35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ech jak ja ci zazdroszczam ,
Dzien dobry, no nie dobry, bo znowu źle spałam, a od 4:45 sie przewracałam z boku na bokpewnie ze stresa, bo nam w pracy znowu zmieniają procedury, duzo nowości i jutro bedzie do zrobienia jakis test, czy te zmiany przyswojone (zmiany od poniedziałku wiec planowałam zabrać papiery na weekend i poczytać na spokojnie, a tu zadek zbity
) i jeszcze na dodatek jutro jestem sama cały dzien, wiec z tym testem tez jestem zdana tylko na siebie
Pozdrowienia, kciuki za potrzebujące
Hera trzymaj sie, mam nadzieje, ze jednak operacja nie bedzie konieczna, całusy dla Tupka
Kicia gratulacjekapturnica, Margolcia88, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Noi oglądaam Twoj wykres.Poszło ładnie do góry.Trzymam kciukasy zacisniete coby sie z tych łazęg po górach kolejny wedrowiec wykluł.
My jeszcze tydzień i bedziemy donoszeni.Jakoś nie moge w to uwierzyc, tak jakby to było wczoraj
A tu juz za chwile przytulisz młodegokapturnica, Mega, ania.g, Margolcia88, Sabina, moremi, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Kurde już bym chciała chociaż wiem ,że to jeszcze nie czas i nie pora na to.Ale czym bliżej tym człowiek jakis bardziej neicierpliwy sie robi. Moj jak dzowni lub pisze to pierwsze co to sie pyta czy mały nie wyłazi
Niech siedzi te 20dni jeszcze.Mega, Aasiula, ania.g, Margolcia88, Sabina, Arwena, moremi, krycha.stara, Bozia3, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry,wstała...
Jak dobrze,że dobrze u Elfów
Aa przed nami wszystko dziewczyny z brzuchami,dziwnie sie czuje,że ja teraz w kolejce...
Powinnas siedziec grzecznie w kolejce z terminem za mną jak pan bucek przykazał a nie pchac sie przed szereg.
Rodzić we wrzesniu to nie łaska ?Mega, Aasiula, ania.g, Margolcia88, Sabina, iwcia77, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, że tak sobie zazartuje
Dziś pierwszy dzień urlopu, moja córka już go uczcilawstała o 4 i nie spalysmy do 6. Jak zasnelam, to wpadła moja mama bo myślała, że Zaspalam do pracy! Łeb mnie boli z niewyspania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 08:12
ania.g, Margolcia88, moremi, krycha.stara, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w Holandii jestem .
Pobyt w Polsce , a w sumie to remont nas wykonczył. Efekt tego taki, ze jesteśmy zmęczeni bardziej niź przed wakacjami
Juz więc kombinuje , czy nie dało by się wyskoczyć gdzieś jeszcze na weekend we wrzesniu .moremi, krycha.stara, Aasiula, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Boś wyrywna za bardzo
Powinnas siedziec grzecznie w kolejce z terminem za mną jak pan bucek przykazał a nie pchac sie przed szereg.
Rodzić we wrzesniu to nie łaska ?
Zdjecia z ostatnich wakacji sobie oglądałamchoć powspominam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 09:11
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
A wiesz ze jak zobaczylam fote Wojtusia to pomyslalam ale podobni z Hela
moze my krewni
Reni wrote:Mysza zajebista fotafajny taki mały wampirz
a jednak to prawda, że te dzieciaki forumowe jakieś takie podobne są
czy nie mają wspólnych genów np WOjtek i Helena?Reni, kapturnica, ania.g, peppapig, krycha.stara, Bozia3, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Beates, na buka, gdzieś Ty była, że tyle czasu Cię na lekcjach nie było?
Sabinka, opis urlopu mnie rozbawił
To teraz ja. Kojec ciążowy, koty i ja.
Kojec jest bardzo fajną i przydatną poduszką ciążową. Śpi mi się na niej fantastycznie. Kotom chyba również. Przewrócenie się na drugi bok to prawdziwa sztuka. Zaczyna się od przewrócenia sie na plecy, później trzeba wyciągnąć nogę spod poduchy, a drugą pod nią wsadzić i przekręcić się na drugi bok. Proste. Niemniej jednak przez sen tego nie wykonasz.
Z kotami trzeba dołożyć jeszcze - po przewróceniu się na plecy przełóż trzy koty obok poduszki i szybko przewróć się na drugi bok. Jeżeli nie zrobisz tego szybko, to musisz powtórzyć krok "przełóż koty". Wracają błyskawicznie, jak bumerangi.krycha.stara, kapturnica, Aasiula, beates, macduska, dorbie, Margolcia88, Reni, BISCA, Dziobak, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!