X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ostrozności nigdy za wiele.
    A w temacie nowych ciąż to na sąsiednim wątku co raz któraś wyszczywa dwie kreski. A u nas posucha.
    No kurde wlasnie jakos nam przejeły te krechy czy jaki uj?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No kurde wlasnie jakos nam przejeły te krechy czy jaki uj?

Z drugiej strony Kicia ma dwie kreski i polasia. ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- Tupuś ma 3ci dzien temp 37,6-37,8
    czy to moga byc zęby?wychodza mu tylko dwa
    martwie sie....ma takie nagłe skoki, około południa dałam mu swiezych malin ugniecionych z cukrem i mu spadła do normalnej a teraz znowu wyskoczyła...:(

• Evans Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam Dziewczyny , a tych fanatykach religijnych I ja Wam powiem , ze ja takich znam , Bo sa zaraz obok mnie , to moja Rodzina!!!!!!! Ja nie rozumiem dlaczego by nie korzystac z pomocy medycznej w zajsciu w ciaze????? Ja im tlumacze na upartego, ze kiedys kosciol nie lubil transfuzji krwi , do dzis niektorzy chrzescijanie nie zycza sobie , kiedys nie lubili przeszczepiania organow, Bo nowosc I nie wiadomo co bedzie teraz jada po invitro , a nawet w Rodzinie jest para , co stara sie 10 lat I nawet nie chca kuracji hormonalnej WHAT????, Bo ksiadz zakazal .... Sluchajcie ja tego nie rozumiem I zawsze staje po stronie medycyny ..... W mojej intencji dali tez na msze, Bo robilam badania ...WHAT ??? Przeciez ja chce wiedziec wszystko , a na polowkowym przeciez serce dobrze sprawdzaja I w razie co to nawet w lonie matki mozna operowac, a jak nie to zaraz po urodzeniu jest sala operacyjna przygotowana ...... Ja nie rozumiem !!! A jeszcze , ze ratuja wczesniaki, zeby sie popisac kiedy przezyje najmlodszy ....WHAT??? Po raz kolejny brak zrozumienia , a krytykuja aborcje hm.... W tym kontekscie to nawet smiesznie brzmi .....hm......

Heretyczka, ania.g, Reni, gosia7122, Arwena, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zakonnice w rodzinie.To siostra mojej matki, .Jak zaczela mnie umoralniac,ze nie chodze do kosciola i sie nie spowiadam i jaki przylad daje mlodemu to kazalam jej sprdalac na drzewo . I po temacie 8) Czasem nie warto sie wdawac w bezsensowne dyskusje z fanatykami

Heretyczka, Evans, ania.g, Mega, Arwena, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Z drugiej strony Kicia ma dwie kreski i polasia. ;-)
    Mialam na mysli nasze dziewczyny , które tu sie udzielaja cały czas a nie skoczki informacyjne Polasia nas nie polubiła i poszła na drugi watek XD

Aasiula, paszczakin, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dziewczyny- Tupuś ma 3ci dzien temp 37,6-37,8
    czy to moga byc zęby?wychodza mu tylko dwa
    martwie sie....ma takie nagłe skoki, około południa dałam mu swiezych malin ugniecionych z cukrem i mu spadła do normalnej a teraz znowu wyskoczyła...:(
    Mogą to być zęby. Temperatura też tak ma że skacze na wieczór. Może go pokaż lekarzowi jutro. Uściski dla Tupka <3

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans, nie ma co próbować zrozumieć takich ludzi. Oni mają klapki na oczy i są święcie przekonani że mają rację.

Evans, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam zakonnice w rodzinie.To siostra mojej matki, .Jak zaczela mnie umoralniac,ze nie chodze do kosciola i sie nie spowiadam i jaki przylad daje mlodemu to kazalam jej sprdalac na drzewo . I po temacie 8) Czasem nie warto sie wdawac w bezsensowne dyskusje z fanatykami
    Dobrze zrobiłaś. Jak ja nie cierpię jak ktoś coś na siłę a szczególnie jeśli chodzi o czarną flotę.

kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jak beta u Kici?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 21:04

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja córka dzisiaj dostała pierwsza miesiączkę...ech, łza mi sie w oku zakręciła, mam w domu kobietę....

beates, macduska, Heretyczka, Dziobak, Arwena, ania.g, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, anna maria, BISCA, megan8, kapturnica, paszczakin, iwcia77, Evans, moremi, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobrze zrobiłaś. Jak ja nie cierpię jak ktoś coś na siłę a szczególnie jeśli chodzi o czarną flotę.
    A najlepsze ,ze dziewczyna jest zaledwie 6lat ode mnie starsza.Kiedys byla naprawde fajna .Ale od keidy splynelo na nia blogoslawienstwo powolania heh kurVa jak to brzmi to nie mozna sie z nia bylo dogadac.Przez wiekszosc rodziny jest traktowana jak swieta a ja heretyk ktory bedzie smazyl sie w piekle bo nie zyje w zgodzie z przykazaniami XD

ania.g, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurwa ja pierdole dobijcie mnie :/
    Nie bylo to latwe, wtargac sue na ta gorke
    Jest ciezko naprawde :/
    Ale udalo sie
    Ide pod prysznic I bede was nadrabiac

kapturnica, Mega, Heretyczka, macduska, Dziobak, Arwena, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, anna maria, BISCA, megan8, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w szale szopingu. Na wsi zamykaja spizywczak ( otworza inna marke), wysprzedaja ful rzeczy za polowe ceny, stoja tez wielkie skrzynie za 5 i 10 koron. Za piataka kupilam sobie keksowke. Kocham takie grzebanie w poszukiwaniu skarbow. ;-)

ania.g, dorbie, Heretyczka, Aasiula, Mega, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicia, uzywaj znakow interpunkcyjnych, miej litosc... Nie da sie ciebie czytac...

ania.g, anna maria, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A najlepsze ,ze dziewczyna jest zaledwie 6lat ode mnie starsza.Kiedys byla naprawde fajna .Ale od keidy splynelo na nia blogoslawienstwo powolania heh kurVa jak to brzmi to nie mozna sie z nia bylo dogadac.Przez wiekszosc rodziny jest traktowana jak swieta a ja heretyk ktory bedzie smazyl sie w piekle bo nie zyje w zgodzie z przykazaniami XD
    Haha, dobre. Święta palma jej odbiła. U mnie w rodzinie jest biskup od strony mamy ale chyba go nigdy na oczy nie widziałam albo nie pamiętam. Na szczęście rodzice nigdy nie byli nawiedzeni i szanowali moje wybory. Ojciec kiedyś chodził do kościoła za czasów bardzo wyjątkowego i jedynego w swoim rodzaju proboszcza. Przyjaźnili się. To był jedyny jakiegokolwiek do tej pory spotkałam prawdziwy i za razem normalny. Wszystko się skończyło jak ksiądz zmarł. Czar prysł.
    Edit:muszę dopisać że jako jedyny przeciwstawiał się hierarchii kościelnej, władzy komunistycznej i ciągle nachodziła go bezpieka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 21:00

Heretyczka, krycha.stara, Mega, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja w szale szopingu. Na wsi zamykaja spizywczak ( otworza inna marke), wysprzedaja ful rzeczy za polowe ceny, stoja tez wielkie skrzynie za 5 i 10 koron. Za piataka kupilam sobie keksowke. Kocham takie grzebanie w poszukiwaniu skarbow. ;-)
    a ja byłam własnie w netto i jest obniżka na masło irlandzkie kerrygold i sery philadelphia , wszystko po 1euro a normalnie jest po 2 z hakiem...obkupiłam sie i zamroze :) tzreba oszczendzać psia kostka

anna maria, krycha.stara, Aasiula, Mega, Dziobak, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Se mowta co chceta, ale w calej naszej galerii ania.g ma najladniejszy brzuch!
    a czemu?
    wg mnie każdy brzuch jest cudowny i na wage złota!

krycha.stara, Mega, peppapig, kapturnica, iwcia77, ania.g, moremi, efcia, Arwena lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    O kurwa ja pierdole dobijcie mnie :/
    Nie bylo to latwe, wtargac sue na ta gorke
    Jest ciezko naprawde :/
    Ale udalo sie
    Ide pod prysznic I bede was nadrabiac
    Czy to lepsze od Chodakowskiej ? ;-)

kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasuje sobie delikatnie bo sie kurwa mac narobilam ,cmetarz posprzatalam,nowe kwiatki posadzilam , i pol dnia sie przeprowadzalam :-) a i tak jestesmy w czarnej dupie z przeprowadzka .

kapturnica, Heretyczka, iwcia77, macduska, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 10892 10893 10894 10895 10896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ