35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie mogę wkleić linka, bo go nie ma z opisem dokładnym....jest tylko strona reklamowa
http://www.zanimzjesz.pl/zdrowy-styl-zycia/dieta-3d-chili-zasady-i-jadlospis
Mają pokodowane to tak, że nie mozna tego rozsyłać...zapłaciłam za wersje on-line cos ok. 40 zł. Generalnie opiera się na korzystaniu z dużej ilości przypraw - chilli, zioła prowansalskie, imbir, kardamon, carry - są one dodawane w dużych ilościach. Dania są rozpisane na miesiąc - ale można sobie nimi żonglować w obrębie danego posiłku (np. zamieniać śniadanie na inne śniadanie z innego dnia, to samo obiad itp) to o tyle jest dobre, że można wybierać co się lubi, a nie na silę wciskać w siebie to co trzeba w danym dniu. Porcje duże - obiad nawet trudno zjeść i dal mnie obiady rewelka...makaron ze szpinakiem i mozzarellą, czy kurczak pieczony z cebulką, paprykami i ryżem...zobaczymy tylko, czy efekty będą....Bozia3, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Znalazła się....znawczyni diet..
Tobie to niepotrzebne - to się tylko ciesz...
bliska77, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...
Bozia nie dobrze jest sie odchudzac jak sie starasz wiesz o tym przeciez
bliska77, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda wrote:ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...
Bozia nie dobrze jest sie odchudzac jak sie starasz wiesz o tym przeciezbliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...
Bozia nie dobrze jest sie odchudzac jak sie starasz wiesz o tym przeciezcaffe, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dlatego nie szaleje z DUkanem....ta jest dużo mniej restrykcyjna, a muszę coś zrobić bo przez ostatni miesiąc dobiłam do 79 kg...rok temu ważyłam 73 i to była idealna dla mnie waga - poniżej jej już się marszczyłam starczo...
szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
Sorki kochane ze tak z opoznionym zaplonem pisze ale bylam jeszcze po zakupy i zaczelo lac. Beta wyszla 4... mam ja powtorzyc za dwa -trzy dni. Jesli w gore to radocha,jesli w dol probuje do skutku. Kurcze tylko moj polecial do roboty......pozyjemy zobaczymy- kiedys go dorwe
megan8, caffe, Andzia33, Dorka71, Panda, szczęśliwa 2, Mango, samira, bliska77, Lucky, anek42, angela, Iwone lubią tę wiadomość
Promyk -
Reni wrote:ale co to oznacza? jest czy nie?
caffe, Andzia33, promyk, szczęśliwa 2, Mango, samira lubią tę wiadomość