X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chujowo jednym słowem

Trochę tak. Tym bardziej, ze wtedy było bodajże tylko 16 tygodni.

Pamiętam, ze wróciłam do pracy 5go stycznia, dzień wczesniej był pogrzeb mojej babci a dwa dni później u Młodego zdiagnozowano zaćmę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 23:08

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Coś mi się obijało o uszy, ze jak zwolnienie ciazowe to dwa tygodnie przed porodem już leci urlop. Czy tam przed terminem porodu.
    I ze trzeba brać zwolnienie na jakaś dolrgliwość nieciazową.
    Tak laski na wrzesniowkach pisaly ,ze jedni lekarze normalnie pisali l4 a inni znow tylko do przed terminem i laski kombinowaly u rodzimnych.Kazdy interpretuje na swoj sposob.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak laski na wrzesniowkach pisaly ,ze jedni lekarze normalnie pisali l4 a inni znow tylko do przed terminem i laski kombinowaly u rodzimnych.Kazdy interpretuje na swoj sposob.

Każdy hOoj na swój strój! :-)

kapturnica, Aasiula, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tu pewnie do rozwiązania to mam szpitalne L4... pozatym bolą mnie cycki jeszcze i na mózg mi siada,nie wiem jaki dzień tygodnia mamy :/ :P

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Każdy hOoj na swój strój! :-)
    Dokładniasto!!!Na szczescie przynajmniej to mnie nie dotyczy.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, jesteś? Hej, hej!
    Adres daj na priv, magnesa wyślę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy :-)
    Obym miała chociaż tą przespaną nockę dyżurową

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu nadaje zombie z nocnej zmiany

dorbie -priv i napisz jak z tym usg..cos sie wyjasnilo z tym zwapnieniem? a fotki ciazowe- no piekne po prostu :)

Burszta- z wrazenia "tak mi serce wali jak kalosze w pralce" ( cyt. Paranienormalni) , ze to juz za chwilke , juz za momencik...:)

Kometa- juz jutro wielki dzien! pieknie! nie moge sie doczekac skrotu i fotek :)

Peppcia- o losie! musi ci sie i nudzic i dluzyc w tym szpitalu

Paszcza- mi tez wszystkie mamusie (niepytane) dobre rady daja w zwiazku z usypianiem... ja usypiam ivo u mnie w lozku, spiewam mu , caluje, przytulam i czekam az odjedzie, wtedy wkladam go do kolyski, czasem zajmuje mi to 10 minut a czasem nawet 30 ...ale lubie to robic, to sa chwile bliskosci ktorych nikt mi nie moze zabronic i nikt ich nie ma prawa oceniac, momenty ktore kolekcjonuje i nikt mi ich nie odbierze...za kilka lat takich chwil bedzie troszke mniej az calkiem zanikna, wiec dlaczego mamy sie pozbawiac radosci usypiania dzieci?

peppapig, macduska, Mega, ania.g, dorbie, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, BISCA, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kolejnyy szpitalny dzień. Zaraz mnie do ktg podłączą,krew pobiorą. Potem prysznic, wizyta,śniadanie,kroplówki,obiad, clexane, no i tak leci...
    Dobrego dziewczyny
    Kometa no sie nie obraziłaś? Jutro Twój dzień!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 05:58

Mega, ania.g, moremi, kapturnica, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, caffe, krycha.stara, iwcia77, BISCA, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...zaraz zmykam na autobus, dzisiaj cały dzien jestem sama....

Rano (już 3 dzien) mam takie mdłości, ze az mnie szarpie... Czy jestem w ciąży??? Hihihi, taki poranny żarcik :D
    Trzymajcie sie laski, piątunio dzisiaj :)

moremi, Aasiula, peppapig, kapturnica, macduska, Sabina, krycha.stara, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, zapomniałam, byłam wczoraj u gina, jest po owulacji, endo wyglada pięknie. Na wrzesień robimy przerwę z clo, w październiku znowu mam brac i robimy monitoring, jak coś bedzie nie halo (musza zareagować oba jajniki) to w listopadzie podwajamy dawkę clo i pomagamy pękaniu :) zobaczymy :)

dorbie, ania.g, moremi, Aasiula, peppapig, kapturnica, macduska, Sabina, krycha.stara, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Asiula na Rysy,omg :O ja górolka ale nie dałam rady..Mój był nie raz ja wymiękłam, zawroty głowy,nie ma opcji. Wystarczył mi Czarny Staw :) albo Babia Góra ;) Trzymajcie sie dzielnie :)
    Bedziemy od Slowackiej strony wchodzic tam jest lajtowo :)
    Od naszej strony to horror jest I bym nie weszla z nim :)

moremi, peppapig, kapturnica, Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! WitamWas :-)
    U mnie nocka ok, nawet mnie biodra specjalnie nie bolały. W sob. mam ostatni dyżur sierpniowy

ania.g, moremi, Aasiula, peppapig, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bedziemy od Slowackiej strony wchodzic tam jest lajtowo :)
    Od naszej strony to horror jest I bym nie weszla z nim :)
    Głównie przez ludzi, no nie?
    Ja się zawsze zastanawiam dlaczego u nas w Tatrach jest aż taki młyn. A po stronie Słowackiej jest taki luz i cudnie i trasy przygotowane i bez żadnych opłat za wejście do Parku. Inny świat, a tak niedaleko.

Aasiula, moremi, peppapig, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aaa, zapomniałam, byłam wczoraj u gina, jest po owulacji, endo wyglada pięknie. Na wrzesień robimy przerwę z clo, w październiku znowu mam brac i robimy monitoring, jak coś bedzie nie halo (musza zareagować oba jajniki) to w listopadzie podwajamy dawkę clo i pomagamy pękaniu :) zobaczymy :)
    Super Mega, że masz konkretny plan
    Powodzenia :-)

peppapig, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dybry :)
    No to Rysy czas zdobyc !!! :D
    Milego dnia baby :)

ania.g, moremi, peppapig, kapturnica, Bozia3, dorbie, Sabina, krycha.stara, iwcia77, Dziobak, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Głównie przez ludzi, no nie?
    Ja się zawsze zastanawiam dlaczego u nas w Tatrach jest aż taki młyn. A po stronie Słowackiej jest taki luz i cudnie i trasy przygotowane i bez żadnych opłat za wejście do Parku. Inny świat, a tak niedaleko.
    To tez prawda :) ale ż tamtej strony jest lagodniejsze podejscie:)
    Na szczescie :)

moremi, kapturnica, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mega, dobrze że wszystko idzie do przodu.
    Asiula, udanej wycieczki.
    Dorbie, kiedy masz jeszcze jakąś konsultację w sprawie ostatniego usg. Jak coś przeoczyłam to przepraszam.

kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega powodzenia :) <3

Mega lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    U mnie dzisiaj sprzątanie, gotowanie i pakowanie. Przyjedzie brat z dziewczyną i córką i zostają na noc. A rano w sobotę zamierzamy wyjechać na weekend.

Mega, to już nie zapominaj o takich informacjach. Trzymam kciuki :-)

Aasiula, zazdroszczę. Poważnie. Bawcie się dobrze :-)

Miłego dnia wszystkim :-)

Ps. Kometa pewnie w szale obowiązków nie zagląda w internety ;-)

kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Dziobak, gosia7122, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 10886 10887 10888 10889 10890 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ