X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Podobno tak godzina chodzenia po gorach to spalone 700-800 kcal :)

Aaaasiula, zyjesz po wczorajszym?
    I gratuluję wytrwałości!

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aaaasiula, zyjesz po wczorajszym?
    I gratuluję wytrwałości!
    Zyje,zyje dzieki ,ale chodzic mie moge :/ takie zakwasy mam , a mlody hehehe jeszcze gorzej:/ lazi
    Džisiaj odpoczywamy :)

macduska, kapturnica, moremi, dorbie, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia , napije się za to wieczorkiem :)

krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjjjj joooo jojjjjj zapomnialam sie przywitac
    Dzien dobry baby :)

kapturnica, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Se mowta co chceta, ale w calej naszej galerii ania.g ma najladniejszy brzuch!
    Bzdury gadasz, protestuję!

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, cucę się kawą.
    Marcel o 2 rano przepompował pieluchę. Godzinę zajęło mi usypianie go taki był rozbrykany. A jeszcze jak mąż zaczął chrapać to dopiero była zabawa.
    Wracając do brzuchów to ja nie umiałabym wybrać najładniejszego bo wszystkie bardzo mi się podobają i Hera dobrze powiedziała w tym temacie.
    Kometa, dziś dla Ciebie jeden z tych dni które potem się pamięta całe życie. Życzę Ci/Wam żebyście go zawsze miło wspominali. Aby panowała między Wami harmonia, zrozumienie i miłość <3

Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, krycha.stara, moremi, efcia, Mega, Arwena, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis już nie zajrzę, chrzciny... ;)
    Kometa wszystkiego dobrego, mnóstwo szczęscia i miłości <3

A reszcie udanego dnia :)
    Buziaki :)

kapturnica, macduska, Aasiula, ania.g, krycha.stara, moremi, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wam!!

Kometa wszystkiego naj na nowej drodze życia , coby sie Wam darzyło i w zagrodzie i w chałupie :) A w kazdym katku bylo po dzieciatku !! :)

Wacia skurczaki strAszaki sie pojawiaja i znikaja.Za to cukier coraz bardziej sie normuje wczoraj po jedzeniu niziutko wiec musialam dojesc bo walnelam insuline nocna , Takze dzis sprobuje po kolacji po zmierzeniu cukru nie dac tej na noc czy cukier bedzie git czy nie. Ale powiem Wam ,ze cieszy mnie to zajebiscie !

Mlody wczoraj nasluchiwal mi Maksa w brzuchu , a ten w pewnym momencie tak sie powypinal ,ze widac bylo jego obie gitary i tekst Dawida- mamo on juz jest na wylocie! , taki jest duzy i tak nisko w brzuchu XD .
    Takze ten tego kolejny dzien za nami , kolejny przed nami , niech sie zegar szybko kreci! :D

macduska, Aasiula, ania.g, krycha.stara, moremi, dorbie, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Witam sie i ja spod drzwi labu ;)
    Kometa, dzis Wasz dzien! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Niech sie Wam szczęści, rodzina powiększy i żebyście byli zdrowi
    Wyłaże powoli ze swojego kartona. Trudne były te ostatnie dni, wspomnienia pomeczyly ale juz jest lepiej :)
    Peppa, ciesze sie ze wyniki lepsze i trzymam kciuki zeby były takie dalej
    Kaptur, ostatnie dni spokoju, sierpień zleci i sie zacznie ;) swoja droga pamietam twoje 2 krechy i swoja myśl: Uuu termin na wrzesień, kiedy to zleci. A zleciało ekspresowo
    Miłej soboty

ania.g, kapturnica, macduska, krycha.stara, Aasiula, moremi, efcia, Mega, Arwena, Magdala, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa to juź juz :) !
    Wszystkiego dobrego na nowej dorodze zycia dla Was !
    Duzo miłości i szczęścia !

krycha.stara, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Piękna pogoda pogoda dzisiaj . Wybieramy się nad jezioro ( jak tylko M wroci z pracy )
    Udanego weekendu !

krycha.stara, moremi, efcia, Magdala, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    .....

Pepa nie powiedziałam Ci jeszcze- cieszę się, że parametry poszły w dół. Przypomniało mi się jak to 8 miesięcy temu wpadłaś z postem o wyszczaniu dwóch kresek a potem znikłaś zostawiajac nas w domysłach. Co druga literę w poscie przestawioną miałaś i nie do końca było wiadomo o co chodzi.

....
    Powiem Ci,że byłam przerażona, zaskoczona bo to człowiek czekał tyle miesiecy a tu sru dwie kreski. I czy one prawdziwe? Może zaraz znikną. Jak sie okazały bardzo prawdziwe to strach,żeby sie utrzymało... ale teraz niech sie dzieje :) wytrwałam moge rodzić. I kubicuje każdej z WAS. Bardzo bym chciała,żeby wszystkim wiedźmom się udało <3

Natka_79, ania.g, kapturnica, macduska, Aasiula, moremi, efcia, Mega, Arwena, Magdala, gosia7122, iwcia77, kicia 123, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abyście przeszli przez życie razem,
    z uśmiechem na ustach,
    z szacunkiem i zrozumieniem.Komecie w dniu slubu

krycha.stara, Aasiula, kapturnica, Mega, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry slonce 18stp,przeprowadzka :-)

krycha.stara, Aasiula, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Cosik niemrawo tu dzis. Wszystkie na imprezie u Komety?! :O

Bo to jest tak:
    Kazda zagląda, patrzy, ze pustawo i nic nue pisze bo po co, jak odzew marny.
    Poza tym wszystkie siedzimy tu już dosć długo. Częsć dzieciata ms zajęcie z dzieciurami, cz3sc zaciażona szykuje się do porodu, część niezaciązona ma juz lekko dosyć. Narybku brak- albo czyta zza krzaka bojac się ujawnić albo po ujawnieniu znika czym prędzej liżąca rany zadane miotłami.

A pisało się onegdaj i po 50 stron dziennie. Gdzie te czasy, gdzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:55

krycha.stara, Aasiula, gretka, kapturnica, moremi, efcia, Mega, Arwena, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bo to jest tak:
    Kazda zagląda, patrzy, ze pustawo i nic nue pisze bo po co, jak odzew marny.
    Poza tym wszystkie siedzimy tu już dosć długo. Częsć dzieciata ms zajęcie z dzieciurami, cz3sc zaciażona szykuje się do porodu, część niezaciązona ma juz lekko dosyć. Narybku brak- albo czyta zza krzaka bojac się ujawnić albo po ujawnieniu znika czym prędzej liżąca rany zadane miotłami.

A pisało się onegdaj i po 50 stron dziennie. Gdzie te czasy, gdzie?
    Swięte słowa Wacia :)

macduska, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa najlepszego!

smileys-wedding-039471.gif

kapturnica, Mega, Arwena, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam siedzę w apartamecie i się ogrzewam jakoś mi ciągle zimno,zaraz normalnie w kominku napalę :).Mieliśmy dzisiaj zaplanowany luzny dzień Jaskinie Mrozna chcieliśmy zwiedzić ,ale pogoda się kaszani zaraz pewnie bedzie padac :/
    I tak pewnie spędzimy cały dzień na leniuchowaniu a wieczorem gdzieś do knajpki ruszymy ,na kwaśnice i grzańca :)

krycha.stara, Dziobak, macduska, kapturnica, moremi, efcia, Mega, ania.g, Magdala, megan8, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tam siedzę w apartamecie i się ogrzewam jakoś mi ciągle zimno,zaraz normalnie w kominku napalę :).Mieliśmy dzisiaj zaplanowany luzny dzień Jaskinie Mrozna chcieliśmy zwiedzić ,ale pogoda się kaszani zaraz pewnie bedzie padac :/
    I tak pewnie spędzimy cały dzień na leniuchowaniu a wieczorem gdzieś do knajpki ruszymy ,na kwaśnice i grzańca :)
    I to jest tez fajny plan. Rest po takim dniu jak wczoraj musicie miec. Zazdroszcze!

Aasiula, kapturnica, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jak to? Nas (Was) dosyc? Never!

Dosyć starań, grzebania, wykresów, sluzów, pisania o tym itp. itd....

krycha.stara, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10894 10895 10896 10897 10898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ