35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hera..wlasnie w takich momentach uswiadamiam sobie jaka batalie musza stoczyc rodzice chorych dzieci i ile ich dzieci musza wycierpiec
ale tak jak pisala Annamaria - sa przypadki samoistnego zrostu takiej dziurki- sama znam jeden przypadek, dziewczynka urodzila sie dwoma malymi dziurkami, byla kontrolowana i w ktoryms momencie one zniknely..mam nadzieje , ze Tupka ominie operacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 18:51
anna maria, Arwena, moremi, Heretyczka, gosia7122, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To ze upał to jedna strona medalu.
Druga to stan wód i susza.Też mnie to nie cieszy .
Susza jest straszna to fakt.
Widziałam Wisłę. To jakiś strunień a nie Królowa Rzek.
U nas deszczu nie było juz ponad miesiac albo dłużej.moremi lubi tę wiadomość
-
U nas na szczescie mamy zapore na klimkówce pod nosem więc nam wody nie zabraknie.Ale to co sie slyszy ,ze ludzie od kilku tygodni maja puste studnie to naprawde jakis koszmar.A na opady sie nie zanosi by stan wód sie podniosl.Gdyby nie to ,ze mamy podciagnieta wode miejska tez by byla u mnie bieda w studni ..
-
anna maria wrote:Dlaczego Ania g jest 2 razy na liscie ;na porod czekaja;
,dziobak lukni tam
A tak naprawde to jest wrozba. Ze Aniabedzie jeszcze raz w ciazy...moremi, ania.g, kapturnica, Bozia3, anna maria, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U nas na szczescie mamy zapore na klimkówce pod nosem więc nam wody nie zabraknie.Ale to co sie slyszy ,ze ludzie od kilku tygodni maja puste studnie to naprawde jakis koszmar.A na opady sie nie zanosi by stan wód sie podniosl.Gdyby nie to ,ze mamy podciagnieta wode miejska tez by byla u mnie bieda w studni ..
Ja mam jeszcze w studni. I nawet na podlewanie ogrodu wystarcza narazie.
Jak zabraknie to przełaczę na tę wodociagową. -
Dziobak wrote:Nadgorliwosc higienistki. Wpisalam Anie jux dawno, a potem wpisalam ja po raz kolejny. Tak to jest jak sie pisze z komorki i polowy tekstu nie widzi...
A tak naprawde to jest wrozba. Ze Aniabedzie jeszcze raz w ciazy...Dziobak, moremi, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Hera..wlasnie w takich momentach uswiadamiam sobie jaka batalie musza stoczyc rodzice chorych dzieci i ile ich dzieci musza wycierpiec
ale tak jak pisala Annamaria - sa przypadki samoistnego zrostu takiej dziurki- sama znam jeden przypadek, dziewczynka urodzila sie dwoma malymi dziurkami, byla kontrolowana i w ktoryms momencie one zniknely..mam nadzieje , ze Tupka ominie operacja
tez stres plus pms, mam ochote sie popłakać ale nie chce przy małymDziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:też mam nadzieje...czuje sie dzis jak zero
tez stres plus pms, mam ochote sie popłakać ale nie chce przy małym
Hera w CZD w Wawie spotkałam mamy z dzieciakami z ZD po opetacji serca. O ile pamiętam kilka ich było. Mówiły, że rokiwania sa dobre.
Co to się człowiek naboi o te dzieciury przez całe zycie...moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ehh nic tak człowieka nie potrafi przytłoczyć jak choroba dziecka..
chyba wypije piwo jak mały zasnie, popłacze sobie i walne sie spać
przyszedł dzis materac do ćwiczeń Airex, naprawde fajna rzeczDziobak, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Hera w CZD w Wawie spotkałam mamy z dzieciakami z ZD po opetacji serca. O ile pamiętam kilka ich było. Mówiły, że rokiwania sa dobre.
Co to się człowiek naboi o te dzieciury przez całe zycie...