35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam Dziewczyny , a tych fanatykach religijnych I ja Wam powiem , ze ja takich znam , Bo sa zaraz obok mnie , to moja Rodzina!!!!!!! Ja nie rozumiem dlaczego by nie korzystac z pomocy medycznej w zajsciu w ciaze????? Ja im tlumacze na upartego, ze kiedys kosciol nie lubil transfuzji krwi , do dzis niektorzy chrzescijanie nie zycza sobie , kiedys nie lubili przeszczepiania organow, Bo nowosc I nie wiadomo co bedzie teraz jada po invitro , a nawet w Rodzinie jest para , co stara sie 10 lat I nawet nie chca kuracji hormonalnej WHAT????, Bo ksiadz zakazal .... Sluchajcie ja tego nie rozumiem I zawsze staje po stronie medycyny ..... W mojej intencji dali tez na msze, Bo robilam badania ...WHAT ??? Przeciez ja chce wiedziec wszystko , a na polowkowym przeciez serce dobrze sprawdzaja I w razie co to nawet w lonie matki mozna operowac, a jak nie to zaraz po urodzeniu jest sala operacyjna przygotowana ...... Ja nie rozumiem !!! A jeszcze , ze ratuja wczesniaki, zeby sie popisac kiedy przezyje najmlodszy ....WHAT??? Po raz kolejny brak zrozumienia , a krytykuja aborcje hm.... W tym kontekscie to nawet smiesznie brzmi .....hm......
Heretyczka, ania.g, Reni, gosia7122, Arwena, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja mam zakonnice w rodzinie.To siostra mojej matki, .Jak zaczela mnie umoralniac,ze nie chodze do kosciola i sie nie spowiadam i jaki przylad daje mlodemu to kazalam jej sprdalac na drzewo . I po temacie
Czasem nie warto sie wdawac w bezsensowne dyskusje z fanatykami
Heretyczka, Evans, ania.g, Mega, Arwena, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Z drugiej strony Kicia ma dwie kreski i polasia.
Aasiula, paszczakin, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dziewczyny- Tupuś ma 3ci dzien temp 37,6-37,8
czy to moga byc zęby?wychodza mu tylko dwa
martwie sie....ma takie nagłe skoki, około południa dałam mu swiezych malin ugniecionych z cukrem i mu spadła do normalnej a teraz znowu wyskoczyła...Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ja mam zakonnice w rodzinie.To siostra mojej matki, .Jak zaczela mnie umoralniac,ze nie chodze do kosciola i sie nie spowiadam i jaki przylad daje mlodemu to kazalam jej sprdalac na drzewo . I po temacie
Czasem nie warto sie wdawac w bezsensowne dyskusje z fanatykami
kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
A moja córka dzisiaj dostała pierwsza miesiączkę...ech, łza mi sie w oku zakręciła, mam w domu kobietę....
beates, macduska, Heretyczka, Dziobak, Arwena, ania.g, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, anna maria, BISCA, megan8, kapturnica, paszczakin, iwcia77, Evans, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobrze zrobiłaś. Jak ja nie cierpię jak ktoś coś na siłę a szczególnie jeśli chodzi o czarną flotę.
ania.g, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
O kurwa ja pierdole dobijcie mnie
Nie bylo to latwe, wtargac sue na ta gorke
Jest ciezko naprawde
Ale udalo sie
Ide pod prysznic I bede was nadrabiackapturnica, Mega, Heretyczka, macduska, Dziobak, Arwena, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, anna maria, BISCA, megan8, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja w szale szopingu. Na wsi zamykaja spizywczak ( otworza inna marke), wysprzedaja ful rzeczy za polowe ceny, stoja tez wielkie skrzynie za 5 i 10 koron. Za piataka kupilam sobie keksowke. Kocham takie grzebanie w poszukiwaniu skarbow.
ania.g, dorbie, Heretyczka, Aasiula, Mega, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A najlepsze ,ze dziewczyna jest zaledwie 6lat ode mnie starsza.Kiedys byla naprawde fajna .Ale od keidy splynelo na nia blogoslawienstwo powolania heh kurVa jak to brzmi to nie mozna sie z nia bylo dogadac.Przez wiekszosc rodziny jest traktowana jak swieta a ja heretyk ktory bedzie smazyl sie w piekle bo nie zyje w zgodzie z przykazaniami
Edit:muszę dopisać że jako jedyny przeciwstawiał się hierarchii kościelnej, władzy komunistycznej i ciągle nachodziła go bezpieka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 21:00
Heretyczka, krycha.stara, Mega, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja w szale szopingu. Na wsi zamykaja spizywczak ( otworza inna marke), wysprzedaja ful rzeczy za polowe ceny, stoja tez wielkie skrzynie za 5 i 10 koron. Za piataka kupilam sobie keksowke. Kocham takie grzebanie w poszukiwaniu skarbow.
tzreba oszczendzać psia kostka
anna maria, krycha.stara, Aasiula, Mega, Dziobak, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Se mowta co chceta, ale w calej naszej galerii ania.g ma najladniejszy brzuch!
wg mnie każdy brzuch jest cudowny i na wage złota!krycha.stara, Mega, peppapig, kapturnica, iwcia77, ania.g, moremi, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:O kurwa ja pierdole dobijcie mnie
Nie bylo to latwe, wtargac sue na ta gorke
Jest ciezko naprawde
Ale udalo sie
Ide pod prysznic I bede was nadrabiackapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Prasuje sobie delikatnie bo sie kurwa mac narobilam ,cmetarz posprzatalam,nowe kwiatki posadzilam , i pol dnia sie przeprowadzalam
a i tak jestesmy w czarnej dupie z przeprowadzka .
kapturnica, Heretyczka, iwcia77, macduska, efcia lubią tę wiadomość