Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Podobno tak godzina chodzenia po gorach to spalone 700-800 kcal :)

Aaaasiula, zyjesz po wczorajszym?
    I gratuluję wytrwałości!

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aaaasiula, zyjesz po wczorajszym?
    I gratuluję wytrwałości!
    Zyje,zyje dzieki ,ale chodzic mie moge :/ takie zakwasy mam , a mlody hehehe jeszcze gorzej:/ lazi
    Džisiaj odpoczywamy :)

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia , napije się za to wieczorkiem :)

nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjjjj joooo jojjjjj zapomnialam sie przywitac
    Dzien dobry baby :)

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Se mowta co chceta, ale w calej naszej galerii ania.g ma najladniejszy brzuch!
    Bzdury gadasz, protestuję!

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, cucę się kawą.
    Marcel o 2 rano przepompował pieluchę. Godzinę zajęło mi usypianie go taki był rozbrykany. A jeszcze jak mąż zaczął chrapać to dopiero była zabawa.
    Wracając do brzuchów to ja nie umiałabym wybrać najładniejszego bo wszystkie bardzo mi się podobają i Hera dobrze powiedziała w tym temacie.
    Kometa, dziś dla Ciebie jeden z tych dni które potem się pamięta całe życie. Życzę Ci/Wam żebyście go zawsze miło wspominali. Aby panowała między Wami harmonia, zrozumienie i miłość <3

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis już nie zajrzę, chrzciny... ;)
    Kometa wszystkiego dobrego, mnóstwo szczęscia i miłości <3

A reszcie udanego dnia :)
    Buziaki :)

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wam!!

Kometa wszystkiego naj na nowej drodze życia , coby sie Wam darzyło i w zagrodzie i w chałupie :) A w kazdym katku bylo po dzieciatku !! :)

Wacia skurczaki strAszaki sie pojawiaja i znikaja.Za to cukier coraz bardziej sie normuje wczoraj po jedzeniu niziutko wiec musialam dojesc bo walnelam insuline nocna , Takze dzis sprobuje po kolacji po zmierzeniu cukru nie dac tej na noc czy cukier bedzie git czy nie. Ale powiem Wam ,ze cieszy mnie to zajebiscie !

Mlody wczoraj nasluchiwal mi Maksa w brzuchu , a ten w pewnym momencie tak sie powypinal ,ze widac bylo jego obie gitary i tekst Dawida- mamo on juz jest na wylocie! , taki jest duzy i tak nisko w brzuchu XD .
    Takze ten tego kolejny dzien za nami , kolejny przed nami , niech sie zegar szybko kreci! :D

nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Witam sie i ja spod drzwi labu ;)
    Kometa, dzis Wasz dzien! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Niech sie Wam szczęści, rodzina powiększy i żebyście byli zdrowi
    Wyłaże powoli ze swojego kartona. Trudne były te ostatnie dni, wspomnienia pomeczyly ale juz jest lepiej :)
    Peppa, ciesze sie ze wyniki lepsze i trzymam kciuki zeby były takie dalej
    Kaptur, ostatnie dni spokoju, sierpień zleci i sie zacznie ;) swoja droga pamietam twoje 2 krechy i swoja myśl: Uuu termin na wrzesień, kiedy to zleci. A zleciało ekspresowo
    Miłej soboty

ania.g, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa to juź juz :) !
    Wszystkiego dobrego na nowej dorodze zycia dla Was !
    Duzo miłości i szczęścia !

nick nieaktualny, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Piękna pogoda pogoda dzisiaj . Wybieramy się nad jezioro ( jak tylko M wroci z pracy )
    Udanego weekendu !

nick nieaktualny, moremi, efcia, Magdala, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    .....

Pepa nie powiedziałam Ci jeszcze- cieszę się, że parametry poszły w dół. Przypomniało mi się jak to 8 miesięcy temu wpadłaś z postem o wyszczaniu dwóch kresek a potem znikłaś zostawiajac nas w domysłach. Co druga literę w poscie przestawioną miałaś i nie do końca było wiadomo o co chodzi.

....
    Powiem Ci,że byłam przerażona, zaskoczona bo to człowiek czekał tyle miesiecy a tu sru dwie kreski. I czy one prawdziwe? Może zaraz znikną. Jak sie okazały bardzo prawdziwe to strach,żeby sie utrzymało... ale teraz niech sie dzieje :) wytrwałam moge rodzić. I kubicuje każdej z WAS. Bardzo bym chciała,żeby wszystkim wiedźmom się udało <3

Natka_79, ania.g, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, Magdala, gosia7122, iwcia77, kicia 123, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abyście przeszli przez życie razem,
    z uśmiechem na ustach,
    z szacunkiem i zrozumieniem.Komecie w dniu slubu

nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, Mega, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry slonce 18stp,przeprowadzka :-)

nick nieaktualny, Aasiula, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Cosik niemrawo tu dzis. Wszystkie na imprezie u Komety?! :O

Bo to jest tak:
    Kazda zagląda, patrzy, ze pustawo i nic nue pisze bo po co, jak odzew marny.
    Poza tym wszystkie siedzimy tu już dosć długo. Częsć dzieciata ms zajęcie z dzieciurami, cz3sc zaciażona szykuje się do porodu, część niezaciązona ma juz lekko dosyć. Narybku brak- albo czyta zza krzaka bojac się ujawnić albo po ujawnieniu znika czym prędzej liżąca rany zadane miotłami.

A pisało się onegdaj i po 50 stron dziennie. Gdzie te czasy, gdzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:55

nick nieaktualny, Aasiula, gretka, kapturnica, moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bo to jest tak:
    Kazda zagląda, patrzy, ze pustawo i nic nue pisze bo po co, jak odzew marny.
    Poza tym wszystkie siedzimy tu już dosć długo. Częsć dzieciata ms zajęcie z dzieciurami, cz3sc zaciażona szykuje się do porodu, część niezaciązona ma juz lekko dosyć. Narybku brak- albo czyta zza krzaka bojac się ujawnić albo po ujawnieniu znika czym prędzej liżąca rany zadane miotłami.

A pisało się onegdaj i po 50 stron dziennie. Gdzie te czasy, gdzie?
    Swięte słowa Wacia :)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa najlepszego!

smileys-wedding-039471.gif

kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam siedzę w apartamecie i się ogrzewam jakoś mi ciągle zimno,zaraz normalnie w kominku napalę :).Mieliśmy dzisiaj zaplanowany luzny dzień Jaskinie Mrozna chcieliśmy zwiedzić ,ale pogoda się kaszani zaraz pewnie bedzie padac :/
    I tak pewnie spędzimy cały dzień na leniuchowaniu a wieczorem gdzieś do knajpki ruszymy ,na kwaśnice i grzańca :)

nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, efcia, Mega, ania.g, Magdala, megan8, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tam siedzę w apartamecie i się ogrzewam jakoś mi ciągle zimno,zaraz normalnie w kominku napalę :).Mieliśmy dzisiaj zaplanowany luzny dzień Jaskinie Mrozna chcieliśmy zwiedzić ,ale pogoda się kaszani zaraz pewnie bedzie padac :/
    I tak pewnie spędzimy cały dzień na leniuchowaniu a wieczorem gdzieś do knajpki ruszymy ,na kwaśnice i grzańca :)
    I to jest tez fajny plan. Rest po takim dniu jak wczoraj musicie miec. Zazdroszcze!

Aasiula, kapturnica, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jak to? Nas (Was) dosyc? Never!

Dosyć starań, grzebania, wykresów, sluzów, pisania o tym itp. itd....

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10894 10895 10896 10897 10898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ