35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Krycha nie nerwuj byle grzecznie poszedł w kimono.
Mój jak ukrochmalony to strasznie ględzi,spać nie może aż padnie wykończonykrycha.stara, malgos741, Aasiula, peppapig, macduska, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Krycha nie nerwuj byle grzecznie poszedł w kimono.
Mój jak ukrochmalony to strasznie ględzi,spać nie może aż padnie wykończonykrycha.stara, Aasiula, Dziobak, Bozia3, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Krycha, rozwalilas mnie, aż zapomnialam do czego miałam nawiązać...
I zastanawiam się, czy bym się też nie nakrochmalila.. I wychodzi na to, żem dalej niegotowa..
Elfiątko cudo malutkie. A jaki włos! Waży połowę tego, co Adaś przy porodzieA on tez był wtedy dla mnie malutki..
krycha.stara, kapturnica, Aasiula, moremi, Bozia3, macduska, ania.g, efcia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia od Slowacji schodzilismy ale nie wiem czy to lajcik ??
Po naszej stronie przynajmniej lancuchy sa a tam nic pionowa sciana i tona ludzi przepychajacych sie
Normalnie samowolka
Z tego co pamietam to u nas z jedej strony sie wchodzi z drugiej schodzi a tam kuźwa jeden przez drugiego
Podejscie faktycznie spokojniejsze ale od schroniska pionwa sciana a ostatnie 100 metrow to masakra i zero lancuchow:/
A ludzie z dziecmi nie wchodza na te ostatnie metry i slusznie bo jest niebezpiecznie
Nigdy już tam nie wejde , od strony Slowacji oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:23
moremi, peppapig, Bozia3, ania.g, megan8, efcia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam do domu
Piwko cudne
Spotkanie z dziewczynami super
Simbę widziałam wcześniej, więc mogę tylko powiedzieć, że się nie zmieniła i nadal wygląda jak Sharonza to Twixy się zmieniają i fantastycznie kokietują
Dusia chudzizna wysoka. Będzie cudownie w ciąży wyglądać i już się nie mogę doczekać jej brzucha
kapturnica, Dziobak, peppapig, Aasiula, macduska, Bozia3, malgos741, ania.g, anna maria, megan8, krycha.stara, efcia, Magdala, paszczakin, gosia7122, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Moj jak dziecko, musi miec butelke w buzi. I tak ciumka, ciumka, az usnie...
Mój lekko muśnięty żelazkiem jest gadatliwy i zabawny, naprasowany łazi i wyjada wszystko z lodówki a jak się nakrochmali na sztywno to śpi na kiblu. Dobrze, ze mamy dwie lazienki dodatkowo to nikomu nie przeszkadza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:22
Bozia3, malgos741, kapturnica, ania.g, Aasiula, krycha.stara, efcia, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Napisze tylko o jednej lasce, przywieźli ją z bólami brzucha. Sprawiała wrażenie naćpanej..szkoda mi jej było bo czułam,że to poronienie. A ona pół nocy waliła sie po brzuchu..rzucała kurwami aż bałam sie oczy zamknąć... Rano ją zabrali.
Jeszcze dwa inne przypadki ale to raczej nie patologia a bieda...efcia, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Heheeh jesstem, dzies Ty była jak Cie nie bylo01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017