35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że nadrobiłam, melduję, że nie dzwoniłam, melduję że zadzwonię. Ale dzisiaj to już kuźwa, choćbym się zesrała to nie dam rady. A już @ i zesranie to nadmiar szczęścia. No to pewnie Morka mi wpierdol wpuści. I cała reszta też. Odpracuję to u ksioNdza na zachrystii. I mogę foruma posprzątać szczoteczką do zębów czy co tam mi jeszcze wymyślicie

Na razie odmeldowywuję się. Do potem.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To cały czas trzymam kciuki i jestem dobrej myślidorbie wrote:Nie przeoczyłaś, bo nic nie wiem.
Lekarka miala przekazać mojej kolezance gince, ale jeszcze nie przekazała, a teraz moja kolezanka wyjechała i nie wiem czy to nie jakies kłopoty zdrowotne jej rodziców i nie chcę ją za bardzo naciskać. Wczoraj raz napisałam i czekam. Tak to jest jak sa jakies znajomości, zawsze się wychodzi "jak Zabłocki na mydle"
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Kometa, dobrze że przynajmniej pierwszy dzień @ nie wypadł w dniu ślubu. Nie wiem jak Ty ale ja zawsze w pierwszy dzień zdycham najbardziej a w trzeci to już lajcik.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
macduska wrote:Bisca a Ty kiedy ruszasz?
Jestem umowiona w klinice na 31/08 w sprawie krio. Zobaczymy ...
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ania.g, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kurwa zabilam przed chwila pajaka,ale jakiego luja ,mozecie sie smiac ale takiego skurwiela duzego i dziwnego nigdy nie widzialm ,az mnie leb rozbolal z nerwa .
Wspolczuje. Tez wczoraj mialam bliskie spotkanie z obrzydliwym ogromnym pajakiem. Wczoraj wieczorem zlalam calutki dom olejkami eterycznymi. Dzisiaj rano jeszcze zapach byl bardzo bardzo mocny. Ponoc pajaki nie nawidza. Dobrze im tak. Wynocha z mojego domu.
A, jeszcze moj chupo wpadl na pomysl, ze tego pajaka to mogl przyniesc nasz kot. Niedawno przyniosl mysz. Ponoc koty w ten sposob odwdzeczaja sie wlascicielom. Poluja i przynosza ofiary do domu. No, ladnie z jego strony. Myszy, ptaki, OK ale pajaki ?!?!
Najgorsze jest to, ze nasz kot przychodzi spac do naszego pokoju po nocnych lowach. Dzisiaj w nocy, jak przyszedl, zapalilismy swiatlo, ze by sprawdzic czy nie przytargale jakiej padliny. Zgroza !!!
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No to u mnie ślub spowodował taki stresing w cYklu ,ze przesunął owulejszyn NA po ślubie i załapało mi na syna w noc poslubną
.Owulacja byla w około 24dniu cylu dopiero.
nick nieaktualny, Bozia3, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, beates, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
miałam dokładnie tak samo..Reni wrote:trzeciego dnia to ja już zapominam, że mam @
pierwszy, drugi jest najgorszy
i oczywiście w dniu mojego ślubu był ze mną
dobrze, że miałam pokój do dyspozycji ale niestety z baaaardzo wąskim kiblem
pochylałam się, żeby fryza nie zepsuć a siostra stała przed kiblem z tyłem mojej sukni w garści
gacie w dół
tampon na czuja
gacie do góry
wydreptanie z kibla do pokoju
suknia na swoje miejsce
ja do kibla łapy umyć
maskara!
Reni lubi tę wiadomość
-
Bry. Z nieklamana przyjemnoscia patrze przez okna na auta na moim szkolnym parkingu. Wszyscy sa w pracy, a ja leze w lozku z dzieciem. Miodzio!
U nas kolejny dzien slonce, poloze malego i chyba sie wyloze na lezak do ogrodu.
Milego dnia!
BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:miałam dokładnie tak samo..
A ja nie bo wcześniej przewidziałam, że będę zaczynać @ akurat w dniu slubu i wzięłam antyki. Inaczej to byłby dramat. Strasznie bolał mnie brzuch jak miałam @.
nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Sie nie moge dzis zdecydowac, co wlozyc, hmm...
To będziesz utykać z jednym obcasem!
I tu mi się przypomniała historia jak to babcia mojej koleżanki wkładajac buty po ciemku pomyliła się i udala do kościoła w jednym płaskim bucie, a drugim na wysokim kołku.
My umierałysmy ze smiechu pół mszy.
Babcia potem mówiła, że się cały czas zastanawiała dlaczego w nowym kosciele taka nierówna podłoga jest???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:37
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Melduje ,że jagodzianki wyszły zaczepiste!! Wciągłam jedną jeszcze ciepła z niezwykła przyjemnoscią

Z tym ,ze ja nie byłabym soba jakbym nie zmodyfikowała przepis .
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

-
NOŁ LEJ!! Przyjedzie , a ja na nastepny dzień pójde rodzic i tej wersji sie trzymamykrycha.stara wrote:
Kaptur, ja Ci mowie, slubny Ci sie na porod nie zalapie. Urodzisz nagle i niespodziewanie przedterminowo. Pasowaloby przed koncem mojego urlopa

A na poród i tak sie nie załapie bo nie będzie przy porodzie . Ani on ani ja tego nie chcem
nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Kurde w niedziele ideM na imieniny do starszej ciotki małza.I cholera jak co roku mam problem co jej kupic.Kosmetyki odpadaja bo ona to raczej krem nivea , zero makijazu zawzze saute. Ubrania tym bardziej bo to tak gust ,ze mamuniu za chiny bym nie dała rade wbic sie w gust.Różnych kurzołaów juz ma full.I wezz tu co wymysl Buuu
nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

-
a jakiś drogi specjał z apteki dla starszych pan? pełno tego teraz....kapturnica wrote:Kurde w niedziele ideM na imieniny do starszej ciotki małza.I cholera jak co roku mam problem co jej kupic.Kosmetyki odpadaja bo ona to raczej krem nivea , zero makijazu zawzze saute. Ubrania tym bardziej bo to tak gust ,ze mamuniu za chiny bym nie dała rade wbic sie w gust.Różnych kurzołaów juz ma full.I wezz tu co wymysl Buuu
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
YYY Dodam ,ze to taki typ kobity ,że sie własnego cienia boi , telefonów odbierac i ma kilka epizodów deprechy za soba.krycha.stara wrote:Jakis talon? Na pilke i balon?
Jakby była inna i otwarta na ludzi to bym jej jaki bon na zabieg kosmetyczny czy cuś dała a tak to jasna dupa!
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
Przerobilam to w tamtym roku własnie. Nie chcialabym sie powtarzac ale biere te opszyn wlasnie najbardziej pod uwageBozia3 wrote:a jakiś drogi specjał z apteki dla starszych pan? pełno tego teraz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:00