35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek !
Ja w dwupaku i luzz nic nie zapowiada rozsypania sie , przynajmniej na razie
Poeksperymentowałam i nie da lam sobie insuliny do kolacji.Cukier był w normie.To obciełam dawke insuliny nocnej przez połowe.I co ?
I cukier 81 ranoZnaczy sie tez w normie! Ha! Może zanim urodze zejde z insuliny calkiem. Cieszy mnie to jak jasna cholera
A dzis idziemy z młodym na mała impreze. Bedzie tzreba cwiczyc troche sile woli paCZajac na ciasta i inne dobroci.Ale trochu sie moze skusze.
Miłego dnia babole!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:09
ania.g, Magdala, Aasiula, Mega, efcia, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzień doberek !
Ja w dwupaku i luzz nic nie zapowiada rozsypania sie , przynajmniej na razie
Poeksperymentowałam i nie da lam sobie insuliny do kolacji.Cukier był w normie.To obciełam dawke insuliny nocnej przez połowe.I co ?
I cukier 81 ranoZnaczy sie tez w normie! Ha! Może zanim urodze zejde z insuliny calkiem. Cieszy mnie to jak jasna cholera
A dzis idziemy z młodym na mała impreze. Bedzie tzreba cwiczyc troche sile woli paCZajac na ciasta i inne dobroci.Ale trochu sie moze skusze.
Miłego dnia babole!Super z tym Twoim cukrem, oby łajza już nie podskakiwała
kapturnica, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBry wiedźmy.
Człowiek zaglada z nadzieją
I czuje sięhttp://i28.photobucket.com/albums/c234/jools333/ignore9-22.gif
Niedługo trzeba będzie ogłosićforuma.
ania.g, Aasiula, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EEE Waciulek moze az tak źle nie bedzie ???Skńczą się wakacje to pani wyzbiera wszystkie i za uszy posadzi w ławkach.
No ale prawda taka ,że po urodzeniu to czasu będzie znacznie mniej na forum.Ale obiecuje sie pojawiac jak najczęściej.W końcu jakies uzależnienie tzra mieć .macduska, ania.g, Aasiula, Mega, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta to fajnie z rym cukrem. Znaczy groźby pozostania cukrzycy po porodzie nie ma?
Magdala, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE Waciulek moze az tak źle nie bedzie ???Skńczą się wakacje to pani wyzbiera wszystkie i za uszy posadzi w ławkach.
No ale prawda taka ,że po urodzeniu to czasu będzie znacznie mniej na forum.Ale obiecuje sie pojawiac jak najczęściej.W końcu jakies uzależnienie tzra mieć .
No wiem. Większosć to jakos tak chyba z pracy zagląda.
I tak jak pisałam stare się wykruszają, weteranki zniechęcają a nowych niet.
Siedzą gdzieś po kątach
Gdzie te nasze gorace dyskusje? Gdzie?
Łza się w oku kręci.kapturnica, Aasiula, efcia, iwcia77, moremi, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:NO wlasnie wydaje mi sie ,że jesli cukier sie normuje to cukrzyca chyba ze mna nie zostanie . Mam taka nadzieje i normalnie sie o to chyba bede modlic . Ale sama po sobie widze ,ze od 2tyg cukeir na czczo znacznie niżej niz był wiec cos chyba w tym jest.
kapturnica, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No wiem. Większosć to jakos tak chyba z pracy zagląda.
I tak jak pisałam stare się wykruszają, weteranki zniechęcają a nowych niet.
Siedzą gdzieś po kątach
Gdzie te nasze gorace dyskusje? Gdzie?
Łza się w oku kręci.A może jaki nowy narybek z twardym posladem sie dołączy ? Widzisz niektóre przeszłych chrzest bojowy i zostały.
Tylko tak będąc uczciwym to przydałoby sie by weteranki juz wszystkie pozachodziły w ciąże , porodziły i udzielały sie tu juz nie z punktu starajacych sie a mam . I tego życze wszystkim nam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:22
ania.g, macduska, Magdala, Aasiula, Mega, efcia, iwcia77, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Chyba rzadko zostaje. Ja mam tylko jedną taka pacjentkę, ale jest otyla i ma nadciśnienie. A tak to babki nie mają po urodzeniu.
. I mam swiadomosc obciazenia w rodzinie , pcos i niedoczynności tarczycy plus hashi.A to zesól warunkujący do jej wystapienia.I coby nie mówic trza te kur...e kontrolowac co jakiś zcas bo raczej może u mnie wystapić . Ale czym później tym lepiej
efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI się pochwalę, ze widziałam wczoraj Twixy na żywo! I Morkowy brzuch z Ignasiem!
Fajnie było! Dzięki dziewczyny!ania.g, kapturnica, Aasiula, gretka, Dziobak, Mega, peppapig, efcia, iwcia77, beates, dorbie, megan8, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I się pochwalę, ze widziałam wczoraj Twixy na żywo! I Morkowy brzuch z Ignasiem!
Fajnie było! Dzięki dziewczyny!
Zazdraszczam. Pewnie w fajnym miejscu bylyscie? Powiedz wiecej blizniakach i brzuchu.
Dobry dzien. Teraz my mamy upaly, ale na krotko.ania.g, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.