35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash, odpoczynek czasem potrzebny każdej, dobrze że jesteś gdzieś w pobliżu, sukces i tak czai się gdzieś za rogiem, trzymam kciuki
Andzia, miło mimyślę że w ogóle to forum to jest takie miejsce gdzie my mamy wyjątkowo dużo ze sobą wspólnego
Dorka nie wspomagacie się, ale badania porobiliście?bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mnie przeraża ta ilość papierów, zaświadczeń itd.
prowizji nie płacę
grosza wrote:No sama prawie osiwiałam jak ponad rok temu sprzedawałam i kupowałam mieszkanko jak widziałam że bank dzwoni to już mi było niedobrze
Reni negocjuj obniżenie prowizji agencji mi się udało !bliska77 lubi tę wiadomość
-
to ja już się pakuję
Panda wrote:ale fajnie by bylo...moze jak juz wszsytkie zapylone wylegniemy na plaze jak te foczki to bedzie plazing lezing i smazingbedziemy podziwiac serferow, a moj mily bedzie nam donosil napoje chlodzace....
Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wenus fajnie ze wrocilas,co tam? wszystko u Ciebie ok?Pozdrawiam
megan8, anek42, anna maria, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Megan brzuszek masz juz duzy?jak sie ogolnie czujesz?megan8 wrote:http://www.prenatale.pl/produkty/preparat-na-plodnosc-kobiety-i-mezczyzny-prenatal-probaby
dziewczyny znalazłam coś takiego ,ale pewnie o tym słyszałyścieLucky, bliska77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
witam Panie!
Promyku, zaszalałaś, ale Cię rozumiem, krócej będziesz się niecierpliwić. Trzymam kciuki
Megan jak połówkowe usg? jaki duży jest Maluszek?
Cafe super, że bedziesz mierzyć tempki! Będziemy miały niejaki wgląd w sytuację, no i co forumowe głowy to nie jednacaffe, promyk, bliska77, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam Panie!
Promyku, zaszalałaś, ale Cię rozumiem, krócej będziesz się niecierpliwić. Trzymam kciuki
Megan jak połówkowe usg? jaki duży jest Maluszek?
Cafe super, że bedziesz mierzyć tempki! Będziemy miały niejaki wgląd w sytuację, no i co forumowe głowy to nie jedna
No mierzę Lucky, pojechałam i kupiłam wczoraj termometrbliska77, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość
bliska77, caffe, Lucky, Bozia3, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość