35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a jak skończymy wydawac kasę na monitoringi i różne clo...to zaczniemy na wózki, ciuszki i tak do usranej śmierci...
Trzeba będzie piaskownicę zrobić, huśtawki, bujawki i inne bajerybliska77, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
zusu nie będzie
więc luzik
będzie nowy lepszy moherowy rząd i wszyscy będziemy mieli dobrze
caffe wrote:będziemy biegały do zus-u po emeryturęnie wiem co gorsze
megan8, bliska77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Ineska jak nie ma krwawienia mocnego to może jeszcze jest szansa,czekam na Twoją betę i trzymam kciuki
Betebyt czy najpierw miałaś hsg czy histerioskopię,ile musi byc przerwy?
Ja mam takie podejście jak Lucky i Reni czyli uważam,że jeżeli organizm sam nie daje rady to trzeba mu pomóc lekami i starania zakończę dopiero,gdy lekarz powie,,koniec sterań więcej dzieci miec pani nie będzie,,
Pozdrawiam wszystkiecaffe, Reni, Bozia3, Lucky, Mango, promyk, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie ja na chwile tylko pozdrawiam Was kochane wszystkie chciałąm napisać Wam tylko,że beta już ładnie spadła wieć już jest po wszystkim.
Na razie przez dłuższy czas starań nie bedzie nie wiadomo czy wogóle wrócimy jeszcze do starań. W środe jedziemy na dwa tygodnie do moich rodziców może sie uda na kilka dni nad morze.
Do tego wszystkiego właśnie dowiedziaałm sie ,że moja kuzynka u której byłam na weselu na koniec czerwca jest w tym samym czasie ciaży co ja bym była no cóż nią sie cieszę ale na razie nawet nie jestem wstanie złożyć jej gratulacji nie wiem co dalej bedzie?!
Pamietam o Was i dziękuję za całe wsparcie i za to,ze przez te wszystkie miesiące starań jesteście kochane, wspierajcie nowe kobietki i siebie nawzajem.
Buziaki dla każdej i wiedzcie,ze pamietam o Was cały czas moje siostrzyczki.
Za jakiś czas zajrze ile tu pięknej zieleni.Andzia33, anek42, samira, Bozia3, Panda, Lucky, grosza, Dorka71, bliska77, Mango, megan8, Olena, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie ja na chwile tylko pozdrawiam Was kochane wszystkie chciałąm napisać Wam tylko,że beta już ładnie spadła wieć już jest po wszystkim.
Na razie przez dłuższy czas starań nie bedzie nie wiadomo czy wogóle wrócimy jeszcze do starań. W środe jedziemy na dwa tygodnie do moich rodziców może sie uda na kilka dni nad morze.
Do tego wszystkiego właśnie dowiedziaałm sie ,że moja kuzynka u której byłam na weselu na koniec czerwca jest w tym samym czasie ciaży co ja bym była no cóż nią sie cieszę ale na razie nawet nie jestem wstanie złożyć jej gratulacji nie wiem co dalej bedzie?!
Pamietam o Was i dziękuję za całe wsparcie i za to,ze przez te wszystkie miesiące starań jesteście kochane, wspierajcie nowe kobietki i siebie nawzajem.
Buziaki dla każdej i wiedzcie,ze pamietam o Was cały czas moje siostrzyczki.
Za jakiś czas zajrze ile tu pięknej zieleni.
Inesska przytulam ,i pamiętaj pisz mi eski ,udanego wyjazdu
Bozia3, bliska77, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
Inesko myślimy o Tobie cały czas
Ja też uważam, że starania powinny iść na bok. Moje koleżanki po poronieniu miały zawsze przykaz min 3 mscy przerwy
Baw się, wypoczywaj i nie opuszczaj Nas. Zajrzyj czasami tak, żeby pogadać o głupotach
inessa wrote:Na razie przez dłuższy czas starań nie bedzie nie wiadomo czy wogóle wrócimy jeszcze do starań.Andzia33, Bozia3, Lucky, bliska77, Mango, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
dziewczyny napisałam do uvu, żeby rozdzielili zaproszenia od lubię
bałagan jest w wiadomosciach i łatwo przeoczyć prywatną wiadomość to mi odpisali
W najbliższej przyszłości na pewno będziemy ulepszać pocztę. Planujemy m.in. wprowadzić zakładki/ kategorie, tak, aby wszystko było przejrzyste oraz funkcję łatwego usuwania wiadomości.samira, Bozia3, bliska77, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
witam,
Reni gratuluje kupienia wlasnego nie ciasnego mieszkanka
Inessa przykro mi ze tak sie znowu porobilozycze ci wszsystkiego co sprawi ze bedziesz sie lepiej czula, baw sie dobrze i odpoczywaj, duzo zdrowia!!!
Mnie dzisiaj brzuch napiernicza jakos dziwnie, za bardzo jak na moj gust...zmeczona jestem i jakos nie czuje sie na silach jakby mnie jakies chorobsku zbieralo, a moze to lenistwo sie zbliza bo jest juz zarogiem. Jeszcze tylko 10 dni i chwilowa wolnosc...:0)
Pozdrawiam wszystkie staraczki, a czy wiemy co u Joli w Mexico slychac? Jola co slychac w Mexico?
Andzia33, Bozia3, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Panda ja dopiero załatwiam formalności
Jola pewnie stoi i czeka na Nas na lotnisku.. zapomniałyśmy jej powiedzieć, że nie damy rady przyleciećAndzia33, Panda, Bozia3, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
eee ale to juz tak jak Twoje bedzie
powodzenia bo dla mnie biurokracja w PL nie doogarniecia
Reni wrote:Panda ja dopiero załatwiam formalności
Jola pewnie stoi i czeka na Nas na lotnisku.. zapomniałyśmy jej powiedzieć, że nie damy rady przyleciećcaffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
o wlasnie przeczytalam o 28 fotelach zakupionych przez ministerstwo Spraw zagranicznych za 300 tys no przeciez to czlowieka krew zalewa...pieprzeni zlodzieje... nie moge jak cos takiego widze
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gigantyczne-zakupy-msz-politycy-zadaja-wyjasnien/zc78q
caffe, Bozia3, bliska77, promyk lubią tę wiadomość