35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale najbardziej za mna chodzi lasagne z porządnej wołowiny jakie jadłam rok temu u mojej sis.Boszz jakie to było pyszne!
U nas to wołowe to juz takie dzikie w smaku.Stare bydło blehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:26
krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis zapiekane bataty faszerowane miesem z pomidorami.
Rocznicowym - najlepszego! Ja to rocznicy slubu nie obchodze, bo go nie mam i miec nie bede.Mamy inne rocznice do obchodzienia.
krycha.stara, kapturnica, dorbie, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Peppa, cieszę się, że wyniki lepsze.
Kapta, godzina W zbliża sie wielkimi krokami.
A Ania z tym brzuchem to coś ściemnia. Takie samo zdjęcie wstawiała w ciąży z Marcelem.
Z moim M przedyskutowaliśmy sprawę. No i generalnie powoli wracamy do gry, choć on bardzo się boi jak sobie damy radę.krycha.stara, dorbie, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to sieM nażarnęłam i ide wiązac kulke do łóżka.Sie mi dzis nic nie kce robic
też mam seksualny stosunek do wszystkiego dziś
ciekawe czy kometa juz mężatkaania.g, Aasiula, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tez takie glupoty gadalam, ale potem cos mnie sie w glowe stanelo, kupilam kiece i szpile, zaprosilam rodzine i zaciaglam chlopa do urzedu. Nie zaluje!
dorbie, Mega, ania.g, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziobak, a te bataty to surowe do piekarnika wkladasz. Jakos je wydrążasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 16:03
Aasiula, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Gotuje je. Jak sie je przepolowi i wydraza to skorka odchodzi sama. Miksuje batata, wrzucam do miesnego farszu. Farsz do srodka, ser na wierzch i do piekarnika, zeby tylko zapuec
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam się.
Kometa wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Ja w przyszłym roku 20 rocznicę mam i zastanawiam sie czy robić jakąś małą imprezę rodzinną ,córka ma 18 i namawia mnie na wspolną bo ona ze stycznia a rocznica w lutym.Nie wiem czy to można pogodzić ,goście to tylko najbliższa rodzina ,myślałam o jakimś obiedzie i cieście.Jak myślicie dziewczyny ?anna maria, Dziobak, Aasiula, peppapig, Mega, ania.g, iwcia77, krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze mozecie tak zrobic ,dwie pieczenie przy jednym ogniu
,a goscie podwojny wydatek
gosia7122 wrote:witam się.
Kometa wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Ja w przyszłym roku 20 rocznicę mam i zastanawiam sie czy robić jakąś małą imprezę rodzinną ,córka ma 18 i namawia mnie na wspolną bo ona ze stycznia a rocznica w lutym.Nie wiem czy to można pogodzić ,goście to tylko najbliższa rodzina ,myślałam o jakimś obiedzie i cieście.Jak myślicie dziewczyny ?gosia7122, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Ze wsi do wsi
do domu rodzinnego mojego m.do wiekszej powieszchni do sprzatania
,a ogolnie na jeden wielki plus nam to wychodzi
krycha.stara wrote:Skad dokad i po co?gosia7122, kapturnica, Mega, iwcia77, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość