35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu 7122 zawsze jest nadzieja - on umiera ostatnia. Nie mozna sie poddawac!!!!! Ja zawsze mialam nadzieje i nie pozwole sobie zeby to sie zmienilo. Czego tobie i reszcie dziewczyny zycze z calego serducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bliska77, Dorka71, Mango, megan8, Panda, Lucky, Bozia3, Andzia33, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Spokojnie...najpierw Promyk, potem Lucky, (ewentualnie jeszcze Natankowa, ale ona się upiera, że jest w tym cyklu bezowulacyjna), potem ja i caffe no i cała reszta
bliska77, Mango, promyk, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To wal do nas do wwy pojdziemy pod palac prezydencki weźmiemy krzyże berety bedziemy protestować a potem zablokujemy centrum a co!
Lucky wrote:ja mam drugi cykl z Clo, luteinę biorę od ponad dwóch lat, póki co skutków ubocznych nie widzę, ale wiedząc jak bywa przeszłam na lżejszą dietę
wg mnie Cel uświęca środki
co przytyję, to schudnę
z resztą każda @ zadziwia mnie niepomiernie, bo co miesiąc mam takie piękne objawy
mam podobne pretensje do owufrienda jak wy, czuję się niezauważona, zlekceważona i oszukana
liczę na szybką naprawę szkód i zadośćuczynienie w postaci serii zielonych kropbliska77, Mango, Panda, grosza, Lucky, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Caffe miałam zapytać a czy Ty w ogóle przed mierzeniem tempki odpalasz ten termometr? Bo coś za bardzo Ci się to podoba haha a może wibruje jak moje usg?
Mango, Lucky, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja dziewczyny jutro z rana znowu sobie robię zastrzyk, tym razem dla odmiany ovitrelle, byłam dziś u mojej gin ukradkiem, lekarka mówi że jak już się tą maksymalną dawką CLO naszprycowałam to szkoda nie spróbować, TSH spadło do 2, pęcherzy jest jeden jedyny jak zawsze, spróbujemy a na 7 września umówiłam się na wizytę przygotowującą do inseminacji chyba że będą jakieś przeciwwskazania u mojego M ale to się okaże 4 września
doszliśmy do wniosku, że nie ma co się..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 21:44
Reni, Mango, megan8, Panda, grosza, Lucky, Bozia3, caffe, Andzia33, angela, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny dzięki ale powiem Wam szczerze, że już po tylu razach podchodzę do tego z pewna rezygnacją a już na pewno bez entuzjazmu
nawet miałam nic Wam nie mówić o zastrzyku i całej reszcie ale po kilku godzinach doszłam do wniosku że muszę Wam powiedzieć
no jak mogę nie powiedzieć??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 21:43
Reni, Mango, grosza, Lucky, Bozia3, caffe, Andzia33, polarmiś, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe miałam zapytać a czy Ty w ogóle przed mierzeniem tempki odpalasz ten termometr? Bo coś za bardzo Ci się to podoba haha a może wibruje jak moje usg?
Widzisz..Ty po swoich USG wibrujących aż prolaktynę musisz zbijać...a tu spokój....
bliska77, Reni, Mango, Lucky, caffe, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
po 20 zastrzyku stwierdzasz, że już Ci wszystko jedno
Nie cierpię.
Pamiętam jak kiedyś miałam sobie zrobić pierwszy w życiu zastrzyk. 1,5 godz haha strzykawka lekko wkluta i jak tu iść z nią do przychodni po pomoc haha
Ale jakoś poszłoMango wrote:Aga bądź dzielna; ) Chyba nie łatwo jest wykonać takie własnokłucie; )Lucky, bliska77, Bozia3, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
gratuluje poczucia humoru
hahah Bozia dobra beza nie jest zla no u mnie to juz taka natura... moja siostra wlaczy zeby przytyc i pochlania wszystko i nic...geny takie juz mamy w kzaym razie powodzenia w dochodzeniu do wymarzonej wagi
Bozia3 wrote:Panda jesteś nieprzyzwoicie szczupła....Caffe to samo - nie podoba mi się to zupełnie...
Ja mam 170 cm - najwięcej w sowim życiu ważyłam 116 kg - w dzień porodu....TO był czad...byłam jak jedna wielka amerykańska beza..
Lucky, bliska77, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale ja mam duze cycki za duuuze jak na moj gust i one na pewno waza ze 3 kg jak nie wiecej
caffe wrote:żeby osiągnąć 116kg to ja bym musiała cegły wpierdzielać
No powiem, że że że waga niczego sobieLucky, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky i wszyscy swieci no moze tak i moze nie wiec ci cho sza zobaczymy moj ukochany dzisiaj mi powiedial ze jak zaciazylismy bo jeczalam ze mnie brzuch boli wczoraj to odwoluje nasz wyjazd bo nie bedzie narazal swojego syna hahaha...sie usmialam no i ja teraz nie wiem bo ja strasznie chce na te wakacje... najwyzej pojedziemy tylko w cywilizowane miejsca ;)tylko ze tutaj takich malo eh no nic zobaczymy...
Lucky wrote:Pando Twój wykres mnie zauroczył, pędzisz po zielone jak nic!
może stąd to zmęczenie???!!!
to zwolnienie z pracy to prezent na nową drogę życiaLucky, bliska77, Bozia3, Andzia33, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
no to akcja super trzymam kciuki zeby wszsytko poszlo wedlug planu z zakonczeniem zielonymagafbh wrote:a ja dziewczyny jutro z rana znowu sobie robię zastrzyk, tym razem dla odmiany ovitrelle, byłam dziś u mojej gin ukradkiem, lekarka mówi że jak już się tą maksymalną dawką CLO naszprycowałam to szkoda nie spróbować, TSH spadło do 2, pęcherzy jest jeden jedyny jak zawsze, spróbujemy a na 7 września umówiłam się na wizytę przygotowującą do inseminacji chyba że będą jakieś przeciwwskazania u mojego M ale to się okaże 4 września
doszliśmy do wniosku, że nie ma co się..........Lucky, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość