35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Megan brzuszek masz juz duzy?jak sie ogolnie czujesz?
no nawet duży już mi urósł ten brzuszek', nieraz mi nie wygodnie jak za długo siedzę na komputerze i nie lubię się schylać ,po za tym pamięć mi się szybko ulatnia ,często zapominam i to jest niefajne
bliska77, Andzia33, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Zażywam drugi miesiąc clo i mam wrażenie, że urósł mi brzuch i nogi też jakieś szersze..
Trochę mniej się ruszałam, więc to może też dlatego..choć myślę, ze hormony zaczynają swoje robić....Od dziś zaczynam dietę 3D Chilli - jeśli któraś miała doświadczenie to proszę o opinie. Ja jestem specjalistką od Dukana, ale na te 6 kg, które chciałabym zrzucić to wybrałam wersję bardziej light-ową..Mam nadzieję, że coś pomoże...
megan8, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Zażywam drugi miesiąc clo i mam wrażenie, że urósł mi brzuch i nogi też jakieś szersze..
Trochę mniej się ruszałam, więc to może też dlatego..choć myślę, ze hormony zaczynają swoje robić....Od dziś zaczynam dietę 3D Chilli - jeśli któraś miała doświadczenie to proszę o opinie. Ja jestem specjalistką od Dukana, ale na te 6 kg, które chciałabym zrzucić to wybrałam wersję bardziej light-ową..Mam nadzieję, że coś pomoże...
Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bozia, nie słyszałam o takiej diecie a po CLO niestety często tak bywa
Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dużo lepiej toleruję luteinę niż dupka natomiast po CLO zdecydowanie w okresie "pseudo-teoretycznie-owulacyjny," puchnę strasznie, nawet spodnie które są normalnie na mnie luźne, w tym okresie są bardzo bardzo ciasne i opięte i najlepiej sie wtedy czuje jak zaraz po powrocie do domu szybko wskakuje w luźne leginiaki
Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Zażywam drugi miesiąc clo i mam wrażenie, że urósł mi brzuch i nogi też jakieś szersze..
Andzia33, bliska77, Bozia3, megan8, szczęśliwa 2, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki tez wlasnie zagladam co u Promyka ale wiesci na razie nie ma....ja dzisiaj padam jestem totalnie zmeczona i brzucho mnie boli caly dzien nie wiem jakos dziwnie mi jest i nic mi sie nie chce ...
milego dnia
bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Bozia co to za dieta?! bardzo mnie zaintrygowałaś...napisz kilka słówek albo wklej linka
http://www.zanimzjesz.pl/zdrowy-styl-zycia/dieta-3d-chili-zasady-i-jadlospis
Mają pokodowane to tak, że nie mozna tego rozsyłać...zapłaciłam za wersje on-line cos ok. 40 zł. Generalnie opiera się na korzystaniu z dużej ilości przypraw - chilli, zioła prowansalskie, imbir, kardamon, carry - są one dodawane w dużych ilościach. Dania są rozpisane na miesiąc - ale można sobie nimi żonglować w obrębie danego posiłku (np. zamieniać śniadanie na inne śniadanie z innego dnia, to samo obiad itp) to o tyle jest dobre, że można wybierać co się lubi, a nie na silę wciskać w siebie to co trzeba w danym dniu. Porcje duże - obiad nawet trudno zjeść i dal mnie obiady rewelka...makaron ze szpinakiem i mozzarellą, czy kurczak pieczony z cebulką, paprykami i ryżem...zobaczymy tylko, czy efekty będą....Andzia33, bliska77, caffe, megan8, Dorka71, szczęśliwa 2, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny