandetą. Ale to jak zwykle rzecz gustu.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A kto mówił o kaflach w pokoju? Ja mam deski w pokojach i kuchni.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość