35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie sądzicie, że patrząc na mój wykres to już powinna być zielona kropka? Muszę napisać do owu bo widzę, że się opierdzielają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 15:39
Andzia33, Reni, szczęśliwa 2, Mango, grosza, samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
Caffe
też tak uważam
ja przecież od dawna jestem w ciąży bo mam wciąż te objawy a oni nicWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 15:42
Panda, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, grosza, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:nie widzę Twojego aktualnego wykresu,to nie wiem ,ale na pewno wszystkie powinnyśmy byc zielone!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 15:50
Reni, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
no Promyk to bardzo obiecujacy wynik cichaczem sie juz ciesze na pewno bedzie dobrze
i tak jak mowia nich juz nam sie tu zieleni prosze prosze prosze...
a ja mam wzrostu 171 i waze 59kg to zeby Was podraznicacha i wlasnie przytylam dwa kilo jak mi sie jelita poprawily
ale nikomu nie zycze problemow owszem z wagi sie leci ogromnie ale bardzo nieprzyjemnie...
ja juz wymyta i z kierunkiem na wyrkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 15:51
Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nie wracaj Reni do smierdziuchow !Reni wrote:168
Niestety waga 70 ale wskakuje i do 72 i spada
przez naście lat ważyłam 58! tak się upasłam
chyba wróce do paleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 15:51
Reni, Andzia33, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
spokojnie nie ma takiej opcji
mój organizm nie przyswaja już dymu
jestem prawie umierająca jak go czuję
poważniePanda wrote:nie wracaj Reni do smierdziuchow !Panda, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Panda jesteś nieprzyzwoicie szczupła....Caffe to samo - nie podoba mi się to zupełnie...
Ja mam 170 cm - najwięcej w sowim życiu ważyłam 116 kg - w dzień porodu....TO był czad...byłam jak jedna wielka amerykańska beza..
Andzia33, caffe, Reni, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:nie widzę Twojego aktualnego wykresu,to nie wiem ,ale na pewno wszystkie powinnyśmy byc zielone!!!
Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, Iwone, megan8, Panda lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Andzia - Caffe ma wykres w podpisie....wystarczy kliknąć - Caffe tu się nam rozwinęła termometrowo-wykresowo i od razu chce zielone kropy....a czekaj se jeszcze ze 3 tygodnie, tak jak reszta....
Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość