35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi jeszcze pierdolo że bóg jest miłosierny ci w czarnych kiecach a ludzie chodzą do koscioła i przytakują na te brednie...dla kogo jest? dla kogo był ?
dla tej dziewczynki? dla milionów dzieci siła wzietych od matek i zagazowanych w obozach? gdzie był bóg?
przeciez to jest najwieksza brednia w historii ludzkości z tym bogiem, jesli istnieje piekło to KK bedzie tam miał niezła imprezę, niech ich piekło pochłonie obrzydliwych hipokrytów!kapturnica, krycha.stara, iwcia77, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ani nie czyta(a jak juz to jakiesik harleqiny czy jak to sie pisze), ani nie hafci ani żadnego hobby.Nawet tv malo co oglada bo twierdzi ze sie pozniej boi ,ze ja ktos napadnie heh.
krycha.stara, BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak tą widze to też mi sie na zygi zbiera, ile może byc kardaszjanów w mediach? ludzie sie naprawde takim pustakiem interesują?
http://www.pudelek.pl/artykul/82689/kim_ma_masazyste_ktory_przesuwa_jej_tluszcz_do_posladkow/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 15:02
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Kupilam wino do risotto. Wypilam wino. Nie mam risotto. Myslicie, ze koniak albo whisky sie nada?
krycha.stara, BISCA, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krycha: ja chyba zacznę prowadzić taką rozpiskę, bo też się gubię
ja we wrześniu dopiero dzwonię się umówić i kto wie kiedy
do tego czasu mam paleckrycha.stara, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nie nie nie
nie wchodźmy na ten temat, bo to temat nie na to forum
ale warto przeczytać http://www.krewetkomaniak.pl/poradniki/dlaczego-nie-mozna-trzymac-ryb-w-kulikrycha.stara wrote:Spoko, luzik, po co te widly? Bojownika podobno mozna, bo one jakos inaczej oddychaja.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Hera, co dalej? Idziesz do tej kliniki? Sprawdzalas, co z finansowaniem?
jak z finansowaniem jeszcze nie wiemkrycha.stara, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
1. Reni-wrzesien-telefon do kliniki w sprawie drugiego podejscia
2. Krycha-do konca roku-zabawa w antyki
3. Hera-?-wizyta w klinice lub telefon
4. Bisca - 31.08 wizyta w klinice
5.
6.BISCA, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wiesz, że jak zaczniesz temat z fanatykami religijnymi, to mają na wszystko odpowiedź?
mojej koleżanki matka jest taka
wytłumaczyłaby Ci to na spokojnie - padłyby słowa plan Boga itp
już teraz Ci nie przytoczę tego co powiedziałaby, bo nie jestem w stanie tego powtórzyć, ale wiem, że nie wolno z nią wchodzić na takie tematy.Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Spoko, luzik, po co te widly? Bojownika podobno mozna, bo one jakos inaczej oddychaja.
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobity ja melduje,że moje kwasy żółciowe spadły do normy. No! Dziecko moje sie już nie dusi i nie truje.
Tak działa 2 tygodnie diety szpitalnej i litry kroplówki. No i żem schudła a to mnie nie martwi jedno.
Pomimo dobrych wyników powtórka badań w poniedziałek. I tak jestem zadowolona,no i spokojna.
Trzymajcie się łikendu początekDziobak, macduska, Bozia3, BISCA, krycha.stara, Heretyczka, gosia7122, beates, ania.g, Mega, Arwena, Aasiula, anna maria, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość