35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że nadrobiłam, melduję, że nie dzwoniłam, melduję że zadzwonię. Ale dzisiaj to już kuźwa, choćbym się zesrała to nie dam rady. A już @ i zesranie to nadmiar szczęścia. No to pewnie Morka mi wpierdol wpuści. I cała reszta też. Odpracuję to u ksioNdza na zachrystii. I mogę foruma posprzątać szczoteczką do zębów czy co tam mi jeszcze wymyślicie
Na razie odmeldowywuję się. Do potem.kapturnica, macduska, krycha.stara, dorbie, iwcia77, BISCA, moremi, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie przeoczyłaś, bo nic nie wiem.
Lekarka miala przekazać mojej kolezance gince, ale jeszcze nie przekazała, a teraz moja kolezanka wyjechała i nie wiem czy to nie jakies kłopoty zdrowotne jej rodziców i nie chcę ją za bardzo naciskać. Wczoraj raz napisałam i czekam. Tak to jest jak sa jakies znajomości, zawsze się wychodzi "jak Zabłocki na mydle"dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kometa, dobrze że przynajmniej pierwszy dzień @ nie wypadł w dniu ślubu. Nie wiem jak Ty ale ja zawsze w pierwszy dzień zdycham najbardziej a w trzeci to już lajcik.
krycha.stara, dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:Kurwa zabilam przed chwila pajaka,ale jakiego luja ,mozecie sie smiac ale takiego skurwiela duzego i dziwnego nigdy nie widzialm ,az mnie leb rozbolal z nerwa .
Wspolczuje. Tez wczoraj mialam bliskie spotkanie z obrzydliwym ogromnym pajakiem. Wczoraj wieczorem zlalam calutki dom olejkami eterycznymi. Dzisiaj rano jeszcze zapach byl bardzo bardzo mocny. Ponoc pajaki nie nawidza. Dobrze im tak. Wynocha z mojego domu.
A, jeszcze moj chupo wpadl na pomysl, ze tego pajaka to mogl przyniesc nasz kot. Niedawno przyniosl mysz. Ponoc koty w ten sposob odwdzeczaja sie wlascicielom. Poluja i przynosza ofiary do domu. No, ladnie z jego strony. Myszy, ptaki, OK ale pajaki ?!?!
Najgorsze jest to, ze nasz kot przychodzi spac do naszego pokoju po nocnych lowach. Dzisiaj w nocy, jak przyszedl, zapalilismy swiatlo, ze by sprawdzic czy nie przytargale jakiej padliny. Zgroza !!!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No to u mnie ślub spowodował taki stresing w cYklu ,ze przesunął owulejszyn NA po ślubie i załapało mi na syna w noc poslubną
.Owulacja byla w około 24dniu cylu dopiero.
dorbie, Bozia3, caffe, krycha.stara, macduska, Arwena, iwcia77, moremi, beates, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:trzeciego dnia to ja już zapominam, że mam @
pierwszy, drugi jest najgorszy
i oczywiście w dniu mojego ślubu był ze mną
dobrze, że miałam pokój do dyspozycji ale niestety z baaaardzo wąskim kiblem
pochylałam się, żeby fryza nie zepsuć a siostra stała przed kiblem z tyłem mojej sukni w garści
gacie w dół
tampon na czuja
gacie do góry
wydreptanie z kibla do pokoju
suknia na swoje miejsce
ja do kibla łapy umyć
maskara!Reni lubi tę wiadomość
-
Bry. Z nieklamana przyjemnoscia patrze przez okna na auta na moim szkolnym parkingu. Wszyscy sa w pracy, a ja leze w lozku z dzieciem. Miodzio!
U nas kolejny dzien slonce, poloze malego i chyba sie wyloze na lezak do ogrodu.
Milego dnia!BISCA, krycha.stara, macduska, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:miałam dokładnie tak samo..
A ja nie bo wcześniej przewidziałam, że będę zaczynać @ akurat w dniu slubu i wzięłam antyki. Inaczej to byłby dramat. Strasznie bolał mnie brzuch jak miałam @.krycha.stara, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Sie nie moge dzis zdecydowac, co wlozyc, hmm...
To będziesz utykać z jednym obcasem!
I tu mi się przypomniała historia jak to babcia mojej koleżanki wkładajac buty po ciemku pomyliła się i udala do kościoła w jednym płaskim bucie, a drugim na wysokim kołku.
My umierałysmy ze smiechu pół mszy.
Babcia potem mówiła, że się cały czas zastanawiała dlaczego w nowym kosciele taka nierówna podłoga jest???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:37
krycha.stara, dorbie, iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:
Kaptur, ja Ci mowie, slubny Ci sie na porod nie zalapie. Urodzisz nagle i niespodziewanie przedterminowo. Pasowaloby przed koncem mojego urlopa
A na poród i tak sie nie załapie bo nie będzie przy porodzie . Ani on ani ja tego nie chcemkrycha.stara, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kurde w niedziele ideM na imieniny do starszej ciotki małza.I cholera jak co roku mam problem co jej kupic.Kosmetyki odpadaja bo ona to raczej krem nivea , zero makijazu zawzze saute. Ubrania tym bardziej bo to tak gust ,ze mamuniu za chiny bym nie dała rade wbic sie w gust.Różnych kurzołaów juz ma full.I wezz tu co wymysl Buuu
krycha.stara, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde w niedziele ideM na imieniny do starszej ciotki małza.I cholera jak co roku mam problem co jej kupic.Kosmetyki odpadaja bo ona to raczej krem nivea , zero makijazu zawzze saute. Ubrania tym bardziej bo to tak gust ,ze mamuniu za chiny bym nie dała rade wbic sie w gust.Różnych kurzołaów juz ma full.I wezz tu co wymysl Buuu
krycha.stara, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jakis talon? Na pilke i balon?
Jakby była inna i otwarta na ludzi to bym jej jaki bon na zabieg kosmetyczny czy cuś dała a tak to jasna dupa!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jakiś drogi specjał z apteki dla starszych pan? pełno tego teraz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:00