35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje bardzo za zainteresowanie mimi ze bardzo długo mnie tu nie było...Z tym lekarzem to nie takie proste bo ja mieszkam w DE.Jak bylam ostatnio czyli ok. 2m-ce temu to tam "w srodku"bylo niby wszystko w porzadku.Normalnie ręce opadaja jak o tym wszystkim pomysle...
Lucky, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to nie tak, że rezygnuję całkowicie z leków..
poprostu stwierdzam, że na razie nie będę symulować i robić HSG w grudniu
jestem na etapie kupowania mieszkania i wiele nerwów mnie kosztują te wszystkie formalności itd a jeszcze dobrze nie zaczęłam no i przeprowadzka to będzie dopiero walkabo mój mąż będzie chciał zczyścić moje skarby a ja mam dużo pamiątek jeszcze z dzieciństwa
no i w związku z tym stwierdzam, że ciąża a tym bardziej słaba, która będzie wymagała leżenia nie jest wskazana więc teraz przez dwa msce zdaję się na naturę .. a kto wie może los mi podaruje mały prezent na parapetówkę
wrócę do monitoringów za miesiąc, dwa i wtedy pewnie będziemy stymulować
zobaczę w następnym cyklu jak te tempki się zachowają
temp na dworze zrobi się w końcu umiarkowana więc skończą się też kłopoty ze snem (mam nadzieję)
ja w sumie zaczęłam poważne staranie z ginem w tle w kwietniu tego roku więc powiedzmy, że akurat w X będzie pół roku
Reni , nowe mieszkanie to też nowy członek rodziny się pojawi"
trzymam kciukibliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Reni , nowe mieszkanie to też nowy członek rodziny się pojawi
"
trzymam kciuki
ooo racja,
u nas się sprawdziło
poza tym wiesz, że ciąże najczęściej pojawiają się w najmniej odpowiednim momencie?!
teraz Ci ciąża nie potrzebna, to na bank zaskoczyciebliska77, Reni, caffe, megan8, samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie właśnie pomyślałam
megan dałaś nadzieję
W jakiej części wawy szukacie mieszkania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 11:53
bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Reni, Ty sie zastanów nad dodatkowym pokojem zanim kupisz mieszkanie, bo jak sobie strzelisz bliźnięta to gdzie wszystko pomieścisz?
W jakiej części wawy szukacie mieszkania?megan8, bliska77, caffe, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Hmm ,za blisko
"
kilometry by się przydały ,więcej adrenaliny by się przydało"
bliska77, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
własnie dzwoniła babka z agencji nieruchomości
udało się urwać trochę z ceny mieszkania
teraz tylko papiery i do banku
osiwieję do końca
masakra jakaś muszę chyba zacząć ziółka pić
caffe, bliska77, megan8, Lucky, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
o to to właśnie
szczególnie jak spadnie deszcz wielu kierowców nie potrafi jeździć i wszystko stoi
Caffe ja na Białołękę lecę
caffe wrote:Kilometry to tu nie mają znaczenia w odniesieniu do tego, że żeby przejechać z jednego końca wawy na drugi to nieraz 2 godziny trzebabliska77, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny