35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze, że sie do szafy nie zapakowałaś razem z drabinąpolarmiś wrote:Witam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość

Lucky, polarmiś, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo kurcze, ja niedawno spadłam z krzesła przy poprawianiu firanki ....polarmiś wrote:Witam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość

trzymaj się i obyś jak najszybciej wróciła do pełnej sprawności
Lucky, polarmiś, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ta najważniejsza część ciała mam nadzieję, że nie została "naruszona"?polarmiś wrote:Witam w tym miłym dniu. Promyk trzymam kciuki za plusa. Ja w ramach prac remontowych swojego gnizadka złożyłam sie wraz z drabina. Boli wszystko. Obłożone jestem lodem. Starość nie radość

bliska77, Bozia3, megan8, majka. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz na myśli pupke u innych dziewczyn a u mnie dupę? Boli rownież ale nic jej nie będzie, Ponieważ obrosnieta jest tłuszczem to dobrze sie zamortyzowala.drabina rozjechala sie! Zle ja zahaczylam!caffe wrote:Ale ta najważniejsza część ciała mam nadzieję, że nie została "naruszona"?

Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba zamówień ekipę. Od tygodnia robimy jeden pokój. Mąż rozwalil nos o lampe , która w efekcie rozbil ja sie potluklam. Kostka mi w jednej nodze puchnie a w drugiej pięta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 11:07
Bozia3, caffe, bliska77, Andzia33, majka. lubią tę wiadomość
-
Może rzeczywiście znajdź ekipę, ale w rozsądniej cenie...polarmiś wrote:Chyba zamówień ekipę. Od tygodnia robimy jeden pokój. Mąż rozwalil nos o lampe , która w efekcie rozbil ja sie potluklam. Kostka mi w jednej nodze pachnie a wvdrugiej pięta.
Promyk trzymam kciuki...niech skojarzenia caffe będą prorocze..
Caffe - na jaki zdecydowałaś się termometr?
caffe, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
Kupiłam bezrtęciowy Geratherm basal, czyli taki jak normalny tylko z rozszerzoną podziałką. Przyjemnie dość się go wkłada hahahaBozia3 wrote:Może rzeczywiście znajdź ekipę, ale w rozsądniej cenie...
Promyk trzymam kciuki...niech skojarzenia caffe będą prorocze..
Caffe - na jaki zdecydowałaś się termometr?
Po bromku nic mi nie jest, dzisiaj już wzięłam 1/2 rano, czyli będę żyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 10:57
Mango, megan8, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak to prawda....gładko wchodzicaffe wrote:Kupiłam bezrtęciowy Geratherm basal, czyli taki jak normalny tylko z rozszerzoną podziałką. Przyjemnie dość się go wkłada hahaha
Po bromku nic mi nie jest, dzisiaj już wzięłam 1/2 rano, czyli będę żyła
. Ja z nim zasypiam często - bo 5 minut 0 6 rano to sorry...ale ja wymiękam...
Sypiam z termometrem - coraz lepiej....
caffe, megan8, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
To tak jak ja, zasnęłam z nim na pół godzinyBozia3 wrote:Tak to prawda....gładko wchodzi
. Ja z nim zasypiam często - bo 5 minut 0 6 rano to sorry...ale ja wymiękam...
Sypiam z termometrem - coraz lepiej....
W ogole to teraz mam rano taki odruch, ze zanim się obrócę na drugi bok to sprawdzam czy mam włożony termometr czy nie
Reni, bliska77, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie
byłam u gin i dostałam kolejny prezencik,czyli skierowanie na hsg,a teraz albo jestem świeżo po owulce 48 godz albo przed,po zabiegu się wszystko pochrzaniło,więc czekam na okres a po nim do szpitala do pani oddziałowej,którą bardzo lubię z poprzedniej wizyty[skąd takie ropuchy niedoinformowane i niemiłe sie biorą].Ktoś może mi coś napisze o tym hsg?
bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Miśku,lepiej weżcie fachowców,bo nim skończycie całośc,to pużniej Was trzeba będzie remontowac hihi
Samira mi to sie skojarzyło z Mikołajem,ale do gwiazdki jeszcze daleko,no hyba,że masz prezenty to przyjmujemy w każdym miesiącu
bliska77, Bozia3, polarmiś lubią tę wiadomość
Andzia33