35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chujowo jednym słowem
Trochę tak. Tym bardziej, ze wtedy było bodajże tylko 16 tygodni.
Pamiętam, ze wróciłam do pracy 5go stycznia, dzień wczesniej był pogrzeb mojej babci a dwa dni później u Młodego zdiagnozowano zaćmę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 23:08
kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Coś mi się obijało o uszy, ze jak zwolnienie ciazowe to dwa tygodnie przed porodem już leci urlop. Czy tam przed terminem porodu.
I ze trzeba brać zwolnienie na jakaś dolrgliwość nieciazową. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak laski na wrzesniowkach pisaly ,ze jedni lekarze normalnie pisali l4 a inni znow tylko do przed terminem i laski kombinowaly u rodzimnych.Kazdy interpretuje na swoj sposob.
Każdy hOoj na swój strój!kapturnica, Aasiula, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak laski na wrzesniowkach pisaly ,ze jedni lekarze normalnie pisali l4 a inni znow tylko do przed terminem i laski kombinowaly u rodzimnych.Kazdy interpretuje na swoj sposob.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tu nadaje zombie z nocnej zmiany
dorbie -priv i napisz jak z tym usg..cos sie wyjasnilo z tym zwapnieniem? a fotki ciazowe- no piekne po prostu
Burszta- z wrazenia "tak mi serce wali jak kalosze w pralce" ( cyt. Paranienormalni) , ze to juz za chwilke , juz za momencik...
Kometa- juz jutro wielki dzien! pieknie! nie moge sie doczekac skrotu i fotek
Peppcia- o losie! musi ci sie i nudzic i dluzyc w tym szpitalu
Paszcza- mi tez wszystkie mamusie (niepytane) dobre rady daja w zwiazku z usypianiem... ja usypiam ivo u mnie w lozku, spiewam mu , caluje, przytulam i czekam az odjedzie, wtedy wkladam go do kolyski, czasem zajmuje mi to 10 minut a czasem nawet 30 ...ale lubie to robic, to sa chwile bliskosci ktorych nikt mi nie moze zabronic i nikt ich nie ma prawa oceniac, momenty ktore kolekcjonuje i nikt mi ich nie odbierze...za kilka lat takich chwil bedzie troszke mniej az calkiem zanikna, wiec dlaczego mamy sie pozbawiac radosci usypiania dzieci?
peppapig, macduska, Mega, ania.g, dorbie, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, BISCA, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry kolejnyy szpitalny dzień. Zaraz mnie do ktg podłączą,krew pobiorą. Potem prysznic, wizyta,śniadanie,kroplówki,obiad, clexane, no i tak leci...
Dobrego dziewczyny
Kometa no sie nie obraziłaś? Jutro Twój dzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 05:58
Mega, ania.g, moremi, kapturnica, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, caffe, krycha.stara, iwcia77, BISCA, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry...zaraz zmykam na autobus, dzisiaj cały dzien jestem sama....
Rano (już 3 dzien) mam takie mdłości, ze az mnie szarpie... Czy jestem w ciąży??? Hihihi, taki poranny żarcik
Trzymajcie sie laski, piątunio dzisiajmoremi, Aasiula, peppapig, kapturnica, macduska, Sabina, krycha.stara, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aaa, zapomniałam, byłam wczoraj u gina, jest po owulacji, endo wyglada pięknie. Na wrzesień robimy przerwę z clo, w październiku znowu mam brac i robimy monitoring, jak coś bedzie nie halo (musza zareagować oba jajniki) to w listopadzie podwajamy dawkę clo i pomagamy pękaniu
zobaczymy
dorbie, ania.g, moremi, Aasiula, peppapig, kapturnica, macduska, Sabina, krycha.stara, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Asiula na Rysy,omg
ja górolka ale nie dałam rady..Mój był nie raz ja wymiękłam, zawroty głowy,nie ma opcji. Wystarczył mi Czarny Staw
albo Babia Góra
Trzymajcie sie dzielnie
Od naszej strony to horror jest I bym nie weszla z nimmoremi, peppapig, kapturnica, Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Bedziemy od Slowackiej strony wchodzic tam jest lajtowo
Od naszej strony to horror jest I bym nie weszla z nim
Ja się zawsze zastanawiam dlaczego u nas w Tatrach jest aż taki młyn. A po stronie Słowackiej jest taki luz i cudnie i trasy przygotowane i bez żadnych opłat za wejście do Parku. Inny świat, a tak niedaleko.Aasiula, moremi, peppapig, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Aaa, zapomniałam, byłam wczoraj u gina, jest po owulacji, endo wyglada pięknie. Na wrzesień robimy przerwę z clo, w październiku znowu mam brac i robimy monitoring, jak coś bedzie nie halo (musza zareagować oba jajniki) to w listopadzie podwajamy dawkę clo i pomagamy pękaniu
zobaczymy
Powodzeniapeppapig, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Głównie przez ludzi, no nie?
Ja się zawsze zastanawiam dlaczego u nas w Tatrach jest aż taki młyn. A po stronie Słowackiej jest taki luz i cudnie i trasy przygotowane i bez żadnych opłat za wejście do Parku. Inny świat, a tak niedaleko.ale ż tamtej strony jest lagodniejsze podejscie:)
Na szczesciemoremi, kapturnica, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mega, dobrze że wszystko idzie do przodu.
Asiula, udanej wycieczki.
Dorbie, kiedy masz jeszcze jakąś konsultację w sprawie ostatniego usg. Jak coś przeoczyłam to przepraszam.kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry
U mnie dzisiaj sprzątanie, gotowanie i pakowanie. Przyjedzie brat z dziewczyną i córką i zostają na noc. A rano w sobotę zamierzamy wyjechać na weekend.
Mega, to już nie zapominaj o takich informacjach. Trzymam kciuki
Aasiula, zazdroszczę. Poważnie. Bawcie się dobrze
Miłego dnia wszystkim
Ps. Kometa pewnie w szale obowiązków nie zagląda w internetykapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Dziobak, gosia7122, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!