35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale Wam dobrze . Kurde żadna w moje strony sie na to zadupie nie pcha
Kapta ja mobilna jestem. Uroczyscie obiecuję, że jak będę jechać w tamte strony to do Ciebie zajadę.Aasiula, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale Wam dobrze . Kurde żadna w moje strony sie na to zadupie nie pcha
Nie martw sie. Ja uwielbiam zadupia. Zgarne kiedys morka i Cie najedziemyAasiula, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zazdraszczam. Pewnie w fajnym miejscu bylyscie? Powiedz wiecej blizniakach i brzuchu.
Dobry dzien. Teraz my mamy upaly, ale na krotko.
Miejsce jek miejsce, są fajniejsze w Lublinie. To było logistycznie dla Simby najlepsze. Pizza za to pyyyszna.
Fajnie tak zobaczyć babki na żywo. Simba okazała się Simbą a nie Wojtkiem!
Morek brzuch ma słuszny i zaczyna wygladać dostojnie. Zazdrośc bierze.Magdala, Aasiula, kapturnica, gretka, Dziobak, Mega, efcia, iwcia77, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam !
Wymęczona jestem na maksa, nie dość ze latałam z garami to potem odwoziłam jubilatkę na imprezę do klubu 20 km od domu a o 3 po nią jechałam.
Masakra ..........
Potańczyłam na urodzinach z bratankiem co ma trzy latka on jest super - po cioci oczywiście.Brat mój stwierdził, że całe szczęście, że nie pije bo bym chatę rozwaliła.
Jeżeli ktoś może niech na betę moją zerknie czy w porządku.
Ogólnie to słowo rozdrażniona to nie jest dobre określenie mojego samopoczucia-
po prostu jestem beczką prochu na dwóch nogach, która wybucha kilka razy dziennie.
Kometa najserdeczniejsze życzenia ślubne. Wszystkiego najlepszego również dla tych które miały lub będą miały rocznicę ślubu. Ja mam 25 sierpnia ale dziś będziemy świętować bo M w poniedziałek wyjeżdża.
Mega, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sprawdizłam bilans wrześniówek i na 70lasek 8juz urodziło.Nieźle a bilans wrześniowy tak naprawde sie jeszcze nie zaczął. Ja za to coraz częściej mam mieszane uczucia i zwykłego stracha...Chyba hUrmony mi szaleją
Aasiula, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sprawdizłam bilans wrześniówek i na 70lasek 8juz urodziło.Nieźle a bilans wrześniowy tak naprawde sie jeszcze nie zaczął. Ja za to coraz częściej mam mieszane uczucia i zwykłego stracha...Chyba hUrmony mi szaleją
To normalne na tym etapie.
Z jednej strony już się chce zeby dzieciura zobaczyć, z drugiej człowiek boi się bólu, z trzeciej ciąża daje nieźle w kość (łonową szczególnie), z czwartej boisz się czy wszystko pójdzie dobrze, z piątej.... itd.
Że też tyle uczuć w jednym człowieku się zmieści?kapturnica, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To normalne na tym etapie.
Z jednej strony już się chce zeby dzieciura zobaczyć, z drugiej człowiek boi się bólu, z trzeciej ciąża daje nieźle w kość (łonową szczególnie), z czwartej boisz się czy wszystko pójdzie dobrze, z piątej.... itd.
Że też tyle uczuć w jednym człowieku się zmieści?Aasiula, Mega, gosia7122, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Miejsce jek miejsce, są fajniejsze w Lublinie. To było logistycznie dla Simby najlepsze. Pizza za to pyyyszna.
Fajnie tak zobaczyć babki na żywo. Simba okazała się Simbą a nie Wojtkiem!
Morek brzuch ma słuszny i zaczyna wygladać dostojnie. Zazdrośc bierze.
To byl Lublin? Cos mi sie klepalo po glowie, ze Krakow. Lublin tez ladnie.
Ze z brzuchem dostojnie wiadomo, a Simba jest kobieta? No pacz pani.
Wrocilam z lasu, ale jak u mnie pod oknem ptactwo nadaje z rana to w najglebszej puszczy tak nie swirgotalo.macduska, Aasiula, gosia7122, efcia, moremi lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Najlepsze ,ze jakies 2/3dni temu ten ostry kłujący ból odpuscil.I przestało mi wszystko chrupac )chyba stawy . Może mały zszedł niżej.Wszystko sie jutro dowiem na wizycie .I najważniejsze co ze szyjką i łożyskiem skoro cukier sie normuje to chyba sie ono starzeje.Szkoda tylko ,ze do gina mam tak późno
Jutro sie dowiesz, a na razie kwiat lotosu probuj w sobie zasiac. Trzymam za Was.macduska, efcia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:To byl Lublin? Cos mi sie klepalo po glowie, ze Krakow. Lublin tez ladnie.
Ze z brzuchem dostojnie wiadomo, a Simba jest kobieta? No pacz pani.
Wrocilam z lasu, ale jak u mnie pod oknem ptactwo nadaje z rana to w najglebszej puszczy tak nie swirgotalo.
Pod moim oknem rosnie ogromna tuja. Pełno w niej ptaków się gnieździ. Fajnie tylko od świtu tak napi... śpiewaja głosno i intensywnie. Wiosna szczególnie.kapturnica, Magdala, Aasiula, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny