35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła

skąd ja to znam
u mnie to samo
na szczescie coraz rzadziej, mówi ze alkohol juz go nie bawi, swoje w życiu wypił - nie ukrywam bardzo mnie to cieszy
krycha.stara, anna maria, kapturnica, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
Wiesz wszystko bylo zaplanowane pewnie ???krycha.stara wrote:Asiula miszczu gniazdo z recznikow wymiata! Ja tam nie krochmale na sztywno, ot tak se prasuje poki mnie to bawi. I wtedy bardzo jestem tulaca i calusna. Oj, bardzo!

Blisko kibla tak na wszelki wypadek
A zeby mi dupsko nie zmarzlo od kafli to sobie uwilam gniazdo ladne , okraglutkie
krycha.stara, anna maria, kapturnica, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:o jaki wdzieczny temat

Fajny! Od razu i postów przybywa. Dzieje się coś!
Pamiętacie jak sobie opowiadałysmy historię poznania mężów? To były czasy!
Aasiula, kapturnica, krycha.stara, efcia, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No mojemu sie zdarzyło pare razy na początku małżeństwa zaliczyc zgona i widok był żałosnymacduska wrote:Ja swojego haftujacego jak żyję nie widziałam!
A ,że porobiłam mu wtedy trochu zdjęć to kac moralniak zdziałał cuda i nauczył sie kontrolowac stan po spożyciu.
krycha.stara, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No mojemu sie zdarzyło pare razy na początku małżeństwa zaliczyc zgona i widok był żałosny
A ,że porobiłam mu wtedy trochu zdjęć to kac moralniak zdziałał cuda i nauczył sie kontrolowac stan po spożyciu.
Co nie znaczy, ze się nigdy nie nrąbał na sztywno. I owszem!
Cyknęłam mu parę fotek ku przestrodze. Pomogło.
krycha.stara, kapturnica, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Kurde jak tak sie zastanowie.To mi zdarzyłosie jakieś 6lat temu na imieninach z koleżanką tez Kaśką narabać tequila ,ze za bardzo nie pamietam powrotu do domu.Fakt ,że zdychalam wtedy caly dzień póżniej i od tamtej pory jakos alk przestał mi wcodzic w wiekszych ilościach.A od czasu starań to juz całkiem ograniczyłam alk do lipnego drinka . Więc sądze ,że dwa szybkie by mnie wyglebiły moment
krycha.stara, Aasiula, anna maria, efcia, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

-
No bo jak ktoś Ci wciska ,że zmyślasz to trza czarno na białym udokumentowac. A dodatkowo młody mu powiedział kilka lat temu ,że jak wypije za dużo i trzyma się ścian to wygląda jak menel i sie go brzydzi . Chyba to najbardzije podziałało.krycha.stara wrote:Cfanie, kaptur, cfanie!

Mnie młody nigdy pijanej nie widział.Zawsze jak szłam na impre zostawał u mamy na noc.
malgos741, krycha.stara, Aasiula, anna maria, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
No cos w tym jest bo ja tez juz tak nigdy sie nie naprasowalamkapturnica wrote:Kurde jak tak sie zastanowie.To mi zdarzyłosie jakieś 6lat temu na imieninach z koleżanką tez Kaśką narabać tequila ,ze za bardzo nie pamietam powrotu do domu.Fakt ,że zdychalam wtedy caly dzień póżniej i od tamtej pory jakos alk przestał mi wcodzic w wiekszych ilościach.A od czasu starań to juz całkiem ograniczyłam alk do lipnego drinka . Więc sądze ,że dwa szybkie by mnie wyglebiły moment

Wychlalysmy wtedy z kumpela 7 flaszek wina.
O matko koszmar ...
krycha.stara, kapturnica, anna maria, efcia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Za nastolata jak sie winiacza marki wino wypiło przed i po koncercie to sie miało nie raz fazy cienkiej świadomościkrycha.stara wrote:A ja tam nie pamietam, zeby mi sie kiedy film urwal...

Teraz jakbym miala mozgojeba wypic to pewnie bym sie zrzygała na sam zapach.BlehWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:19
anna maria, krycha.stara, Aasiula, macduska, efcia, Bozia3, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
Nie moge sie mocno nachlac ,bo wtedy rzygam 12 godz.i wzywaja do mnie pogotowie
,mojego nie widzialam nigdy napitego,bardzo malo pije skrzynke piwa kupi ima na 3 mie,i to slabe piwo owocowe 2%
krycha.stara, kapturnica, Aasiula, macduska, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No bo jak ktoś Ci wciska ,że zmyślasz to trza czarno na białym udokumentowac. A dodatkowo młody mu powiedział kilka lat temu ,że jak wypije za dużo i trzyma się ścian to wygląda jak menel i sie go brzydzi . Chyba to najbardzije podziałało.
Mnie młody nigdy pijanej nie widział.Zawsze jak szłam na impre zostawał u mamy na noc.
Póki dziatwa mała to jeszcze. Z reguły spi jak się wraca. Jak się ma w domu nastolatki to nie ma lipy. Trzeba swiecić przykładem bo co im potem powiem jak się jeden z drugim nałoi?
kapturnica, krycha.stara, Aasiula, efcia, anna maria, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No cos w tym jest bo ja tez juz tak nigdy sie nie naprasowalam

Wychlalysmy wtedy z kumpela 7 flaszek wina.
O matko koszmar ...
Ja ostatnio dwa miesiace temu. Drinkami się urobiłyśmy we cztery. Pamiętam wszystko. Ułańska fantazja nam się właczyła i gdyby nie kolezanki mąż co nas wyzbierał z podwórka, to pewnie ruszyłybyśmy w długą ze spiewem na ustach po wsi, w srodku nocy.
kapturnica, efcia, krycha.stara, Aasiula, anna maria, malgos741, mama78, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Hmm świat schodzi na psy albo ja
.Nic na P nie robie .Nie pale , nie pije ani sie nawet nie ma kiedy porządnie pierd...ć . Toż to szok!
macduska, krycha.stara, Aasiula, megan8, anna maria, malgos741, mama78, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

-
Nooo ja wyladowalam na pogotowiu bo sie odwodnilam

I po kroplowka lezalam
Mam nawet fotke chlop mi zrobil taka to byla impra
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 sierpnia 2015, 19:22
kapturnica, macduska, krycha.stara, efcia, anna maria, malgos741, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Wacia smieje sie w głos bo normalnie widze Cie z flacha w jednej rece i butami w drugiej śpiewającej na całe gardło HEJ SOKOŁYmacduska wrote:Ja ostatnio dwa miesiace temu. Drinkami się urobiłyśmy we cztery. Pamiętam wszystko. Ułańska fantazja nam się właczyła i gdyby nie kolezanki mąż co nas wyzbierał z podwórka, to pewnie ruszyłybyśmy w długą ze spiewem na ustach po wsi, w srodku nocy.
macduska, krycha.stara, Aasiula, efcia, malgos741, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość