X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kurde właśnie sobie uświadomiłam,że też nie mam żadnego dywanu-a?w chałpie :O
    Iwcia zdrowia dla mamy <3
    My też nie mamy. Ani firan, tylko przeze mnie robione w kuchni szydełkowe

moremi, Dziobak, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, zdrowia dla mamy!
    A z tym odprowadzaniem może znajdziecie inne rozwiązanie.

gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dywanik łazienkowy. Liczy się? :-D

dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja też mam łazienkowy. I nie mam firanek. Ani zasłon.

ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O, ja tez mam. Kota na nim najczesciej lezy. Wiec chyba sie nie liczy. ;)

ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Iwcia, ja też antydywanowa ale byliśmy zmuszeni położyć wykładzinę dywanową na tej zabytkowej podłodze bo Marcel już szorował po niej zabawkami. Odkąd jest ta wykładzina to rozwój ruchowy Marcela nabrał ekspresowego tempa bo mu się nie rozjeżdżają nogi :) Także wyszło super a do tego milej siedzi się z nim na tej podłodze.
    bardzo dobra jest mata terapeutyczna Airex tylko cholernie droga
    zamierzam małemu kupic

Dziobak, ania.g, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Kapta ja Cię podziwiam że Ty tak latasz ,jesze w tym tym upale ja o tym czasie to miałam zakaz chodzenia tylko po domu mogłam i chyba dlatego dotrwalam do 38 tc.
    No nie bardzo mam wyjscie nie laatc bo mojego nie ma.Ale pewnie jakbym miala zakaz to bym nie robila nic

Heretyczka, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zagotowałam. Przeczytałam na onecie że ministerstwo zdrowia od stycznia 2017 chce wprowadzić darmowe i obowiązkowe szczepienie dla dziewczynek na HPV. Szczepię swoje dzieci ale jestem przeciwna tej na HPV i szlag mnie trafia że mi państwo znów będzie coś narzucało. Nie zaszczepiłam najstarszej nawet jak proponowali mi za darmo. Młodszych córek też nie zaszczepię na to. Trudno,najwyżej będę kary płacić.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtek zaczął chodzić. Zrobił za jednym zamachem 11 kroków. Za to przestał korzystać z nocnika. Więc chodzi, ale z kupą w pampersie...jak nie urok to sraczka...

Heretyczka, Dziobak, ania.g, moremi, iwcia77, gosia7122, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ocniniseptem jak najbardziej działaj, ale poczekaj do wyschniecia żeby się nie zagotował..potem jakiś puder. Ma to być jak najczęściej suche...

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żałuję bardzo, że wycofali lewatywę przed porodem. U mnie sie to skończyło fatalnie - ale sami chcieli...ja prosiłam i sie nie zgodzili. Przy pierwszym porodzie czułam sie z tego powodu o wiele bardziej komfortowo...pusta...

Dziobak, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dywany i lubię je miec na deskach. Kafle według mnie tylko lazienka i hol i kuchnia, a najlepiej jednolity kolorowy beton czy zywica. W pokojach kafle trącą mi szpitalem i tandetą. Ale to jak zwykle rzecz gustu.

Heretyczka, Reni, Evans, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Właśnie się zagotowałam. Przeczytałam na onecie że ministerstwo zdrowia od stycznia 2017 chce wprowadzić darmowe i obowiązkowe szczepienie dla dziewczynek na HPV. Szczepię swoje dzieci ale jestem przeciwna tej na HPV i szlag mnie trafia że mi państwo znów będzie coś narzucało. Nie zaszczepiłam najstarszej nawet jak proponowali mi za darmo. Młodszych córek też nie zaszczepię na to. Trudno,najwyżej będę kary płacić.
    Terlikowski twierdzi że ta szczepionka sprzyja rozwiązłości u dziewcząt

Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe...chyba cie rozumiem. Za dużo mamy wokół siebie chłopów rozniastych. Wszystkim nie dogodzisz.

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ania, poczytaj sobie wyniki badan nad ta szczepionka, ale nie w takich portalach jak naszapolska.pl czy inne radio maryja. To jest naprawde skuteczna szczepionka i dowodza tego badania. Juz pare lat naukowcy nad nia pracuja, wiec nastolatki nie sa juz krolikami doswiadczalnymi. Ja tez bylam sceptyczna, ale przekonala mnie kolezanka lekarka, ktora jest mikrobiologiem i robila na ten temat badania w Niemczech. Sama zaszczepila swoje 2 corki. Ja zaszczepilam swoja.
    Co druga Polka chora na raka szyjki macicy umiera, a smiertelnosc jest wyzsza o 70% w porownaniu do krajow Unii.
    Mozesz placic kary jak chcesz, ale mozna potem zalowac swoich wyborow. Oby nie.

kapturnica, ania.g, Bozia3, moremi, megan8, dorbie, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajtek zaczął chodzić. Zrobił za jednym zamachem 11 kroków. Za to przestał korzystać z nocnika. Więc chodzi, ale z kupą w pampersie...jak nie urok to sraczka...
    Toc pisze to ciagle. Jedna rzecz za jednym razem. Jak gada, to pozniej chodzi.Jak chodzi, to nie nocnikuje. Chodzenie latwiej utrwalic, zobaczysz, jak sie juz porzadnie rozchodzi, to wroci do nocnika.

Bozia3, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ania, poczytaj sobie wyniki badan nad ta szczepionka, ale nie w takich portalach jak naszapolska.pl czy inne radio maryja. To jest naprawde skuteczna szczepionka i dowodza tego badania. Juz pare lat naukowcy nad nia pracuja, wiec nastolatki nie sa juz krolikami doswiadczalnymi. Ja tez bylam sceptyczna, ale przekonala mnie kolezanka lekarka, ktora jest mikrobiologiem i robila na ten temat badania w Niemczech. Sama zaszczepila swoje 2 corki. Ja zaszczepilam swoja.
    Co druga Polka chora na raka szyjki macicy umiera, a smiertelnosc jest wyzsza o 70% w porownaniu do krajow Unii.
    Mozesz placic kary jak chcesz, ale mozna potem zalowac swoich wyborow. Oby nie.
    Mam w nosie radiomaryja czy tym podobne i nie patrzę na to co oni mówią. Dla mnie to kolejna moda na coś co wciskają nam koncerny farmaceutyczne.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gdybym miała dziewczynkę -zaszczepilabym bez wahania. Nawet jesli to moda, to ewidentnie korzyszci przewyższają ewentualne problemy...

moremi, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja mam dywany i lubię je miec na deskach. Kafle według mnie tylko lazienka i hol i kuchnia, a najlepiej jednolity kolorowy beton czy zywica. W pokojach kafle trącą mi szpitalem i tandetą. Ale to jak zwykle rzecz gustu.
    A kto mówił o kaflach w pokoju? Ja mam deski w pokojach i kuchni.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A kto mówił o kaflach w pokoju? Ja mam deski w pokojach i kuchni.
    A ja nie wiem kto...tak tylko napisałam o sobie...nadaję znów z Tel bo uciekłam znowu do wanny - to może pisze głupoty. Bossa jaka to ciężka praca...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 10825 10826 10827 10828 10829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ