35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Panda jesteś nieprzyzwoicie szczupła....Caffe to samo - nie podoba mi się to zupełnie...
Ja mam 170 cm - najwięcej w sowim życiu ważyłam 116 kg - w dzień porodu....TO był czad...byłam jak jedna wielka amerykańska beza..
No powiem, że że że waga niczego sobieszczęśliwa 2, bliska77, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Promyk a jakim sposobem?
Z tym ze winogrona tylko do 17 -to samo dotyczy jablek. Na mnie to dzialaAndzia33, Mango, bliska77, Lucky, megan8, Panda lubią tę wiadomość
Promyk -
szczęśliwa 2 wrote:Caffe Ty sie słuchaj Bozi i za trzy tyg nawet bety nie sprawdzaj
Witam
co do wagi ja 164( może 163) cały cza 55-56 w czasie staran 58 -59 teraz juz 60szczęśliwa 2, Lucky, Panda lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Promyczku trzymam mocno za wzrost: )
samira, szczęśliwa 2, Lucky, promyk, Mango, megan8, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja również, u mnie wielka d...pa ,cycki mnie bolą i pachwinie kuje ,już tak kiedyś mnie bolało jak miałam torbiel.Ja sobie myślę że na ciąże nie mam szans bo dałam sobie czas do końca roku a to nie wiele.Mam doła bo 27.08 mam rocznicę mojej ostatniej straty i żadnych widoków na przyszłość.Moja wizyta lekarska wczoraj nie doszła do skutku nie dałam rady wyjść z pracy następna za miesiąc ,wszystko idzie jak po grudzie...
gosia7122, szczęśliwa 2, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:I Bozia
wie co mówi, zawsze to lepiej niz ksiądż ,a tu dziewczyny pisały ,że ksiądz mówił że od seksu jest ciąża a u Nas sie nie sprawdza
no i Bozia to zawsze instancja wyżejszczęśliwa 2, Lucky, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywieci co, to jesteście niezłę laski, ja przy wzroście 167 jeszcze ok 1,5 roku temu ważyłam 68 odkąd jade na dragach moja waga wzrosła do prawie 80 teraz jest 78, więc się nic nie odzywam..........
szczęśliwa 2, Lucky, caffe, Reni, megan8, Panda lubią tę wiadomość