35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:To już 3 będziemy rocznicowac tego samego dnia..
Ja z kolejnym pytaniem, bo internety straszą. Moje dziecię jak Ivo Iwci nie miało tych żadnych odruchów szermierza czy innego pszczelarza. Natomiast od dwóch dni zaczął się wyginac w łuk, tak trochę bokiem. Czy to jest zaczatek przewracania na brzuch/bok, czy coś dziwnego? Bo wygląda to dziwnawo
Taki krzywy mostek na głowie, z ręką do góry..Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:To już 3 będziemy rocznicowac tego samego dnia..
Ja z kolejnym pytaniem, bo internety straszą. Moje dziecię jak Ivo Iwci nie miało tych żadnych odruchów szermierza czy innego pszczelarza. Natomiast od dwóch dni zaczął się wyginac w łuk, tak trochę bokiem. Czy to jest zaczatek przewracania na brzuch/bok, czy coś dziwnego? Bo wygląda to dziwnawo
Taki krzywy mostek na głowie, z ręką do góry..
Szermierza tezi mial na pewno, teraz juz mu zanikl.
iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Dorbie i Paszczak wszystkiego naj z okazji rocznicy, kolejnych w miłości i spokoju
Kometa na nowej drodze zycia - wszystkiego co najlepsze, Iwcia to wspaniale ujęładorbie, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór
Melduję się z weselajest pięknie
Nic nie czytałam, nie nadrabiałam, nic nie wiem.
Zabawa przednia, nogi napierdzielają, szpalery udane, no dobrze jest.
Pozdrawiamy wszystkie wiedźmymegan8, iwcia77, Aasiula, paszczakin, moremi, ania.g, kapturnica, dorbie, Magdala, kicia 123, Dziobak, Mega, mama78, efcia, beates, anna maria, malgos741, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zien dobry.
Dzięki dziewczyny - to wygląda na to, że muszę mu się dać pokulac swobodniej. Jakoś trudno o czas na ćwiczenia na wczasach, nawet dla dzidziolca
Z brzucha na plecy juz się przewrócił, to pewnie teraz w druga trzeba.
Ewa jak se tego szermierza w Google obrazy wrzucisz, to widać co to za postawa..moremi, Aasiula, ania.g, kapturnica, Magdala, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aaa. No i ktoś tu jeszcze miał rocznice swoje, Dorbie? Paszcza? Najlepsze życzenia od Pary Młodej!
Aasiula, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
No i d blada. Końcówka wakacji a moją młodszą coś rozbiera. Gardło czerwone i bolące, głowa boli i jest stan podgorączkowyJutro muszę się wcisnąć do lekarza.
Ciekawe czy Kometa ma kacaAasiula, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
No i d blada. Końcówka wakacji a moją młodszą coś rozbiera. Gardło czerwone i bolące, głowa boli i jest stan podgorączkowyJutro muszę się wcisnąć do lekarza.
Ciekawe czy Kometa ma kaca
Zdrowka dla mlodejania.g, efcia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość