35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witajcie!
Mam problem - pojawiło mi się tzw. "zimno " na ustach -szukałam informacji w necie i jestem przerażona tym co wyczytałam. Nie pamiętam czy miałam już kiedyś taką przypadłość, wyczytałam, że jest niebezpieczna po raz pierwszy , a ja nie wiem czy to po raz pierwszy czy nie - wiem ,że to głupie, ale nigdy nie zwracałam na to uwagi. Mój gin na wakacjach za granicą - może któraś z Was ma znajomego gina albo wie jak działać - help!!!angela, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - sprawdzałam badania - wszystkie wirusówki poza opryszczką - widocznie to bagatelizują, a niepotrzebnie, bo ja mam teraz stresa!!!Zadzwoniłam do innego gina kazał mi zakupić Hascovir i smarować 2*dziennie. Mam nadzieję, że z Lenką wszystko w porządku
Dziękuję za pomoc
Życzę pogodnej niedzieli - ja już się wyciszam, bo od rana zbyt wiele emocjipolarmiś wrote:Angela, podchodząc do stymulacji, invitro miałas na pewno robiony zestaw badań na rożne nosiciestwa igg igm - nie pamietam tych skrotow a badania moje gdzieś w kartonach. Wydaje mi sie ze to standardowa procedura. Sprawdź. Najgorsza jest opryszczka narządów rodnych i to tuż przed porodem. Sprawdź swoje badania. Z domowych sposobów to przyłożyć czosnek i nie panikowac.Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny - czy któraś z Was korzystała z czegoś takiego? cena jest atrakcyjna, ale jakieś mi się to wydaje dziwaczne....
http://gruper.pl/x.php/1,47556/Produkty-www.lunocup.pl-ekologiczna-alternatywa-dla-podpasek-i-tamponow-kubeczek-menstruacyjny-wykonany-z-bezpiecznego-silikonu-medycznego-wraz-z-przesylka.html?utm_source=newsletter-produkty-2013-08-18-10-00&utm_medium=e-mail&utm_term=produkty&utm_campaign=acd86e7ee9b9352b7624d2b96dc5f0aa&grid=7388974 -
Już kiedyś o to pytałam ale nie dostałam odpowiedzi
[WHITE=Bozia3]dziewczyny - czy któraś z Was korzystała z czegoś takiego? cena jest atrakcyjna, ale jakieś mi się to wydaje dziwaczne....
http://gruper.pl/x.php/1,47556/Produkty-www.lunocup.pl-ekologiczna-alternatywa-dla-podpasek-i-tamponow-kubeczek-menstruacyjny-wykonany-z-bezpiecznego-silikonu-medycznego-wraz-z-przesylka.html?utm_source=newsletter-produkty-2013-08-18-10-00&utm_medium=e-mail&utm_term=produkty&utm_campaign=acd86e7ee9b9352b7624d2b96dc5f0aa&grid=7388974[/QUOTE]
-
nick nieaktualnyTez mi sie tak wydaje. W podpaske krew wsiaknie i już ale w dobie segregacji śmieci u mnie na liście oprócz butów to nie ma podpasekk tzn. Nie ma takiego worka i gdzie to wyrzucać? Muszę natychmiast zajść w ciążę - no nie mam wyjścia. Przynajmniej kłopot z podpaskami mniejszy a w najgorszym wypadku kubeczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 16:22
Lucky, megan8, grosza, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tez mi sie tak wydaje. W podpaske krew wsiaknie i już ale w dobie segregacji śmieci u mnie na liście oprócz butów to nie ma podpisek tzn. Nie ma takiego worka i gdzie to wyrzucać? Muszę natychmiast zajść w ciążę - no nie mam wyjścia. Przynajmniej kłopot z podpaskami mniejszy a w najgorszym wypadku kubeczek
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Mysle usilnie o Inesie. Ja bym tego lekarza humanitarnie odciagnela od pacjentek. Jesli wie jak reaguje jej organizm na zarodek powinien ja inaczej poprowadzic. A on widocznie ma kierunek na kase lapiduch jeden....nie patrzy na to ze mozna cierpiec po stracie zarodka ktory dla Inesy jest dzieckiem ktore nosi pod sercem. Cholera co za znieczulica.
Matylda36, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:A poza tym mam dolek bo moj jutro w nocy odlatuje. Ma nikly plan na listopad ale to sie jeszcze zobaczy.
Lucky, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ,u nas znów gorąco a ja się faszeruje tabsami na jelita
pisałam do Inessy i mam wam przekazać ze
cyt"ja mam objawy ciążowe,tempka nadal prawie 37 do tego krwawienie jak na okres był nie cały dzień i to z przerwami na leżenie,od wczoraj popołudnia prawie w ogóle nie krwawię .mam mdłości i senność .Już mam dość ,jutro mam mieć bete czy spadła i mam zlecone badania ,część jutro część po owulce. Zakaz starań w tym miesiącu i muszę prowadzić wykres "a mam dużo odpoczywać i usg czy jest czysta macica bo nie leciały żadne skrzepy i brzuch nie boli"
oczywiście Inesska was pozdrawia :*bliska77, megan8, promyk, Lucky, grosza, angela, Andzia33, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
współczuję dziewczyny tych facetów na wyjazdach
mnie ten kubeczek przeraża, bałabym że mi chluśnie w nieodpowiednim momencie, że wypadnie, jestem eko ale sorry, nie wyobrażam sobie zastępstwa dla podpaski, często zmieniam, nie mam dyskomfortu, no i okresy już nie te co kiedyś.....
Boziu, lekarz zgodził się na Clo ze względu na moje błagania, bo ja nie chciałam tracić ani miesiąca, a on ma teraz masakrę w pracy, bo sezon urlopowy i robi za kilku nieobecnych
od września myślę że będzie normalniejbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Angelo współczuję opryszczki, też bym się stresowała
mnie pomagał właśnie czosnek i hascovir
przytrafia mi się z raz w roku i reakcje na pojawiające się swędzenie mam natychmiastowe
w ciąży miałam dwa razy, dostałam hascovir i też mi gin mówił że płciowa groźna i żeby nie panikować, bo stres groźniejszy niż opryszczkabliska77, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam wieczorową porą dziewczynki!
poczytałam Was i dochodzę do wniosku, że tylko ja zostałam bez żadnych wspomagaczy...tak trudno mi podjąć decyzję co do wsparcia lekowego...nie wiem co robić, założyłam sobie, że jak natura sobie nie poradzi to trudno, a teraz mam dylematanek42, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Czytam Was czasami czytam, ale musiałam odpuścic trochę bo zbyt wiele zdrowia i stresu mnie to wszystko kosztowało, te temperaturki itd. Teraz czekam na przyjazd M i skupimy się na podleczeniu jego żołnierzyków. Pozdrowionka serdeczne dla Was.Dorka71, Reni, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość