35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze byc na zeby,syn mojego Michala mial goraczke i sraczke jak mu zabki szly .U Helki odbywa sie to bez objawowo.Heretyczka wrote:dziewczyny- Tupuś ma 3ci dzien temp 37,6-37,8
czy to moga byc zęby?wychodza mu tylko dwa
martwie sie....ma takie nagłe skoki, około południa dałam mu swiezych malin ugniecionych z cukrem i mu spadła do normalnej a teraz znowu wyskoczyła...Heretyczka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem. Schną mi paznokcie. Dziś chłop powiedział o jedno słowo za dużo i moje nerwy nie wytrzymały. Niby nic nie powiedziałam, ale chyba mu się przykro zrobiło. Ale mnie wkurzył. On ma na wszystko czas, nie ważne czy zrobimy tak czy inaczej, mieliśmy coś zrobić wieczorem to ja pakowałam walizkę i przygotowywałam wszystko a on oglądał film. Nawet naczynia nie pomyte, syf w domu. Fakt, on ma czas jutro do 12 stej. Ja o 8 wychodzę z domu, wcześniej muszę jeszcze głowę umyć. No to budzik na 7. Wszystko ogarniam, wszystko koordynuję, a ten mi powie, że nie ważne czy będzie tak czy tak (dla niego nie jest to problem). Fakt, świat się od tego nie zawali, ale to niefortunne zestawienie słów mnie rozsierdziło. Efekt? Cały wieczór się do siebie nie odzywamy. Przyszłam się w końcu trochę poprzytulać, złagodzić sytuację, ale niewiele to dało. W związku z tym mi schną paznokcie a on już śpi. Jakbym się nie upomniala o buzi na dobranoc to by mi nawet nie powiedział dobranoc. Nosz kurdę.
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien.
Ja wracam do obczyzny.
Chcialam dobrego dnia Komecie zyczyc. Zeby wszystko poszlo zgodnie z planem i byl to jeden z najlepszych dni zycia.
O reszcie nic nie wiem niemniej pozdrawiam. Doczytam w domu.krycha.stara, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKometa y taka strrsowwa sytuacja,mam nadzieje,że dzisiaj pójdzie gładko bez niespodzianek. To co wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Ja super wspominam mój ślub i wesele. Po 16 latach widzę to jak wczoraj,te nasze kurwiki w oczach...krycha.stara, moremi, efcia, Mega, Arwena, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa, głowę już umyłaś?
Powodzenia na nowej drodze życia!
Anna Maria cóż to za słowotok w środku nocy.
Pepa nie powiedziałam Ci jeszcze- cieszę się, że parametry poszły w dół. Przypomniało mi się jak to 8 miesięcy temu wpadłaś z postem o wyszczaniu dwóch kresek a potem znikłaś zostawiajac nas w domysłach. Co druga literę w poscie przestawioną miałaś i nie do końca było wiadomo o co chodzi.
Kapta a u Ciebie jak? Skurczy-byki się pojawiają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:11
ania.g, kapturnica, krycha.stara, anna maria, moremi, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny