35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła
skąd ja to znamu mnie to samo
na szczescie coraz rzadziej, mówi ze alkohol juz go nie bawi, swoje w życiu wypił - nie ukrywam bardzo mnie to cieszykrycha.stara, anna maria, kapturnica, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Asiula miszczu gniazdo z recznikow wymiata! Ja tam nie krochmale na sztywno, ot tak se prasuje poki mnie to bawi. I wtedy bardzo jestem tulaca i calusna. Oj, bardzo!
Blisko kibla tak na wszelki wypadek
A zeby mi dupsko nie zmarzlo od kafli to sobie uwilam gniazdo ladne , okraglutkiekrycha.stara, anna maria, kapturnica, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:o jaki wdzieczny temat
Fajny! Od razu i postów przybywa. Dzieje się coś!
Pamiętacie jak sobie opowiadałysmy historię poznania mężów? To były czasy!Aasiula, kapturnica, krycha.stara, efcia, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja swojego haftujacego jak żyję nie widziałam!
A ,że porobiłam mu wtedy trochu zdjęć to kac moralniak zdziałał cuda i nauczył sie kontrolowac stan po spożyciu.
krycha.stara, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No mojemu sie zdarzyło pare razy na początku małżeństwa zaliczyc zgona i widok był żałosny
A ,że porobiłam mu wtedy trochu zdjęć to kac moralniak zdziałał cuda i nauczył sie kontrolowac stan po spożyciu.
Co nie znaczy, ze się nigdy nie nrąbał na sztywno. I owszem!
Cyknęłam mu parę fotek ku przestrodze. Pomogło.krycha.stara, kapturnica, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Kurde jak tak sie zastanowie.To mi zdarzyłosie jakieś 6lat temu na imieninach z koleżanką tez Kaśką narabać tequila ,ze za bardzo nie pamietam powrotu do domu.Fakt ,że zdychalam wtedy caly dzień póżniej i od tamtej pory jakos alk przestał mi wcodzic w wiekszych ilościach.A od czasu starań to juz całkiem ograniczyłam alk do lipnego drinka . Więc sądze ,że dwa szybkie by mnie wyglebiły moment
krycha.stara, Aasiula, anna maria, efcia, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Cfanie, kaptur, cfanie!
Mnie młody nigdy pijanej nie widział.Zawsze jak szłam na impre zostawał u mamy na noc.malgos741, krycha.stara, Aasiula, anna maria, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde jak tak sie zastanowie.To mi zdarzyłosie jakieś 6lat temu na imieninach z koleżanką tez Kaśką narabać tequila ,ze za bardzo nie pamietam powrotu do domu.Fakt ,że zdychalam wtedy caly dzień póżniej i od tamtej pory jakos alk przestał mi wcodzic w wiekszych ilościach.A od czasu starań to juz całkiem ograniczyłam alk do lipnego drinka . Więc sądze ,że dwa szybkie by mnie wyglebiły moment
Wychlalysmy wtedy z kumpela 7 flaszek wina.
O matko koszmar ...krycha.stara, kapturnica, anna maria, efcia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A ja tam nie pamietam, zeby mi sie kiedy film urwal...
Teraz jakbym miala mozgojeba wypic to pewnie bym sie zrzygała na sam zapach.BlehWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:19
anna maria, krycha.stara, Aasiula, macduska, efcia, Bozia3, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Nie moge sie mocno nachlac ,bo wtedy rzygam 12 godz.i wzywaja do mnie pogotowie
,mojego nie widzialam nigdy napitego,bardzo malo pije skrzynke piwa kupi ima na 3 mie,i to slabe piwo owocowe 2%
krycha.stara, kapturnica, Aasiula, macduska, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No bo jak ktoś Ci wciska ,że zmyślasz to trza czarno na białym udokumentowac. A dodatkowo młody mu powiedział kilka lat temu ,że jak wypije za dużo i trzyma się ścian to wygląda jak menel i sie go brzydzi . Chyba to najbardzije podziałało.
Mnie młody nigdy pijanej nie widział.Zawsze jak szłam na impre zostawał u mamy na noc.
Póki dziatwa mała to jeszcze. Z reguły spi jak się wraca. Jak się ma w domu nastolatki to nie ma lipy. Trzeba swiecić przykładem bo co im potem powiem jak się jeden z drugim nałoi?kapturnica, krycha.stara, Aasiula, efcia, anna maria, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No cos w tym jest bo ja tez juz tak nigdy sie nie naprasowalam
Wychlalysmy wtedy z kumpela 7 flaszek wina.
O matko koszmar ...
Ja ostatnio dwa miesiace temu. Drinkami się urobiłyśmy we cztery. Pamiętam wszystko. Ułańska fantazja nam się właczyła i gdyby nie kolezanki mąż co nas wyzbierał z podwórka, to pewnie ruszyłybyśmy w długą ze spiewem na ustach po wsi, w srodku nocy.kapturnica, efcia, krycha.stara, Aasiula, anna maria, malgos741, mama78, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Hmm świat schodzi na psy albo ja
.Nic na P nie robie .Nie pale , nie pije ani sie nawet nie ma kiedy porządnie pierd...ć . Toż to szok!
macduska, krycha.stara, Aasiula, megan8, anna maria, malgos741, mama78, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Nooo ja wyladowalam na pogotowiu bo sie odwodnilam
I po kroplowka lezalam
Mam nawet fotke chlop mi zrobil taka to byla impra
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 sierpnia 2015, 19:22
kapturnica, macduska, krycha.stara, efcia, anna maria, malgos741, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja ostatnio dwa miesiace temu. Drinkami się urobiłyśmy we cztery. Pamiętam wszystko. Ułańska fantazja nam się właczyła i gdyby nie kolezanki mąż co nas wyzbierał z podwórka, to pewnie ruszyłybyśmy w długą ze spiewem na ustach po wsi, w srodku nocy.
macduska, krycha.stara, Aasiula, efcia, malgos741, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość