X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie mogę wkleić linka, bo go nie ma z opisem dokładnym....jest tylko strona reklamowa
    http://www.zanimzjesz.pl/zdrowy-styl-zycia/dieta-3d-chili-zasady-i-jadlospis

Mają pokodowane to tak, że nie mozna tego rozsyłać...zapłaciłam za wersje on-line cos ok. 40 zł. Generalnie opiera się na korzystaniu z dużej ilości przypraw - chilli, zioła prowansalskie, imbir, kardamon, carry - są one dodawane w dużych ilościach. Dania są rozpisane na miesiąc - ale można sobie nimi żonglować w obrębie danego posiłku (np. zamieniać śniadanie na inne śniadanie z innego dnia, to samo obiad itp) to o tyle jest dobre, że można wybierać co się lubi, a nie na silę wciskać w siebie to co trzeba w danym dniu. Porcje duże - obiad nawet trudno zjeść i dal mnie obiady rewelka...makaron ze szpinakiem i mozzarellą, czy kurczak pieczony z cebulką, paprykami i ryżem...zobaczymy tylko, czy efekty będą....:)
    Brzmi ciekawie, ja lubie ostre żarło, powodzenia ;-)

Bozia3, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Właśnie Panda...coś masz za dobry wykres..:) I to bez ziółek...;)
    No własnie :P

Bozia3, Panda, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk z wrażenia może nic nie pisze - mam taką nadzieję - że jest w szoku i nie może się otrząsnąć...;)

caffe, Andzia33, bliska77, Panda, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Znalazła się....znawczyni diet..;) Tobie to niepotrzebne - to się tylko ciesz...:)
    Ja to bym chciała odwrotny efekt uzyskać, ale w necie dla mnie dieta 3d to słoiczki z suplementami dla kulturystów o.O

bliska77, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja to bym chciała odwrotny efekt uzyskać, ale w necie dla mnie dieta 3d to słoiczki z suplementami dla kulturystów o.O
    Boże..jak ja CI zazdroszczę.....:)

bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...

Bozia nie dobrze jest sie odchudzac jak sie starasz wiesz o tym przeciez :)

bliska77, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja też!!!!!!!!!!!!!!!

caffe, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Łatwiej jest uzyskać efekt odchudzając się niż gdy się chce przytyć

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...

Tylko nie gorącą woda się myj, bo wiesz... ;)

bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

Dlatego nie szaleje z DUkanem....ta jest dużo mniej restrykcyjna, a muszę coś zrobić bo przez ostatni miesiąc dobiłam do 79 kg...rok temu ważyłam 73 i to była idealna dla mnie waga - poniżej jej już się marszczyłam starczo...:)

caffe, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dlatego nie szaleje z DUkanem....ta jest dużo mniej restrykcyjna, a muszę coś zrobić bo przez ostatni miesiąc dobiłam do 79 kg...rok temu ważyłam 73 i to była idealna dla mnie waga - poniżej jej już się marszczyłam starczo...:)
    widze Boza że wage mamy taką samą

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki kochane ze tak z opoznionym zaplonem pisze ale bylam jeszcze po zakupy i zaczelo lac. Beta wyszla 4... mam ja powtorzyc za dwa -trzy dni. Jesli w gore to radocha,jesli w dol probuje do skutku. Kurcze tylko moj polecial do roboty......pozyjemy zobaczymy- kiedys go dorwe

megan8, caffe, Andzia33, Dorka71, Panda, szczęśliwa 2, Mango, samira, bliska77, Lucky, anek42, angela, Iwone lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co to oznacza? jest czy nie?

caffe, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja schudlam z okolo 74na 66kg. Lato to dla mnie najlepsza pora zeby zjechac z wagi

caffe, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni zeby bylo pozytywne music byc 5 i powyzej. Dlatego panie w laboratorium doradzily jeszcze raz zbadac bete

Reni, caffe, Andzia33, Panda, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale co to oznacza? jest czy nie?
    Od 4-5 liczy się, że jest ciąża, ale bardzo bardzo wczesna...trzeba poczekać na przyrost za dwa dni, ale wygląda bardzo obiecująco..:)

caffe, Andzia33, promyk, szczęśliwa 2, Mango, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ja schudlam z okolo 74na 66kg. Lato to dla mnie najlepsza pora zeby zjechac z wagi
    Promyk a jakim sposobem?

caffe, promyk, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i gitarrrra to czekamy

Andzia33, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:52

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech już się posypią te zielone groszki
    poproszę o efekt domina ..jedna za drugą ;-)

megan8, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, Mango, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ