35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Aaaasiula, zyjesz po wczorajszym?
I gratuluję wytrwałości!takie zakwasy mam , a mlody hehehe jeszcze gorzej:/ lazi
Džisiaj odpoczywamy
macduska, kapturnica, moremi, dorbie, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, cucę się kawą.
Marcel o 2 rano przepompował pieluchę. Godzinę zajęło mi usypianie go taki był rozbrykany. A jeszcze jak mąż zaczął chrapać to dopiero była zabawa.
Wracając do brzuchów to ja nie umiałabym wybrać najładniejszego bo wszystkie bardzo mi się podobają i Hera dobrze powiedziała w tym temacie.
Kometa, dziś dla Ciebie jeden z tych dni które potem się pamięta całe życie. Życzę Ci/Wam żebyście go zawsze miło wspominali. Aby panowała między Wami harmonia, zrozumienie i miłość
Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, krycha.stara, moremi, efcia, Mega, Arwena, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Wam!!
Kometa wszystkiego naj na nowej drodze życia , coby sie Wam darzyło i w zagrodzie i w chałupieA w kazdym katku bylo po dzieciatku !!
Wacia skurczaki strAszaki sie pojawiaja i znikaja.Za to cukier coraz bardziej sie normuje wczoraj po jedzeniu niziutko wiec musialam dojesc bo walnelam insuline nocna , Takze dzis sprobuje po kolacji po zmierzeniu cukru nie dac tej na noc czy cukier bedzie git czy nie. Ale powiem Wam ,ze cieszy mnie to zajebiscie !
Mlody wczoraj nasluchiwal mi Maksa w brzuchu , a ten w pewnym momencie tak sie powypinal ,ze widac bylo jego obie gitary i tekst Dawida- mamo on juz jest na wylocie! , taki jest duzy i tak nisko w brzuchu.
Takze ten tego kolejny dzien za nami , kolejny przed nami , niech sie zegar szybko kreci!macduska, Aasiula, ania.g, krycha.stara, moremi, dorbie, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Witam sie i ja spod drzwi labu
Kometa, dzis Wasz dzien! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Niech sie Wam szczęści, rodzina powiększy i żebyście byli zdrowi
Wyłaże powoli ze swojego kartona. Trudne były te ostatnie dni, wspomnienia pomeczyly ale juz jest lepiej
Peppa, ciesze sie ze wyniki lepsze i trzymam kciuki zeby były takie dalej
Kaptur, ostatnie dni spokoju, sierpień zleci i sie zacznieswoja droga pamietam twoje 2 krechy i swoja myśl: Uuu termin na wrzesień, kiedy to zleci. A zleciało ekspresowo
Miłej sobotyania.g, kapturnica, macduska, krycha.stara, Aasiula, moremi, efcia, Mega, Arwena, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:.....
Pepa nie powiedziałam Ci jeszcze- cieszę się, że parametry poszły w dół. Przypomniało mi się jak to 8 miesięcy temu wpadłaś z postem o wyszczaniu dwóch kresek a potem znikłaś zostawiajac nas w domysłach. Co druga literę w poscie przestawioną miałaś i nie do końca było wiadomo o co chodzi.
....wytrwałam moge rodzić. I kubicuje każdej z WAS. Bardzo bym chciała,żeby wszystkim wiedźmom się udało
Natka_79, ania.g, kapturnica, macduska, Aasiula, moremi, efcia, Mega, Arwena, Magdala, gosia7122, iwcia77, kicia 123, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Cosik niemrawo tu dzis. Wszystkie na imprezie u Komety?!
Bo to jest tak:
Kazda zagląda, patrzy, ze pustawo i nic nue pisze bo po co, jak odzew marny.
Poza tym wszystkie siedzimy tu już dosć długo. Częsć dzieciata ms zajęcie z dzieciurami, cz3sc zaciażona szykuje się do porodu, część niezaciązona ma juz lekko dosyć. Narybku brak- albo czyta zza krzaka bojac się ujawnić albo po ujawnieniu znika czym prędzej liżąca rany zadane miotłami.
A pisało się onegdaj i po 50 stron dziennie. Gdzie te czasy, gdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:55
krycha.stara, Aasiula, gretka, kapturnica, moremi, efcia, Mega, Arwena, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bo to jest tak:
Kazda zagląda, patrzy, ze pustawo i nic nue pisze bo po co, jak odzew marny.
Poza tym wszystkie siedzimy tu już dosć długo. Częsć dzieciata ms zajęcie z dzieciurami, cz3sc zaciażona szykuje się do porodu, część niezaciązona ma juz lekko dosyć. Narybku brak- albo czyta zza krzaka bojac się ujawnić albo po ujawnieniu znika czym prędzej liżąca rany zadane miotłami.
A pisało się onegdaj i po 50 stron dziennie. Gdzie te czasy, gdzie?macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tam siedzę w apartamecie i się ogrzewam jakoś mi ciągle zimno,zaraz normalnie w kominku napalę
.Mieliśmy dzisiaj zaplanowany luzny dzień Jaskinie Mrozna chcieliśmy zwiedzić ,ale pogoda się kaszani zaraz pewnie bedzie padac
I tak pewnie spędzimy cały dzień na leniuchowaniu a wieczorem gdzieś do knajpki ruszymy ,na kwaśnice i grzańcakrycha.stara, Dziobak, macduska, kapturnica, moremi, efcia, Mega, ania.g, Magdala, megan8, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tam siedzę w apartamecie i się ogrzewam jakoś mi ciągle zimno,zaraz normalnie w kominku napalę
.Mieliśmy dzisiaj zaplanowany luzny dzień Jaskinie Mrozna chcieliśmy zwiedzić ,ale pogoda się kaszani zaraz pewnie bedzie padac
I tak pewnie spędzimy cały dzień na leniuchowaniu a wieczorem gdzieś do knajpki ruszymy ,na kwaśnice i grzańcaAasiula, kapturnica, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny