35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No jak sie patrzy na taka kruszynę to powiem Wam ,że aż coś mnie ściska w środku i nie dociera ,że w naszych brzuchach może urosnąc taki cud
Ehh miętka żem i się popłakałam jak mi wysłała jego zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 12:33
efcia, Aasiula, macduska, iwcia77, Mega, peppapig, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość
-
Ja sie wyszykowałam i zaraz zbieram na spóźnione imieniny . Miło z cioci strony ,że przesunęła je na tydzień później min. ze wzgl na mnie bo wiedziała ,że w upał nie przyjde do niej.
Mam chcice na domowe ciacho i nie zawaham sie zjeść kawałkaefcia, Aasiula, iwcia77, Magdala, Mega, peppapig, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Wybieramy sie dzis na mala gorska wycieczke. Premiera Adasia w nosidle turystycznym. Zobaczymy kto pierwszy wymieknie - synek czy tata, ktory bedzie robil za wielblada.
26 stopni i slonce - jutro ostatni dzien takiej pogody. Od wtorku zapowiadaja deszcz non stop...efcia, iwcia77, Mega, peppapig, ania.g, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry
wczoraj: jestem z córą w Rosmanie, stoimy przy kasie, pytam czy nie potrzebuje podpasek?
ona: no właśnie nie, od 2 miesiecy nie mam okresu
ja:
ona: ale robiłam test i nie jestem w ciąży - normalnie mnie zatkało, wiem ze juz sie sexuje, ale sie zabezpiecza, wieć skąd takie opóźnienie w @
ona: nie martw sie nie bedziesz babcią, mam inne priorytety, a poza tym to ty masz być w ciąży, chce braciszka - ulżyło miAasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kicia 123, Magdala, Mega, peppapig, macduska, ania.g, megan8, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bry
wczoraj: jestem z córą w Rosmanie, stoimy przy kasie, pytam czy nie potrzebuje podpasek?
ja:
ona: ale robiłam test i nie jestem w ciąży - normalnie mnie zatkało, wiem ze juz sie sexuje, ale sie zabezpiecza, wieć skąd takie opóźnienie w @
ona: nie martw sie nie bedziesz babcią, mam inne priorytety, a poza tym to ty masz być w ciąży, chce braciszka - ulżyło miefcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, peppapig, ania.g, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bry
ja:
ona: nie martw sie nie bedziesz babcią, mam inne priorytety, a poza tym to ty masz być w ciąży, chce braciszka - ulżyło miefcia, iwcia77, kicia 123, peppapig lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Witam !
Wymęczona jestem na maksa, nie dość ze latałam z garami to potem odwoziłam jubilatkę na imprezę do klubu 20 km od domu a o 3 po nią jechałam.
Masakra ..........
Potańczyłam na urodzinach z bratankiem co ma trzy latka on jest super - po cioci oczywiście.Brat mój stwierdził, że całe szczęście, że nie pije bo bym chatę rozwaliła.
Jeżeli ktoś może niech na betę moją zerknie czy w porządku.
Ogólnie to słowo rozdrażniona to nie jest dobre określenie mojego samopoczucia-
po prostu jestem beczką prochu na dwóch nogach, która wybucha kilka razy dziennie.
Kometa najserdeczniejsze życzenia ślubne. Wszystkiego najlepszego również dla tych które miały lub będą miały rocznicę ślubu. Ja mam 25 sierpnia ale dziś będziemy świętować bo M w poniedziałek wyjeżdża.
Kicia gratuluje
a przyrost bety sprawdz na belly, tam jest kalkulator
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:02
peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
Bry! Nadrobiłam
Dziękujemy za piękne życzenia, wszystkim razem i każdej z osobnawysyłam wam uściski
Nie, nie rozmyśliłam się, jestem żonką
Goście rozeszli się o 3 ciej, a my daliśmy radę ogarnąć jeszcze noc poślubnąsię mężuś naczekał zanim się nie wyplątałam ze sukni i nie poubierałam w bieliznę, ale dał radę - nie zasnął
Nie będę teraz się rozpisywać, bo dotarliśmy do domu, m już zdążył oko zamknąć, mamy dwie godzinki na drzemkę i znów w miasto, do restauracji odebrać rzeczy i do rodziców i bradera, bo wieczorem wyjeżdżają, jeszcze kilku gości odwiedzić w hotelu na chwilę... Intensywnie.
Do usłyszenia potemefcia, Mega, iwcia77, peppapig, macduska, ania.g, Aasiula, megan8, moremi, Dziobak, malgos741, Arwena, anna maria, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
borze ty moj jaki malutki okruszek
ja tez takiego kcem!!!!
efcia, peppapig, macduska, Aasiula, ania.g, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Bry
ja:
ona: nie martw sie nie bedziesz babcią, mam inne priorytety, a poza tym to ty masz być w ciąży, chce braciszka - ulżyło mi
Kapta super,że cukier Ci odpuszcza. Też marze o jakimś ciachu. Póki co biszkopty
Dziobak udanej wycieczki
A my sie piszemy, stukamy,pukamy- eszystko ok
Aaa jeszcze zdrowia dla Tupka
Mega, Aasiula, ania.g, Heretyczka, megan8, Dziobak, efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość