X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie mogę wkleić linka, bo go nie ma z opisem dokładnym....jest tylko strona reklamowa
    http://www.zanimzjesz.pl/zdrowy-styl-zycia/dieta-3d-chili-zasady-i-jadlospis

Mają pokodowane to tak, że nie mozna tego rozsyłać...zapłaciłam za wersje on-line cos ok. 40 zł. Generalnie opiera się na korzystaniu z dużej ilości przypraw - chilli, zioła prowansalskie, imbir, kardamon, carry - są one dodawane w dużych ilościach. Dania są rozpisane na miesiąc - ale można sobie nimi żonglować w obrębie danego posiłku (np. zamieniać śniadanie na inne śniadanie z innego dnia, to samo obiad itp) to o tyle jest dobre, że można wybierać co się lubi, a nie na silę wciskać w siebie to co trzeba w danym dniu. Porcje duże - obiad nawet trudno zjeść i dal mnie obiady rewelka...makaron ze szpinakiem i mozzarellą, czy kurczak pieczony z cebulką, paprykami i ryżem...zobaczymy tylko, czy efekty będą....:)
    Brzmi ciekawie, ja lubie ostre żarło, powodzenia ;-)

Bozia3, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Właśnie Panda...coś masz za dobry wykres..:) I to bez ziółek...;)
    No własnie :P

Bozia3, Panda, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk z wrażenia może nic nie pisze - mam taką nadzieję - że jest w szoku i nie może się otrząsnąć...;)

caffe, Andzia33, nick nieaktualny, Panda, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Znalazła się....znawczyni diet..;) Tobie to niepotrzebne - to się tylko ciesz...:)
    Ja to bym chciała odwrotny efekt uzyskać, ale w necie dla mnie dieta 3d to słoiczki z suplementami dla kulturystów o.O

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja to bym chciała odwrotny efekt uzyskać, ale w necie dla mnie dieta 3d to słoiczki z suplementami dla kulturystów o.O
    Boże..jak ja CI zazdroszczę.....:)

nick nieaktualny, caffe, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...

Bozia nie dobrze jest sie odchudzac jak sie starasz wiesz o tym przeciez :)

nick nieaktualny, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja też!!!!!!!!!!!!!!!

caffe, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Łatwiej jest uzyskać efekt odchudzając się niż gdy się chce przytyć

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ej dziewczynki no fajnie by bylo ale powaznie zeby brzuch bolal??? to ja nie wiem ja sie nie znam na objawach a pozatym to za wczesnie na objawy jakiekolwiek chyba a z drugiej strony to kazdy jest inny, no nic pozyjemy zobaczymy ja ide sie prysznicowac i zagladne po moze Promyk juz przestanie sie ukrywac...

Tylko nie gorącą woda się myj, bo wiesz... ;)

nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

Dlatego nie szaleje z DUkanem....ta jest dużo mniej restrykcyjna, a muszę coś zrobić bo przez ostatni miesiąc dobiłam do 79 kg...rok temu ważyłam 73 i to była idealna dla mnie waga - poniżej jej już się marszczyłam starczo...:)

caffe, nick nieaktualny, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dlatego nie szaleje z DUkanem....ta jest dużo mniej restrykcyjna, a muszę coś zrobić bo przez ostatni miesiąc dobiłam do 79 kg...rok temu ważyłam 73 i to była idealna dla mnie waga - poniżej jej już się marszczyłam starczo...:)
    widze Boza że wage mamy taką samą

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki kochane ze tak z opoznionym zaplonem pisze ale bylam jeszcze po zakupy i zaczelo lac. Beta wyszla 4... mam ja powtorzyc za dwa -trzy dni. Jesli w gore to radocha,jesli w dol probuje do skutku. Kurcze tylko moj polecial do roboty......pozyjemy zobaczymy- kiedys go dorwe

megan8, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, Panda, szczęśliwa 2, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, anek42, angela, Iwone lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co to oznacza? jest czy nie?

caffe, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja schudlam z okolo 74na 66kg. Lato to dla mnie najlepsza pora zeby zjechac z wagi

caffe, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni zeby bylo pozytywne music byc 5 i powyzej. Dlatego panie w laboratorium doradzily jeszcze raz zbadac bete

Reni, caffe, Andzia33, Panda, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale co to oznacza? jest czy nie?
    Od 4-5 liczy się, że jest ciąża, ale bardzo bardzo wczesna...trzeba poczekać na przyrost za dwa dni, ale wygląda bardzo obiecująco..:)

caffe, Andzia33, promyk, szczęśliwa 2, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ja schudlam z okolo 74na 66kg. Lato to dla mnie najlepsza pora zeby zjechac z wagi
    Promyk a jakim sposobem?

caffe, promyk, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i gitarrrra to czekamy

Andzia33, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:52

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech już się posypią te zielone groszki
    poproszę o efekt domina ..jedna za drugą ;-)

megan8, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, Mango, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ