X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jutro muszę wstać przed szóstą. :-\ Niech mnie ktoś dobije!
    Ja o ósmej ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj to moj podkuli ogonek i w drugi pokoj ma wymarsz.Niechby sprobowal gledzic. 8)
    A mój to w kółko pyta czy go kocham a jak w końcu padnie to chrapie na cały regulator.

kapturnica, malgos741, macduska, Bozia3, Aasiula, krycha.stara, efcia, gosia7122, Dziobak, iwcia77, peppapig, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bozia od Slowacji schodzilismy ale nie wiem czy to lajcik ?? ;)
    Po naszej stronie przynajmniej lancuchy sa a tam nic pionowa sciana i tona ludzi przepychajacych sie
    Normalnie samowolka
    Z tego co pamietam to u nas z jedej strony sie wchodzi z drugiej schodzi a tam kuźwa jeden przez drugiego :/
    Podejscie faktycznie spokojniejsze ale od schroniska pionwa sciana a ostatnie 100 metrow to masakra i zero lancuchow:/
    A ludzie z dziecmi nie wchodza na te ostatnie metry i slusznie bo jest niebezpiecznie :/
    Nigdy już tam nie wejde , od strony Slowacji oczywiscie :)
    Za to jaka frajda - jak się już wejdzie na szczyt :) Super :)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Napisze tylko o jednej lasce, przywieźli ją z bólami brzucha. Sprawiała wrażenie naćpanej..szkoda mi jej było bo czułam,że to poronienie. A ona pół nocy waliła sie po brzuchu..rzucała kurwami aż bałam sie oczy zamknąć... Rano ją zabrali.
    Jeszcze dwa inne przypadki ale to raczej nie patologia a bieda...

Jak ja leżałam po zabiegu na ginekologii to tez jedna przywieźli. Nawalona jak stodoła. Urodziła i od azu sprawa w sądzie i kurator.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A mój to w kółko pyta czy go kocham a jak w końcu padnie to chrapie na cały regulator.
    Mój chrapie okropnie i uparcie nie położy się bez prysznica. W ostatecznym stanie w drodze do łazienki tratuje wszystko po drodze - a to kawał chłopa. Czekam - kiedy rozwali kabinę prysznicową - no ale wykąpać się musi...Dodatkowo zbiera go na przytulasy i jak zarzuci to swoje udo na mnie i ramię - to się modlę o przeżycie....:)
    Opcja słuchawki i do oporu też mi znana...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:33

ania.g, malgos741, macduska, Aasiula, krycha.stara, efcia, gosia7122, Dziobak, iwcia77, peppapig, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mój chrapie okropnie i uparcie nie położy się bez prysznica. W ostatecznym stanie w drodze do łazienki tratuje wszystko po drodze - a to kawał chłopa. Czekam - kiedy rozwali kabinę prysznicową - no ale wykąpać się musi...Dodatkowo zbiera go na przytulasy i jak zarzuci to swoje udo na mnie i ramię - to się modlę o przeżycie....:)
    A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła :)

Bozia3, Aasiula, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w sklepie mozna dostac ciuszki 42 i malutkie czapeczki dla Helki musialam kupic 30cm ,schowalam ja na pamiatke :-)
    Dziobak wrote:
    Maciupenki jest. Body na 50 cm siega mu do kolan. A to najmniejszy normalny rozmiar, mniejsze ciuszki sa dostepne chyba tylko w necie, dla wczesniakow, rozmiar 44.

Bozia3, ania.g, macduska, Aasiula, krycha.stara, efcia, Dziobak, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła :)

Mój tata tak ma, że musi nogi umyc i zawsze jre myje w umywalce. Juz dwie rozwalił. :-D

Bozia3, kapturnica, ania.g, anna maria, Aasiula, krycha.stara, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój tata tak ma, że musi nogi umyc i zawsze jre myje w umywalce. Juz dwie rozwalił. :-D
    hehehe juz widze jak po pijaku moj ładuje gire do umywalki. XD
    Moj jak zdarzylo mu sie mocniej narabac i zle czuc to dawniej to najczęściej sypiał przytulony do kibelka , A ze mamy jedna toalete to byl lekki zgrzyt.Natomiast od kilku lat jak sam stwierdzil starzeje sie i mu alk slabo wchodzi Mnie to cieszy =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:38

macduska, Bozia3, anna maria, krycha.stara, Aasiula, efcia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hehehe juz widze jak po pijaku moj ładuje gire do umywalki. XD
    Moj jak zdarzylo mu sie mocniej narabac i zle czuc to dawniej to najczęściej sypiał przytulony do kibelka , A ze mamy jedna toalete to byl lekki zgrzyt.Natomiast od kilku lat jak sam stwierdzil starzeje sie i mu alk slabo wchodzi Mnie to cieszy =D

Mój też coraz rzadziej. :-) Z tym, ze on na tym kiblu siedzi a nie rzyga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:40

anna maria, Bozia3, krycha.stara, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój też coraz rzadziej. :-) Z tym, ze on na tym kiblu siedzi a nie rzyga.
    A moj sie do niego przytulał miedzy haftami XD

Bozia3, krycha.stara, Aasiula, macduska, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys pisalam , ze moj mały ma rzadko czkawke.
    Jakos od ponad tygodnia czkawke ma doslownie kilka razy dziennie i to po pare minut go siepie. Z ciekawosci wlasnie mierze i juz od 10minut go trzyma O.o

Aasiula, efcia, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój lekko muśnięty żelazkiem jest gadatliwy i zabawny, naprasowany łazi i wyjada wszystko z lodówki a jak się nakrochmali na sztywno to śpi na kiblu. Dobrze, ze mamy dwie lazienki dodatkowo to nikomu nie przeszkadza. :-)
    Hahaha a widzisz ja jak sie kiedys naprasowalam to podobno zrobilam sobie gniazdo z recznikow w lazience i tam spalam , ale nic nie pamietam :)

kapturnica, krycha.stara, macduska, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto to mama 78?????

mama78, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyzby nasza stara kolezanka ???
    Zalajkowala zdjecie Ivo Elfa

efcia, mama78, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Asiula miszczu gniazdo z recznikow wymiata! Ja tam nie krochmale na sztywno, ot tak se prasuje poki mnie to bawi. I wtedy bardzo jestem tulaca i calusna. Oj, bardzo! :-)
    Haha widzisz ja dalam rade, raz jedyny mi sie to przytrafilo ze nic nie pamietam ,a ze prasowalam obok w domu naszych przyjaciol wiec spoko luz .
    Dodam tylko ze wrocilam z nareczem kwiatow :)
    Wykasowalysmy caly ogrod kumpeli :)
    Chlop sie smial ze z kwiatami wrocilam :)
    Ale to byly jaja , kurde dwa dni zdychalam :/ aaaaa zapomnialam wrocilam o 7 rano z kwiatami a ludzie do pracy wychodzili :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:00

anna maria, krycha.stara, kapturnica, efcia, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla tu kiedys Mama 78 i ona chyba corke urodzila (chyba ze sie myle )
    Aasiula wrote:
    Czyzby nasza stara kolezanka ???
    Zalajkowala zdjecie Ivo Elfa

kapturnica, Aasiula, macduska, efcia, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale Wam cislam temata. Moj krochmalista koncertuje wlasnie z kanapy, bo tam koledzy doniesli. Gdyby wracal sam, spalby na klopie :-) No, chyba ze wlaczylby mu sie erotoman gawedziarz:"Daj mi, daj mi, daj mi" i ... zgon! :-P
    Krycha kochOm Cie normalnie!!!

krycha.stara, anna maria, Aasiula, macduska, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaki wdzieczny temat ;D
    ja jak sie wykrochmale za bardzo, to na każda impreze bym sie wbiła, nie ma na mnie mocnych ;D

Aasiula, krycha.stara, macduska, anna maria, Bozia3, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Za to jaka frajda - jak się już wejdzie na szczyt :) Super :)
    A to prawda :D

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 10906 10907 10908 10909 10910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ