35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry
Beates, na buka, gdzieś Ty była, że tyle czasu Cię na lekcjach nie było?
Sabinka, opis urlopu mnie rozbawił
To teraz ja. Kojec ciążowy, koty i ja.
Kojec jest bardzo fajną i przydatną poduszką ciążową. Śpi mi się na niej fantastycznie. Kotom chyba również. Przewrócenie się na drugi bok to prawdziwa sztuka. Zaczyna się od przewrócenia sie na plecy, później trzeba wyciągnąć nogę spod poduchy, a drugą pod nią wsadzić i przekręcić się na drugi bok. Proste. Niemniej jednak przez sen tego nie wykonasz.
Z kotami trzeba dołożyć jeszcze - po przewróceniu się na plecy przełóż trzy koty obok poduszki i szybko przewróć się na drugi bok. Jeżeli nie zrobisz tego szybko, to musisz powtórzyć krok "przełóż koty". Wracają błyskawicznie, jak bumerangi.
Na robotach cięzkich w Polsce byłam
Ale spoko, lekcje zaległe staram się nadrobić
moremi lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dobry. Ale mi sie wstawac nie chce, dobrze, ze nie musze
Kometa zyjesz po wczorajszym? Nowe ciaze zza krzaka som?
Krycha a co Ty się tak długo urlopujesz ?
Zaczęłaś mniej więcej w tym czasie co i ja.
Nie za dobrze Ci ?krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Dlaczego jak chcę wstawić jakiś symbol , znaczy buźke to nie wyświetla mi posta ? Piszę z tableta . Ktoś moźe wie ?
Ktoś wie dlaczego Zocha nas olewa?krycha.stara, beates, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Pewnie cenzura
Ktoś wie dlaczego Zocha nas olewa?
Albo sie zdenerwowała ostatnimi rozmowami na etmat ukrywania chorób przed małzonem ?krycha.stara, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Albo sie wlasnie odkryla lub zostala nakryta i ma odciety net?
Ola tez się nie pojawia, Luna również, Magda* gdzieś się zawieruszyła. Mandragora była tu tylko po to, by się pochwalić kolejną ciążą.
Dobrze że Mysza się wczoraj pojawiłai oby jak najczęściej
Paszczak odpoczywa po urlopie, Simba gdzieś się szlaja. Dusia też.
Nawet Pani nie ma serca ostatnio do forum.krycha.stara, Margolcia88, Aasiula, kapturnica, Reni, dorbie, BISCA, macduska, Sabina, Dziobak, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim !
Ja jak zwykle w pracy. Pogoda fajna, słoneczna, sierpniowa, ale o 8.00 było 12 stopni. Jesien idzie. A na poczatku września maja być znowu upałyMargolcia88, krycha.stara, Aasiula, moremi, macduska, Sabina, iwcia77, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Jak Ty zyjesz w takim razie? No, ale wifka smiga, a to podstawa cywilizacji , wiec nie jest jednak tak zle
Kupilismy karte do neta i dostep do cywilizacji jest
Co nam wiecej trzeba
Slonce jest , morze jest
Codziennie rano piekarnia , warzywniak i rybny towar dostarczaja
Po reszte mozna podjechacReni, krycha.stara, Margolcia88, Aasiula, moremi, BISCA, Sabina, megan8, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość