X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jutro muszę wstać przed szóstą. :-\ Niech mnie ktoś dobije!
    Ja o ósmej ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj to moj podkuli ogonek i w drugi pokoj ma wymarsz.Niechby sprobowal gledzic. 8)
    A mój to w kółko pyta czy go kocham a jak w końcu padnie to chrapie na cały regulator.

kapturnica, malgos741, macduska, Bozia3, Aasiula, krycha.stara, efcia, gosia7122, Dziobak, iwcia77, peppapig, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bozia od Slowacji schodzilismy ale nie wiem czy to lajcik ?? ;)
    Po naszej stronie przynajmniej lancuchy sa a tam nic pionowa sciana i tona ludzi przepychajacych sie
    Normalnie samowolka
    Z tego co pamietam to u nas z jedej strony sie wchodzi z drugiej schodzi a tam kuźwa jeden przez drugiego :/
    Podejscie faktycznie spokojniejsze ale od schroniska pionwa sciana a ostatnie 100 metrow to masakra i zero lancuchow:/
    A ludzie z dziecmi nie wchodza na te ostatnie metry i slusznie bo jest niebezpiecznie :/
    Nigdy już tam nie wejde , od strony Slowacji oczywiscie :)
    Za to jaka frajda - jak się już wejdzie na szczyt :) Super :)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Napisze tylko o jednej lasce, przywieźli ją z bólami brzucha. Sprawiała wrażenie naćpanej..szkoda mi jej było bo czułam,że to poronienie. A ona pół nocy waliła sie po brzuchu..rzucała kurwami aż bałam sie oczy zamknąć... Rano ją zabrali.
    Jeszcze dwa inne przypadki ale to raczej nie patologia a bieda...

Jak ja leżałam po zabiegu na ginekologii to tez jedna przywieźli. Nawalona jak stodoła. Urodziła i od azu sprawa w sądzie i kurator.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A mój to w kółko pyta czy go kocham a jak w końcu padnie to chrapie na cały regulator.
    Mój chrapie okropnie i uparcie nie położy się bez prysznica. W ostatecznym stanie w drodze do łazienki tratuje wszystko po drodze - a to kawał chłopa. Czekam - kiedy rozwali kabinę prysznicową - no ale wykąpać się musi...Dodatkowo zbiera go na przytulasy i jak zarzuci to swoje udo na mnie i ramię - to się modlę o przeżycie....:)
    Opcja słuchawki i do oporu też mi znana...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:33

ania.g, malgos741, macduska, Aasiula, krycha.stara, efcia, gosia7122, Dziobak, iwcia77, peppapig, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mój chrapie okropnie i uparcie nie położy się bez prysznica. W ostatecznym stanie w drodze do łazienki tratuje wszystko po drodze - a to kawał chłopa. Czekam - kiedy rozwali kabinę prysznicową - no ale wykąpać się musi...Dodatkowo zbiera go na przytulasy i jak zarzuci to swoje udo na mnie i ramię - to się modlę o przeżycie....:)
    A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła :)

Bozia3, Aasiula, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w sklepie mozna dostac ciuszki 42 i malutkie czapeczki dla Helki musialam kupic 30cm ,schowalam ja na pamiatke :-)
    Dziobak wrote:
    Maciupenki jest. Body na 50 cm siega mu do kolan. A to najmniejszy normalny rozmiar, mniejsze ciuszki sa dostepne chyba tylko w necie, dla wczesniakow, rozmiar 44.

Bozia3, ania.g, macduska, Aasiula, krycha.stara, efcia, Dziobak, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła :)

Mój tata tak ma, że musi nogi umyc i zawsze jre myje w umywalce. Juz dwie rozwalił. :-D

Bozia3, kapturnica, ania.g, anna maria, Aasiula, krycha.stara, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój tata tak ma, że musi nogi umyc i zawsze jre myje w umywalce. Juz dwie rozwalił. :-D
    hehehe juz widze jak po pijaku moj ładuje gire do umywalki. XD
    Moj jak zdarzylo mu sie mocniej narabac i zle czuc to dawniej to najczęściej sypiał przytulony do kibelka , A ze mamy jedna toalete to byl lekki zgrzyt.Natomiast od kilku lat jak sam stwierdzil starzeje sie i mu alk slabo wchodzi Mnie to cieszy =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:38

macduska, Bozia3, anna maria, krycha.stara, Aasiula, efcia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hehehe juz widze jak po pijaku moj ładuje gire do umywalki. XD
    Moj jak zdarzylo mu sie mocniej narabac i zle czuc to dawniej to najczęściej sypiał przytulony do kibelka , A ze mamy jedna toalete to byl lekki zgrzyt.Natomiast od kilku lat jak sam stwierdzil starzeje sie i mu alk slabo wchodzi Mnie to cieszy =D

Mój też coraz rzadziej. :-) Z tym, ze on na tym kiblu siedzi a nie rzyga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:40

anna maria, Bozia3, krycha.stara, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój też coraz rzadziej. :-) Z tym, ze on na tym kiblu siedzi a nie rzyga.
    A moj sie do niego przytulał miedzy haftami XD

Bozia3, krycha.stara, Aasiula, macduska, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys pisalam , ze moj mały ma rzadko czkawke.
    Jakos od ponad tygodnia czkawke ma doslownie kilka razy dziennie i to po pare minut go siepie. Z ciekawosci wlasnie mierze i juz od 10minut go trzyma O.o

Aasiula, efcia, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój lekko muśnięty żelazkiem jest gadatliwy i zabawny, naprasowany łazi i wyjada wszystko z lodówki a jak się nakrochmali na sztywno to śpi na kiblu. Dobrze, ze mamy dwie lazienki dodatkowo to nikomu nie przeszkadza. :-)
    Hahaha a widzisz ja jak sie kiedys naprasowalam to podobno zrobilam sobie gniazdo z recznikow w lazience i tam spalam , ale nic nie pamietam :)

kapturnica, krycha.stara, macduska, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto to mama 78?????

mama78, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyzby nasza stara kolezanka ???
    Zalajkowala zdjecie Ivo Elfa

efcia, mama78, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Asiula miszczu gniazdo z recznikow wymiata! Ja tam nie krochmale na sztywno, ot tak se prasuje poki mnie to bawi. I wtedy bardzo jestem tulaca i calusna. Oj, bardzo! :-)
    Haha widzisz ja dalam rade, raz jedyny mi sie to przytrafilo ze nic nie pamietam ,a ze prasowalam obok w domu naszych przyjaciol wiec spoko luz .
    Dodam tylko ze wrocilam z nareczem kwiatow :)
    Wykasowalysmy caly ogrod kumpeli :)
    Chlop sie smial ze z kwiatami wrocilam :)
    Ale to byly jaja , kurde dwa dni zdychalam :/ aaaaa zapomnialam wrocilam o 7 rano z kwiatami a ludzie do pracy wychodzili :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:00

anna maria, krycha.stara, kapturnica, efcia, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla tu kiedys Mama 78 i ona chyba corke urodzila (chyba ze sie myle )
    Aasiula wrote:
    Czyzby nasza stara kolezanka ???
    Zalajkowala zdjecie Ivo Elfa

kapturnica, Aasiula, macduska, efcia, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale Wam cislam temata. Moj krochmalista koncertuje wlasnie z kanapy, bo tam koledzy doniesli. Gdyby wracal sam, spalby na klopie :-) No, chyba ze wlaczylby mu sie erotoman gawedziarz:"Daj mi, daj mi, daj mi" i ... zgon! :-P
    Krycha kochOm Cie normalnie!!!

krycha.stara, anna maria, Aasiula, macduska, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaki wdzieczny temat ;D
    ja jak sie wykrochmale za bardzo, to na każda impreze bym sie wbiła, nie ma na mnie mocnych ;D

Aasiula, krycha.stara, macduska, anna maria, Bozia3, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Za to jaka frajda - jak się już wejdzie na szczyt :) Super :)
    A to prawda :D

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 10906 10907 10908 10909 10910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ