35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Peppa, cieszę się, że wyniki lepsze.
Kapta, godzina W zbliża sie wielkimi krokami.
A Ania z tym brzuchem to coś ściemnia. Takie samo zdjęcie wstawiała w ciąży z Marcelem.
Z moim M przedyskutowaliśmy sprawę. No i generalnie powoli wracamy do gry, choć on bardzo się boi jak sobie damy radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 11:36
macduska, gretka, Aasiula, krycha.stara, Dziobak, kapturnica, moremi, efcia, Mega, ania.g, Magdala, gosia7122, beates, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry
u mnie slonecznie, aj naszybko bo mialam nalot rodzinki- tydzien w 2,5 pokoju- 7 osob jestem zjechana, do tego praca, meza praca- ekspresowo zmienil( wczoraj umowa- pn praca), wczoraj tez odbior mieszkania i zwijamy bety bo trzeba gruntownie posprzatac- jak ja to przezyje????
Kometa Najlepszego!!!
i przemknelo mi Ze Elf rozpakowany-gratulacje!!!!
wybaczcie co ominelam- nie jestem na biezaco....
Pozdrawiam Wszystkie:-)Aasiula, krycha.stara, kapturnica, moremi, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
Komecie - milosci, cierpliwosci i zroumienia dla tego innego gatunku.
Ale tez szczescia, radosci, udanego wspolnego dzielenia dobrych i zlych chwil. Tych ostatnich oby jak najmniej.kapturnica, Aasiula, krycha.stara, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Która znów usuwa strony bo sie nawet napisac nie da. Do raportu wystap!!
Waciol swiete slowa chyba poprostu nastapilo takie przesilenie wsrod nas ,ze czesci opadaja skrzydla z powodu braku efektow staran a inne zaczynaja lapac stresa rpzed porodami.A jeszcze inne szukaja alternatywkrycha.stara, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Ja w drodze na spotkanie z widzmami
Kometa, nie spinaj się. Wszystko się uda
Mysza, dobrze że wracacie do gry
Peppa, wiadomości superwiedziałam, że tak będzie
krycha.stara, kapturnica, efcia, Aasiula, Mega, ania.g, Magdala, gosia7122, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I ja się witam. Przylazlam Komecie najlepszego życzyć. To dobry dzień na ślub
Ja mam dziś dzień proporcjonalny. Tyle samo po ślubie z M co byliśmy razem przed ślubem. W sumie 1/3 życia spędziłam z nim..
I tak sobie myślę, że dziecko mieć po 12 latach związku to dosyć późno, nie?któras czekala/czeka dłużej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:32
krycha.stara, efcia, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kometa przepis dla ciebie
1/2 kg miłości 3 łyżki zazdrości 10 dkg zaufania 2 krople na „nerwach grania” 6 gramów cierpliwości 3 dkg wyrozumiałości 5 łyżek humoru 10 łyżeczek wigoru wszystko razem dokładnie mieszamy i małżeństwo doskonałe mamy.
Wiele Szczęścia i radości w Dniu Ślubukapturnica, krycha.stara, Aasiula, Mega, Magdala, macduska, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nam wspolne 10 sie kluje, a dziecko nie, wiec ten, tego, no... gonimy Was!
Dzis sobie przypomniałam patrzac na kalendarz hje hjeefcia, krycha.stara, Aasiula, Mega, moremi, Arwena, gosia7122, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Ja ostatni dyzurek przed tygodniowym urlopem. Wreszcie się wyspie
Kometa, wszystkiego naj! Trzymam kciuki oby się wszystko udało
I czekam na fotki.
Kapta, czekaj z tym rozpakowaniem na moją przesyłkę, wyślę w pon.
Pepcia, tak trzymaj
Aasiula, uważaj na siebie, bo pewnie jesteś juz w dwupakukapturnica, Aasiula, efcia, Mega, moremi, ania.g, gosia7122, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A nam 19tego sierpnia mineło 15lat po ślubie i co ??I jedno i drugie zpaomniało o rocznicy.
Dzis sobie przypomniałam patrzac na kalendarz hje hje
krycha.stara, Aasiula, efcia, kapturnica, Mega, moremi, Dziobak, ania.g, Magdala, macduska, megan8, gosia7122, beates, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja dziś 17 rocznica
. Wszyustkiego najlepszego!!
Swoja droga wtopa do kwadratu.Jeszcze sie nam nie zdarzylo bysmy oboje zapomnieli.Nawet focha nie moge trzasnackrycha.stara, Aasiula, dorbie, efcia, Mega, moremi, Dziobak, Arwena, gosia7122, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej! Ja ostatni dyzurek przed tygodniowym urlopem. Wreszcie się wyspie
Kometa, wszystkiego naj! Trzymam kciuki oby się wszystko udało
I czekam na fotki.
Kapta, czekaj z tym rozpakowaniem na moją przesyłkę, wyślę w pon.
Pepcia, tak trzymaj
Aasiula, uważaj na siebie, bo pewnie jesteś juz w dwupaku
I wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
My mamy 14 pazdziernika 15 latkrycha.stara, efcia, kapturnica, dorbie, megan8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Kapta, kapta. Zbudynialas do reszty. Widac, ze Maks na wylocie. Buziaczki od cioci!
I bedzie dym
heheh żartuje.
Nie mam na szczescie jakichs jazd ,ze musze rocznice lub inne daty w jakis sposob swietowac .Bo lepiej sie dobrze traktowac caly rok niz przypominac o tym raz .
O tym co zawsze pamietam to urodziny mlodego.Reszta juz malo ważnakrycha.stara, Aasiula, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja tu tak jadem pluje na nowe ciaze niespodzianki zza krzakow, niemieckie kulezanki brzuchate tez mi cisnienie podnosza, ale na Maksiora czekam, jakby to moje mialo byc
Taaaaaa, juz widze to oburzenie reszty brzuchow z forum: "A ja? A moje?". Powiem tyle: bo Maks pierwszy bedzie, na pozostale bede czekac potem, wszystko w swoim czasie!
Ale dzieki miłe słowa i zycze tez takiego żołądko bijce w brzuchukrycha.stara, moremi, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-
Co do szamania robita na obiad kobity ???
U mnie swojskie klimaty .Jarzynowa i łazanki ze świeżej kapusty.Ciekawe jak cukier sie zachowa po makaronieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:23
krycha.stara, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość