35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Slash, odpoczynek czasem potrzebny każdej, dobrze że jesteś gdzieś w pobliżu, sukces i tak czai się gdzieś za rogiem, trzymam kciuki
Andzia, miło mimyślę że w ogóle to forum to jest takie miejsce gdzie my mamy wyjątkowo dużo ze sobą wspólnego
Dorka nie wspomagacie się, ale badania porobiliście?serce by mi pękło.
szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, gosia7122, caffe, Panda lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:wieci co, to jesteście niezłę laski, ja przy wzroście 167 jeszcze ok 1,5 roku temu ważyłam 68 odkąd jade na dragach moja waga wzrosła do prawie 80 teraz jest 78, więc się nic nie odzywam..........
i każda z Nas jest niezła laska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 19:08
bliska77, Lucky, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:dlatego podziwiam dziewczyny, które w ramach starań faszerują się hormonami, skutki uboczne nie są przyjemne
Lucky, bliska77, caffe, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no nie miałam jak siąść do kompa w południe ale aż mnie skręcało co tam u Promyka i widzę że COŚ jest
ale fajnie
wierzę że beta pięknie przyrośnie, trzymam mocno kciuki
co Cię Promyku podkusiło? miałaś zestaw objawów?
Megan wielkie dzięki za informacje o połówkowym, musiałam przegapić, początek sierpnia miałam zadymę w pracy
bliska77, caffe, megan8, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
ja mam drugi cykl z Clo, luteinę biorę od ponad dwóch lat, póki co skutków ubocznych nie widzę, ale wiedząc jak bywa przeszłam na lżejszą dietę
wg mnie Cel uświęca środki
co przytyję, to schudnę
z resztą każda @ zadziwia mnie niepomiernie, bo co miesiąc mam takie piękne objawy
mam podobne pretensje do owufrienda jak wy, czuję się niezauważona, zlekceważona i oszukana
liczę na szybką naprawę szkód i zadośćuczynienie w postaci serii zielonych kropcaffe, Mango, megan8, Panda, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cafe ale pazerna jesteś, tylko co złapałaś pierwszy sensowny termometr i już chcesz mieć zielone kropki?????
kolejka obowiązuje, co więcej jest lista kolejkowa
swoje trzeba odstać
ale jeśli Twoja błyskawiczna zielona kropka daje zielone światło mojej kropce, to ja Ci miejsce odstąpię, rób betę za mnie w przyszłym tygodniua ja poczekam jeszcze trzy...........tygodnie wysokich temperatur
bliska77, caffe, gosia7122, megan8, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:dlatego podziwiam dziewczyny, które w ramach starań faszerują się hormonami, skutki uboczne nie są przyjemne
Lucky, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe ale pazerna jesteś, tylko co złapałaś pierwszy sensowny termometr i już chcesz mieć zielone kropki?????
kolejka obowiązuje, co więcej jest lista kolejkowa
swoje trzeba odstać
ale jeśli Twoja błyskawiczna zielona kropka daje zielone światło mojej kropce, to ja Ci miejsce odstąpię, rób betę za mnie w przyszłym tygodniua ja poczekam jeszcze trzy...........tygodnie wysokich temperatur
na betę nie pójdę za Ciebie, bo wynik by Cię załamał
a co do kolejki po zielone, to możesz stanąć obok
Lucky, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, któraś musi w końcu przełamać tą złą passę zieloną kropką
i mogę nawet być pierwsza, pod warunkiem, że Wy się nie będziecie starały w tym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 20:06
Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No ja to zrobię, ale potrzebuję czasu
i mogę nawet być pierwsza, pod warunkiem, że Wy się nie będziecie starały w tym czasie
eeeee to ja się na to nie piszę, za to obiecuję się nie starac po menopauzie
co do stania w kolejce, chętnie stanę obok, tylko musisz jakoś Cafe nadgonić 2 tygodnie, bo ja bardzo licze na ten cykl i baaaaaaardzo nie chce mi się zaczynać kolejnego
caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:eeeee to ja się na to nie piszę, za to obiecuję się nie starac po menopauzie
co do stania w kolejce, chętnie stanę obok, tylko musisz jakoś Cafe nadgonić 2 tygodnie, bo ja bardzo licze na ten cykl i baaaaaaardzo nie chce mi się zaczynać kolejnegoMango, Lucky lubią tę wiadomość