35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Już kiedyś o to pytałam ale nie dostałam odpowiedzi
[WHITE=Bozia3]dziewczyny - czy któraś z Was korzystała z czegoś takiego? cena jest atrakcyjna, ale jakieś mi się to wydaje dziwaczne....
http://gruper.pl/x.php/1,47556/Produkty-www.lunocup.pl-ekologiczna-alternatywa-dla-podpasek-i-tamponow-kubeczek-menstruacyjny-wykonany-z-bezpiecznego-silikonu-medycznego-wraz-z-przesylka.html?utm_source=newsletter-produkty-2013-08-18-10-00&utm_medium=e-mail&utm_term=produkty&utm_campaign=acd86e7ee9b9352b7624d2b96dc5f0aa&grid=7388974
tu jest jakis filmik http://www.youtube.com/watch?v=38iHBhlF4Cg -
Dorka71 wrote:witam wieczorową porą dziewczynki!
poczytałam Was i dochodzę do wniosku, że tylko ja zostałam bez żadnych wspomagaczy...tak trudno mi podjąć decyzję co do wsparcia lekowego...nie wiem co robić, założyłam sobie, że jak natura sobie nie poradzi to trudno, a teraz mam dylemat
Dorka nie jestes sama bez wspomagaczy,ja tez nic nie biore oprocz witaminy b6. Zalozylam sobie tak jak Ty i przy tym zostane. Zreszta tak ustalilismy z M. Boje sie hormonow bo jestem fest przy kosci a po hormonach to pewnie bylaby masakra. Poza tym nie ufam irlandzkim lekarzom.
Czesc dziewczyny.
Ja jak zwykle pojawiam sie i znikam ale codziennie Was czytam i o Was mysle.
Aha chyba witamina b6 mi pomogla bo dzis 13dpo. Ciesze sie ze chociaz ten problem sie rozwiazal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 00:14
Lucky, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
No i chyba dupa blada....syfki wyskoczyly, cycki bola, brzucho jak napompowane...poczekam jeszcze tez 4 dni i jak @ nie przyjdzie to testuje. Ale chyba porabana mnie odwiedzi. I caly misterny plan w pi......
anek42, Lucky, anna maria, samira, Dorka71 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWitajcie,
Megan, w końcu odnalazłam Twoje zaproszenie, dzięki
U nas dziś fajnie, trochę chłodniej, w nocy deszczyk popadał i od razu jest inne powietrze.
Nie zdałam Wam relacji z sobotniej wizyty, smutno mi było i się nie wypowiadałam....
Moja gin zaproponowała nam in vitro ewentualnie inseminację .... stwierdziła, ze jeśli juz ponad rok trwa stymulacja i nie przynosi efektów to po prostu szkoda organizmu, u męża pogorszyła się ruchliwość plemników, ze wszystkim pod górkę.... u męża nie wiemy dlaczego ani nie pali, alkoholu mało, w piłkę gra regularnie, na rowerze jeździ....., no nic, koszt inseminacji ok 800-1000zł, in vtro po dofinansowaniu ok 5000zł, zatem druga opcja odpada, zdecydujemy sie na inseminację.
Zeby mnie z kasą nie naciągać na kolejna wizytę, wypisała mi recepty już na "zaś" i powiedziała żeby zjawić sie jak TSH się obniży.
A w ogóle to moja gin jest w ciaży z drugim dzieckiem, termin ma na listopad i zaraz jej nie będzie....
Miłego dnia Dziewczynygrosza, Reni, angela, Lucky, samira, megan8, Andzia33, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
Dorka ja też nic nie biorę oprócz kwasu foliowego
lekarz chce od września coś wprowadzić ale chrzanić to
póki nie załatwię sprawy z mieszkankiem i się nie przeprowadzę to nie będę kasy ładować w gina o!
Dorka71 wrote:witam wieczorową porą dziewczynki!
poczytałam Was i dochodzę do wniosku, że tylko ja zostałam bez żadnych wspomagaczy...tak trudno mi podjąć decyzję co do wsparcia lekowego...nie wiem co robić, założyłam sobie, że jak natura sobie nie poradzi to trudno, a teraz mam dylematbliska77, Andzia33, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
Porzuciłaś Nas na placu boju
p.s. dzień dobryslash wrote:Witaj Reni, fziękuję za pamięć.
Czytam Was czasami czytam, ale musiałam odpuścic trochę bo zbyt wiele zdrowia i stresu mnie to wszystko kosztowało, te temperaturki itd. Teraz czekam na przyjazd M i skupimy się na podleczeniu jego żołnierzyków. Pozdrowionka serdeczne dla Was.Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga a może ma dietę kiepską? tłustą? może piwko popija? a może ten rower? jakby nie było uciska tu i tam różne mogą być przyczyny
głowa do górytrzymam kciuki za ins.
bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dla mnie też koszty inv po dofinansowaniu są zawrotne ale co zrobić jak będzie trzeba... najgorsze jest to, że nie masz pewności, że się uda
a co jak za pierwszym razem nie wyjdzie? czy w tej cenie mam kolejne? czy znowu cała procedura i kolejne 5 tyśków?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Aga a może ma dietę kiepską? tłustą? może piwko popija? a może ten rower? jakby nie było uciska tu i tam różne mogą być przyczyny
głowa do górytrzymam kciuki za ins.
Reni, Lucky, megan8, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie Reni, nie chce mi się nawet na ten temat wypowiadac, jestem już zmęczona tym wszystkim, myślenie analizowanie, ile kasy poszło ile trzeba by pożyczyć a co jak się nie uda itp itd, juz chyba powoli odpuszczam
Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
każda z Nas ma chwile zwątpienia
ja nie odpuszczam - odpuszczę dopiero gdy lekarz powie mi, że mam menopauzęo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 09:30
bliska77, Lucky, samira, megan8, Panda, Andzia33, Dorka71, promyk, Betybet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:każda z Nas ma chwile zwątpienia
ja nie odpuszczam - odpuszczę dopiero gdy lekarz powie mi, że mam menopauzęo!
...
Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość