35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bozia nie mowi sie z ciotka tylko na indianina
a pozatym moze kometa oral preferuje
Aa cafe dawno nie było ale co u Dorki?
Jak tam Natalka?Dorka daj znaka
krycha.stara, anna maria, Bozia3, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj chLopina jak zobaczyl zdjecie malizny to stwierdzil,ze balby sie go na rece wziasc
Urośnie! Mój mąż ważył 2 kilogramy a teraz 92..krycha.stara, peppapig, anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Nie chce być zbytnio do przodu,może anal? Wwrrr! Ale z tego też dzieci niet.
Aa cafe dawno nie było ale co u Dorki?
Jak tam Natalka?Dorka daj znaka
Dorka na fejsie bywa ale tu nie zajrzy.peppapig, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ja tam nie wiem, ale dla mnie to on ma standardowe wymiary. Nie znam sie, dzieci nie mam, noworodka moze z jednego na zywo widzialam. Moze skali na tej focie brak, nie wiem...
Malutki jest, ważył niecałe 2 kg, 47 cm to od mojego Pierworodnego krótszy jest o równo 10 cm i lżejszy jakieś 1,5 kg. A mój mi się wydawał malizną.krycha.stara, anna maria, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa urodziłam sie w 7 miesiącu z wagą ok 1 kg
Byłam w inkubatorze przeszło 2 miesiące. W przedszkolu juz wszystkie dzieci przerosłam...zawsze byłam duża, tak sie za mnie wzięli, że po podstawówce musiałam sie odchudzać... Córka moja też urodziła sie z wagą ok 2200 spadła do 1800-1900
To jest malizna jak Elfik malusieńkiAle dojdzie
No i nasza Helcia też malućka byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:02
krycha.stara, macduska, ania.g, anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pepa co ty robisz w tym szpitalu żeby się nie nudzić?
Masz jakieś fajne współpacjentki?strasznie gruba chyba starczy do porodu
A teraz jestem sama,to mi odpowiada bo trafiały mi sie okrutne baby, szkoda pisać. Wole sama z sobą pobyć.anna maria, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A moj tata wyzyl ponad 5kg i jest pierwszym dzieckiem babci. Staruszka do tej pory ten porod wspomina, bo ani cesarki, ani znieczulenia...
bo na znieczulenie nie mam co liczyć. Chyba,że cesarke mi zrobią.
anna maria, kapturnica, krycha.stara, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Czytam... dzisiaj mój dowiózł mi Bastion Kinga
strasznie gruba chyba starczy do porodu
A teraz jestem sama,to mi odpowiada bo trafiały mi sie okrutne baby, szkoda pisać. Wole sama z sobą pobyć.macduska, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A moj tata wyzyl ponad 5kg i jest pierwszym dzieckiem babci. Staruszka do tej pory ten porod wspomina, bo ani cesarki, ani znieczulenia...
Pierwszym czyli nie jedynym? Twarda kobieta! Szacun!
I szczęściara, że doszła do siebie bo pewnie porozrywana była nieźle.krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Oczywiście ; )
Jeszcze dwa inne przypadki ale to raczej nie patologia a bieda...kapturnica lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja tam nie wiem, ale dla mnie to on ma standardowe wymiary. Nie znam sie, dzieci nie mam, noworodka moze z jednego na zywo widzialam. Moze skali na tej focie brak, nie wiem...
krycha.stara, kapturnica, Reni, moremi, Bozia3, macduska, Mega, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Ano malizna z Iwa ale mam nadzieje ,ze teraz juz bedzie szybko przybieral na wadze i rosl jak na drozdzach
Kochana mała kruszynka a ja dodatkowo mam sentyment do niego bo to forumowy brat mojego Maksa.krycha.stara, Reni, moremi, Bozia3, macduska, anna maria, iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Chlopa mi z magla niosa. I wez sie nie wqrwiaj Krycha!
Naprasowany to malo, on jest nakrochmalony na sztywno!
krycha.stara, peppapig, macduska, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Chlopu tylko w jednym miejscu sztywnosc przy-stoi.
Aasiula, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017