35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Witam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość
Lucky, polarmiś, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość
trzymaj się i obyś jak najszybciej wróciła do pełnej sprawnościLucky, polarmiś, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Witam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość
bliska77, Bozia3, megan8, majka. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ale ta najważniejsza część ciała mam nadzieję, że nie została "naruszona"?
Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba zamówień ekipę. Od tygodnia robimy jeden pokój. Mąż rozwalil nos o lampe , która w efekcie rozbil ja sie potluklam. Kostka mi w jednej nodze puchnie a w drugiej pięta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 11:07
Bozia3, caffe, bliska77, Andzia33, majka. lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Chyba zamówień ekipę. Od tygodnia robimy jeden pokój. Mąż rozwalil nos o lampe , która w efekcie rozbil ja sie potluklam. Kostka mi w jednej nodze pachnie a wvdrugiej pięta.
Promyk trzymam kciuki...niech skojarzenia caffe będą prorocze..
Caffe - na jaki zdecydowałaś się termometr?caffe, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Może rzeczywiście znajdź ekipę, ale w rozsądniej cenie...
Promyk trzymam kciuki...niech skojarzenia caffe będą prorocze..
Caffe - na jaki zdecydowałaś się termometr?
Po bromku nic mi nie jest, dzisiaj już wzięłam 1/2 rano, czyli będę żyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 10:57
Mango, megan8, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Kupiłam bezrtęciowy Geratherm basal, czyli taki jak normalny tylko z rozszerzoną podziałką. Przyjemnie dość się go wkłada hahaha
Po bromku nic mi nie jest, dzisiaj już wzięłam 1/2 rano, czyli będę żyła. Ja z nim zasypiam często - bo 5 minut 0 6 rano to sorry...ale ja wymiękam...
Sypiam z termometrem - coraz lepiej....caffe, megan8, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak to prawda....gładko wchodzi
. Ja z nim zasypiam często - bo 5 minut 0 6 rano to sorry...ale ja wymiękam...
Sypiam z termometrem - coraz lepiej....W ogole to teraz mam rano taki odruch, ze zanim się obrócę na drugi bok to sprawdzam czy mam włożony termometr czy nie
Reni, bliska77, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie
byłam u gin i dostałam kolejny prezencik,czyli skierowanie na hsg,a teraz albo jestem świeżo po owulce 48 godz albo przed,po zabiegu się wszystko pochrzaniło,więc czekam na okres a po nim do szpitala do pani oddziałowej,którą bardzo lubię z poprzedniej wizyty[skąd takie ropuchy niedoinformowane i niemiłe sie biorą].Ktoś może mi coś napisze o tym hsg?bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Miśku,lepiej weżcie fachowców,bo nim skończycie całośc,to pużniej Was trzeba będzie remontowac hihi
Samira mi to sie skojarzyło z Mikołajem,ale do gwiazdki jeszcze daleko,no hyba,że masz prezenty to przyjmujemy w każdym miesiącu
bliska77, Bozia3, polarmiś lubią tę wiadomość
Andzia33