X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka biega i zbiera skorpiony...żeby naszykować ciekawą kolację z okazji naszego przylotu...:)

A za rok to do Ciebie Panda wpadniemy - super nie?

Andzia33, caffe, Panda, Lucky, bliska77, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska odpoczywaj i wczasuj się - i tak jak mówi Reni zaglądaj tu do nas dla plotek...nawet bez staranek....

Andzia33, caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i na to pieniążki mają i to pewnie jeszcze z firmy jakiegoś polityka,żeby mu napchac kieszenie-złodzieje,a na badania ,czy leczenie nie ma kasy

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jolka biega i zbiera skorpiony...żeby naszykować ciekawą kolację z okazji naszego przylotu...:)

Nie ma to jak dobrze zaplanować czas, niekoniecznie swój :P hahaha

Panda, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale fajnie by bylo...moze jak juz wszsytkie zapylone wylegniemy na plaze jak te foczki to bedzie plazing lezing i smazing ;) bedziemy podziwiac serferow, a moj mily bedzie nam donosil napoje chlodzace.... ;)
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 16:30

caffe, Lucky, Andzia33, bliska77, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ale fajnie by bylo...moze jak juz wszsytkie zapylone wylegniemy na plaze jak te foczki to bedzie plazing lezing i smazing ;) bedziemy podziwiac serferow, a moj mily bedzie nam donosil napoje chlodzace.... ;)
    Taka wizja bardzo mi odpowiada, szczególnie ta ostatnia :P

Andzia33, Panda lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no jeden do tych napoi to nie da rady,może jeszcze kilku kolegów weżmie?

Mango, Panda lubią tę wiadomość

Andzia33
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus fajnie ze wrocilas,co tam? wszystko u Ciebie ok?Pozdrawiam

bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że humory dopisują :)
    ja walczę o usg w tym tygodniu, może się dopcham

Reni, po cichu gratuluje chaty, pochwal się jaki metraż
    ja pamiętam jak kupowałam swoje obecne (zmieniając kawalerkę 26m2 na 43m2) to mi się wydawało że się do pałacu przeprowadzam, a gdy zaszłam w ciązę to się wkurzałam na siebie, że pożałowałam paru tysięcy i byłby tak brakujący teraz trzeci pokój. Wtedy różnica między 2 a 3 pokoje była niewielka

Pando pomysł plażingu i leżingu bardzo mi pasi, mam nawet chętnego do tych drinków, nie wiem tylko ile do nas doniesie, ale Twojemu na pewno pomoże

Inesso, niesamowita jesteś że tak sobie z tym radzisz, a może wcale sobie nie radzisz :( przykro mi ogromnie, cierpię z Tobą
    sama nie znoszę informacji o nowych ciążach wokół, które miały być moje :( Wracaj do zdrowia, odpoczywaj, wpadaj koniecznie

Andzia33, bliska77, Panda lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sama prawie osiwiałam jak ponad rok temu sprzedawałam i kupowałam mieszkanko jak widziałam że bank dzwoni to już mi było niedobrze :(
    Reni negocjuj obniżenie prowizji agencji mi się udało !

Reni wrote:
    własnie dzwoniła babka z agencji nieruchomości :-) udało się urwać trochę z ceny mieszkania :-)
    teraz tylko papiery i do banku
    osiwieję do końca
    masakra jakaś muszę chyba zacząć ziółka pić ;-)

Lucky, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska przykro mi ogromnie

Lucky, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki!!!
    ale wywołałam dyskusję z lekami czy bez...aż się zagotowało...:)
    jeżeli ktoś walczy dosłownie o pierwsze dziecko to wiadomo, że wykorzysta wszystkie możliwości(w miarę tych finansowych)...my z M stwierdziliśmy, że mamy to szczęście posiada dzieci więc próbujemy oczywiście do pewnego momentu
    chyba zbliżamy się do miejsca gdzie albo powinniśmy zacząć stymulację albo przerwać starania i to tyle...stąd mój dylemat bo chyba nie chcę przerywać a na naturę to już chyba nie ma co liczyć, w każdym razie powoli tracę nadzieję

bliska77, Andzia33, Lucky, samira, gosia7122, anek42, Panda, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, bardzo bardzo mi przykro, mam nadzieję, że uda Ci sie wyluzować i zwyczajnie odpocząć od tego wszystkiego, zająć myśli wakacjami, myślę o Tobie Inessa, trzymaj się

Lucky, samira lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja coraz bardziej myślę o clo,tylko nie wiem jeszcze jaki plan ma moja gin,wybieram się do niej jutro ,ale to będzie jej 1 dzień po urlopie ,więc nie wiem czy się dopcham ,bo zapisana nie jestem.

Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, no właśnie na taki luz, spokojniejsze podejście, to mogą sobie pozwolić pary, które mają np dwoje dzieci, albo mają jedno i nie mają wielkiej presji na drugie

ja bardzo bym nie chciała by moja była jedynaczką :(
    no i kocham dzieci, zawsze marzyłam o gromadce, głupio się złożyło ze wcześniej nie wyszło

życzę Wam sukcesu, ze wspomaganiem lub bez!

Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    caffe - brałam bromergon i zawsze jeździłam autem nie miało to na mnie żadnego wpływu , alkoholu też czasami się napiłam, co prawda nie dużo, ale problemów nie było

Ja też biorę i nie mam skutków ubocznych i jeżdże,więc nie martw się na zapas,będzie dobrze!

bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Porzuciłaś Nas na placu boju :-(

p.s. dzień dobry
    Nie to nie było porzucenie, ja was podczytuję w wolnych chwilach, ale musiałam po prostu musiałam odpocząć.

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betebyt moja mama też chorowała na raka piersi,niestety było już za pużno,ja też badam się u onkologa tak profilaktycznie,a wczoraj w wiadomościach słyszałam,że odkryto,że spowalnia chorobę o 70%i chroni przed śmiercią wycięcie jajników i jajowodów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 18:01

bliska77 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky jak ja się dzisiaj z Tobą zgadzam,tak jakbym czytała siebie hihi

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko spróbuj wypocząc.

bliska77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1074 1075 1076 1077 1078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ