X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że nadrobiłam, melduję, że nie dzwoniłam, melduję że zadzwonię. Ale dzisiaj to już kuźwa, choćbym się zesrała to nie dam rady. A już @ i zesranie to nadmiar szczęścia. No to pewnie Morka mi wpierdol wpuści. I cała reszta też. Odpracuję to u ksioNdza na zachrystii. I mogę foruma posprzątać szczoteczką do zębów czy co tam mi jeszcze wymyślicie ;)
    Na razie odmeldowywuję się. Do potem.

kapturnica, macduska, krycha.stara, dorbie, iwcia77, BISCA, moremi, Heretyczka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie przeoczyłaś, bo nic nie wiem.
    Lekarka miala przekazać mojej kolezance gince, ale jeszcze nie przekazała, a teraz moja kolezanka wyjechała i nie wiem czy to nie jakies kłopoty zdrowotne jej rodziców i nie chcę ją za bardzo naciskać. Wczoraj raz napisałam i czekam. Tak to jest jak sa jakies znajomości, zawsze się wychodzi "jak Zabłocki na mydle"
    To cały czas trzymam kciuki i jestem dobrej myśli <3

dorbie lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, dobrze że przynajmniej pierwszy dzień @ nie wypadł w dniu ślubu. Nie wiem jak Ty ale ja zawsze w pierwszy dzień zdycham najbardziej a w trzeci to już lajcik.

krycha.stara, dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bisca a Ty kiedy ruszasz?

Jestem umowiona w klinice na 31/08 w sprawie krio. Zobaczymy ...

krycha.stara, Reni, dorbie, macduska, moremi, Heretyczka, ania.g, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Coś mi się przypomina że Ty chyba mi albo życzyłaś dziewczynki albo przepowiadałaś :)

Tylko zyczylam :) Nie mam mocy przepowiendi. Niestety ;)

ania.g lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Kurwa zabilam przed chwila pajaka,ale jakiego luja ,mozecie sie smiac ale takiego skurwiela duzego i dziwnego nigdy nie widzialm ,az mnie leb rozbolal z nerwa .

Wspolczuje. Tez wczoraj mialam bliskie spotkanie z obrzydliwym ogromnym pajakiem. Wczoraj wieczorem zlalam calutki dom olejkami eterycznymi. Dzisiaj rano jeszcze zapach byl bardzo bardzo mocny. Ponoc pajaki nie nawidza. Dobrze im tak. Wynocha z mojego domu.
    A, jeszcze moj chupo wpadl na pomysl, ze tego pajaka to mogl przyniesc nasz kot. Niedawno przyniosl mysz. Ponoc koty w ten sposob odwdzeczaja sie wlascicielom. Poluja i przynosza ofiary do domu. No, ladnie z jego strony. Myszy, ptaki, OK ale pajaki ?!?!
    Najgorsze jest to, ze nasz kot przychodzi spac do naszego pokoju po nocnych lowach. Dzisiaj w nocy, jak przyszedl, zapalilismy swiatlo, ze by sprawdzic czy nie przytargale jakiej padliny. Zgroza !!!

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u mnie ślub spowodował taki stresing w cYklu ,ze przesunął owulejszyn NA po ślubie i załapało mi na syna w noc poslubną XD .Owulacja byla w około 24dniu cylu dopiero.

dorbie, Bozia3, caffe, krycha.stara, macduska, Arwena, iwcia77, moremi, beates, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trzeciego dnia to ja już zapominam, że mam @
    pierwszy, drugi jest najgorszy
    i oczywiście w dniu mojego ślubu był ze mną
    dobrze, że miałam pokój do dyspozycji ale niestety z baaaardzo wąskim kiblem
    pochylałam się, żeby fryza nie zepsuć a siostra stała przed kiblem z tyłem mojej sukni w garści
    gacie w dół
    tampon na czuja
    gacie do góry
    wydreptanie z kibla do pokoju
    suknia na swoje miejsce
    ja do kibla łapy umyć
    maskara!
    miałam dokładnie tak samo..

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzie Simba ?

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    dzie Simba ?
    na wakacjach :)

dzien dobry wiedzmy

macduska, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Z nieklamana przyjemnoscia patrze przez okna na auta na moim szkolnym parkingu. Wszyscy sa w pracy, a ja leze w lozku z dzieciem. Miodzio!
    U nas kolejny dzien slonce, poloze malego i chyba sie wyloze na lezak do ogrodu.
    Milego dnia!

BISCA, krycha.stara, macduska, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    miałam dokładnie tak samo..

A ja nie bo wcześniej przewidziałam, że będę zaczynać @ akurat w dniu slubu i wzięłam antyki. Inaczej to byłby dramat. Strasznie bolał mnie brzuch jak miałam @.

krycha.stara, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Sie nie moge dzis zdecydowac, co wlozyc, hmm...

W ramach "casual friday" optuj na tenisowki ;)
    szpilki zalozysz w poniedzialek

krycha.stara, Dziobak, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Sie nie moge dzis zdecydowac, co wlozyc, hmm...

To będziesz utykać z jednym obcasem! :-)

I tu mi się przypomniała historia jak to babcia mojej koleżanki wkładajac buty po ciemku pomyliła się i udala do kościoła w jednym płaskim bucie, a drugim na wysokim kołku. :-)
    My umierałysmy ze smiechu pół mszy.
    Babcia potem mówiła, że się cały czas zastanawiała dlaczego w nowym kosciele taka nierówna podłoga jest??? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:37

krycha.stara, dorbie, iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje ,że jagodzianki wyszły zaczepiste!! Wciągłam jedną jeszcze ciepła z niezwykła przyjemnoscią =D
    Z tym ,ze ja nie byłabym soba jakbym nie zmodyfikowała przepis . 8)

peppapig, krycha.stara, iwcia77, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:

Kaptur, ja Ci mowie, slubny Ci sie na porod nie zalapie. Urodzisz nagle i niespodziewanie przedterminowo. Pasowaloby przed koncem mojego urlopa ;-)
    NOŁ LEJ!! Przyjedzie , a ja na nastepny dzień pójde rodzic i tej wersji sie trzymamy =D
    A na poród i tak sie nie załapie bo nie będzie przy porodzie . Ani on ani ja tego nie chcem 8)

krycha.stara, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde w niedziele ideM na imieniny do starszej ciotki małza.I cholera jak co roku mam problem co jej kupic.Kosmetyki odpadaja bo ona to raczej krem nivea , zero makijazu zawzze saute. Ubrania tym bardziej bo to tak gust ,ze mamuniu za chiny bym nie dała rade wbic sie w gust.Różnych kurzołaów juz ma full.I wezz tu co wymysl Buuu

krycha.stara, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde w niedziele ideM na imieniny do starszej ciotki małza.I cholera jak co roku mam problem co jej kupic.Kosmetyki odpadaja bo ona to raczej krem nivea , zero makijazu zawzze saute. Ubrania tym bardziej bo to tak gust ,ze mamuniu za chiny bym nie dała rade wbic sie w gust.Różnych kurzołaów juz ma full.I wezz tu co wymysl Buuu
    a jakiś drogi specjał z apteki dla starszych pan? pełno tego teraz....

krycha.stara, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jakis talon? Na pilke i balon?
    YYY Dodam ,ze to taki typ kobity ,że sie własnego cienia boi , telefonów odbierac i ma kilka epizodów deprechy za soba.
    Jakby była inna i otwarta na ludzi to bym jej jaki bon na zabieg kosmetyczny czy cuś dała a tak to jasna dupa!

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jakiś drogi specjał z apteki dla starszych pan? pełno tego teraz....
    Przerobilam to w tamtym roku własnie. Nie chcialabym sie powtarzac ale biere te opszyn wlasnie najbardziej pod uwage

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:00

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10888 10889 10890 10891 10892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ