35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek !

Ja w dwupaku i luzz nic nie zapowiada rozsypania sie , przynajmniej na razie
Poeksperymentowałam i nie da lam sobie insuliny do kolacji.Cukier był w normie.To obciełam dawke insuliny nocnej przez połowe.I co ?
I cukier 81 rano
Znaczy sie tez w normie! Ha! Może zanim urodze zejde z insuliny calkiem. Cieszy mnie to jak jasna cholera 
A dzis idziemy z młodym na mała impreze. Bedzie tzreba cwiczyc troche sile woli paCZajac na ciasta i inne dobroci.Ale trochu sie moze skusze.
Miłego dnia babole!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:09
ania.g, Magdala, Aasiula, Mega, efcia, megan8, moremi lubią tę wiadomość

-
O jest Kaptakapturnica wrote:Dzień doberek !

Ja w dwupaku i luzz nic nie zapowiada rozsypania sie , przynajmniej na razie
Poeksperymentowałam i nie da lam sobie insuliny do kolacji.Cukier był w normie.To obciełam dawke insuliny nocnej przez połowe.I co ?
I cukier 81 rano
Znaczy sie tez w normie! Ha! Może zanim urodze zejde z insuliny calkiem. Cieszy mnie to jak jasna cholera 
A dzis idziemy z młodym na mała impreze. Bedzie tzreba cwiczyc troche sile woli paCZajac na ciasta i inne dobroci.Ale trochu sie moze skusze.
Miłego dnia babole!
Super z tym Twoim cukrem, oby łajza już nie podskakiwała
kapturnica, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyBry wiedźmy.
Człowiek zaglada z nadzieją
I czuje sięhttp://i28.photobucket.com/albums/c234/jools333/ignore9-22.gif
Niedługo trzeba będzie ogłosić
foruma.
ania.g, Aasiula, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EEE Waciulek moze az tak źle nie bedzie ???Skńczą się wakacje to pani wyzbiera wszystkie i za uszy posadzi w ławkach.
No ale prawda taka ,że po urodzeniu to czasu będzie znacznie mniej na forum.Ale obiecuje sie pojawiac jak najczęściej.W końcu jakies uzależnienie tzra mieć .
macduska, ania.g, Aasiula, Mega, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
NO wlasnie wydaje mi sie ,że jesli cukier sie normuje to cukrzyca chyba ze mna nie zostanie . Mam taka nadzieje i normalnie sie o to chyba bede modlic . Ale sama po sobie widze ,ze od 2tyg cukeir na czczo znacznie niżej niz był wiec cos chyba w tym jest.macduska wrote:Kapta to fajnie z rym cukrem. Znaczy groźby pozostania cukrzycy po porodzie nie ma?
Magdala, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE Waciulek moze az tak źle nie bedzie ???Skńczą się wakacje to pani wyzbiera wszystkie i za uszy posadzi w ławkach.
No ale prawda taka ,że po urodzeniu to czasu będzie znacznie mniej na forum.Ale obiecuje sie pojawiac jak najczęściej.W końcu jakies uzależnienie tzra mieć .
No wiem. Większosć to jakos tak chyba z pracy zagląda.
I tak jak pisałam stare się wykruszają, weteranki zniechęcają a nowych niet.
Siedzą gdzieś po kątach
Gdzie te nasze gorace dyskusje? Gdzie?
Łza się w oku kręci.
kapturnica, Aasiula, efcia, iwcia77, moremi, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba rzadko zostaje. Ja mam tylko jedną taka pacjentkę, ale jest otyla i ma nadciśnienie. A tak to babki nie mają po urodzeniu.kapturnica wrote:NO wlasnie wydaje mi sie ,że jesli cukier sie normuje to cukrzyca chyba ze mna nie zostanie . Mam taka nadzieje i normalnie sie o to chyba bede modlic . Ale sama po sobie widze ,ze od 2tyg cukeir na czczo znacznie niżej niz był wiec cos chyba w tym jest.
kapturnica, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
No trochu szkoda bo bywało i gorąco i grubomacduska wrote:No wiem. Większosć to jakos tak chyba z pracy zagląda.
I tak jak pisałam stare się wykruszają, weteranki zniechęcają a nowych niet.
Siedzą gdzieś po kątach
Gdzie te nasze gorace dyskusje? Gdzie?
Łza się w oku kręci.
A może jaki nowy narybek z twardym posladem sie dołączy ? Widzisz niektóre przeszłych chrzest bojowy i zostały.
Tylko tak będąc uczciwym to przydałoby sie by weteranki juz wszystkie pozachodziły w ciąże , porodziły i udzielały sie tu juz nie z punktu starajacych sie a mam . I tego życze wszystkim nam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:22
ania.g, macduska, Magdala, Aasiula, Mega, efcia, iwcia77, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

-
No ja okruszkowa nie jestemdorbie wrote:Chyba rzadko zostaje. Ja mam tylko jedną taka pacjentkę, ale jest otyla i ma nadciśnienie. A tak to babki nie mają po urodzeniu.
. I mam swiadomosc obciazenia w rodzinie , pcos i niedoczynności tarczycy plus hashi.A to zesól warunkujący do jej wystapienia.I coby nie mówic trza te kur...e kontrolowac co jakiś zcas bo raczej może u mnie wystapić . Ale czym później tym lepiej
efcia, dorbie lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI się pochwalę, ze widziałam wczoraj Twixy na żywo! I Morkowy brzuch z Ignasiem!

Fajnie było! Dzięki dziewczyny!
ania.g, kapturnica, Aasiula, gretka, Dziobak, Mega, peppapig, efcia, iwcia77, beates, dorbie, megan8, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I się pochwalę, ze widziałam wczoraj Twixy na żywo! I Morkowy brzuch z Ignasiem!

Fajnie było! Dzięki dziewczyny!
Zazdraszczam. Pewnie w fajnym miejscu bylyscie? Powiedz wiecej blizniakach i brzuchu.
Dobry dzien. Teraz my mamy upaly, ale na krotko.
ania.g, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.