35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Jolka biega i zbiera skorpiony...żeby naszykować ciekawą kolację z okazji naszego przylotu...
A za rok to do Ciebie Panda wpadniemy - super nie?hahaha
Panda, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ale fajnie by bylo...moze jak juz wszsytkie zapylone wylegniemy na plaze jak te foczki to bedzie plazing lezing i smazing
bedziemy podziwiac serferow, a moj mily bedzie nam donosil napoje chlodzace....
Bozia3 wrote:Jolka biega i zbiera skorpiony...żeby naszykować ciekawą kolację z okazji naszego przylotu...
A za rok to do Ciebie Panda wpadniemy - super nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 16:30
caffe, Lucky, Andzia33, bliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:ale fajnie by bylo...moze jak juz wszsytkie zapylone wylegniemy na plaze jak te foczki to bedzie plazing lezing i smazing
bedziemy podziwiac serferow, a moj mily bedzie nam donosil napoje chlodzace....
Andzia33, Panda lubią tę wiadomość
-
widzę że humory dopisują
ja walczę o usg w tym tygodniu, może się dopcham
Reni, po cichu gratuluje chaty, pochwal się jaki metraż
ja pamiętam jak kupowałam swoje obecne (zmieniając kawalerkę 26m2 na 43m2) to mi się wydawało że się do pałacu przeprowadzam, a gdy zaszłam w ciązę to się wkurzałam na siebie, że pożałowałam paru tysięcy i byłby tak brakujący teraz trzeci pokój. Wtedy różnica między 2 a 3 pokoje była niewielka
Pando pomysł plażingu i leżingu bardzo mi pasi, mam nawet chętnego do tych drinków, nie wiem tylko ile do nas doniesie, ale Twojemu na pewno pomoże
Inesso, niesamowita jesteś że tak sobie z tym radzisz, a może wcale sobie nie radziszprzykro mi ogromnie, cierpię z Tobą
sama nie znoszę informacji o nowych ciążach wokół, które miały być mojeWracaj do zdrowia, odpoczywaj, wpadaj koniecznie
Andzia33, bliska77, Panda lubią tę wiadomość
-
No sama prawie osiwiałam jak ponad rok temu sprzedawałam i kupowałam mieszkanko jak widziałam że bank dzwoni to już mi było niedobrze
Reni negocjuj obniżenie prowizji agencji mi się udało !
Reni wrote:własnie dzwoniła babka z agencji nieruchomościudało się urwać trochę z ceny mieszkania
teraz tylko papiery i do banku
osiwieję do końca
masakra jakaś muszę chyba zacząć ziółka pićLucky, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczynki!!!
ale wywołałam dyskusję z lekami czy bez...aż się zagotowało...
jeżeli ktoś walczy dosłownie o pierwsze dziecko to wiadomo, że wykorzysta wszystkie możliwości(w miarę tych finansowych)...my z M stwierdziliśmy, że mamy to szczęście posiada dzieci więc próbujemy oczywiście do pewnego momentu
chyba zbliżamy się do miejsca gdzie albo powinniśmy zacząć stymulację albo przerwać starania i to tyle...stąd mój dylemat bo chyba nie chcę przerywać a na naturę to już chyba nie ma co liczyć, w każdym razie powoli tracę nadziejębliska77, Andzia33, Lucky, samira, gosia7122, anek42, Panda, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja coraz bardziej myślę o clo,tylko nie wiem jeszcze jaki plan ma moja gin,wybieram się do niej jutro ,ale to będzie jej 1 dzień po urlopie ,więc nie wiem czy się dopcham ,bo zapisana nie jestem.
Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dorka, no właśnie na taki luz, spokojniejsze podejście, to mogą sobie pozwolić pary, które mają np dwoje dzieci, albo mają jedno i nie mają wielkiej presji na drugie
ja bardzo bym nie chciała by moja była jedynaczką
no i kocham dzieci, zawsze marzyłam o gromadce, głupio się złożyło ze wcześniej nie wyszło
życzę Wam sukcesu, ze wspomaganiem lub bez!Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:caffe - brałam bromergon i zawsze jeździłam autem nie miało to na mnie żadnego wpływu , alkoholu też czasami się napiłam, co prawda nie dużo, ale problemów nie było
Ja też biorę i nie mam skutków ubocznych i jeżdże,więc nie martw się na zapas,będzie dobrze!bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Betebyt moja mama też chorowała na raka piersi,niestety było już za pużno,ja też badam się u onkologa tak profilaktycznie,a wczoraj w wiadomościach słyszałam,że odkryto,że spowalnia chorobę o 70%i chroni przed śmiercią wycięcie jajników i jajowodów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 18:01
bliska77 lubi tę wiadomość
Andzia33