35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Jutro muszę wstać przed szóstą.
Niech mnie ktoś dobije!
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Ojj to moj podkuli ogonek i w drugi pokoj ma wymarsz.Niechby sprobowal gledzic.
kapturnica, malgos741, macduska, Bozia3, Aasiula, krycha.stara, efcia, gosia7122, Dziobak, iwcia77, peppapig, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Bozia od Slowacji schodzilismy ale nie wiem czy to lajcik ??
Po naszej stronie przynajmniej lancuchy sa a tam nic pionowa sciana i tona ludzi przepychajacych sie
Normalnie samowolka
Z tego co pamietam to u nas z jedej strony sie wchodzi z drugiej schodzi a tam kuźwa jeden przez drugiego
Podejscie faktycznie spokojniejsze ale od schroniska pionwa sciana a ostatnie 100 metrow to masakra i zero lancuchow:/
A ludzie z dziecmi nie wchodza na te ostatnie metry i slusznie bo jest niebezpiecznie
Nigdy już tam nie wejde , od strony Slowacji oczywiscieSuper
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Napisze tylko o jednej lasce, przywieźli ją z bólami brzucha. Sprawiała wrażenie naćpanej..szkoda mi jej było bo czułam,że to poronienie. A ona pół nocy waliła sie po brzuchu..rzucała kurwami aż bałam sie oczy zamknąć... Rano ją zabrali.
Jeszcze dwa inne przypadki ale to raczej nie patologia a bieda...
Jak ja leżałam po zabiegu na ginekologii to tez jedna przywieźli. Nawalona jak stodoła. Urodziła i od azu sprawa w sądzie i kurator. -
ania.g wrote:A mój to w kółko pyta czy go kocham a jak w końcu padnie to chrapie na cały regulator.
Opcja słuchawki i do oporu też mi znana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:33
ania.g, malgos741, macduska, Aasiula, krycha.stara, efcia, gosia7122, Dziobak, iwcia77, peppapig, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mój chrapie okropnie i uparcie nie położy się bez prysznica. W ostatecznym stanie w drodze do łazienki tratuje wszystko po drodze - a to kawał chłopa. Czekam - kiedy rozwali kabinę prysznicową - no ale wykąpać się musi...Dodatkowo zbiera go na przytulasy i jak zarzuci to swoje udo na mnie i ramię - to się modlę o przeżycie....
Bozia3, Aasiula, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
U nas w sklepie mozna dostac ciuszki 42 i malutkie czapeczki dla Helki musialam kupic 30cm ,schowalam ja na pamiatkeDziobak wrote:Maciupenki jest. Body na 50 cm siega mu do kolan. A to najmniejszy normalny rozmiar, mniejsze ciuszki sa dostepne chyba tylko w necie, dla wczesniakow, rozmiar 44.
Bozia3, ania.g, macduska, Aasiula, krycha.stara, efcia, Dziobak, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A tak, mój też prysznic obowiązkowo choćby nie wiem jak był nakrochmalony. Także nasza kabina też już nie jedno przeżyła
Mój tata tak ma, że musi nogi umyc i zawsze jre myje w umywalce. Juz dwie rozwalił.Bozia3, kapturnica, ania.g, anna maria, Aasiula, krycha.stara, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój tata tak ma, że musi nogi umyc i zawsze jre myje w umywalce. Juz dwie rozwalił.
Moj jak zdarzylo mu sie mocniej narabac i zle czuc to dawniej to najczęściej sypiał przytulony do kibelka , A ze mamy jedna toalete to byl lekki zgrzyt.Natomiast od kilku lat jak sam stwierdzil starzeje sie i mu alk slabo wchodzi Mnie to cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:38
macduska, Bozia3, anna maria, krycha.stara, Aasiula, efcia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:hehehe juz widze jak po pijaku moj ładuje gire do umywalki.
Moj jak zdarzylo mu sie mocniej narabac i zle czuc to dawniej to najczęściej sypiał przytulony do kibelka , A ze mamy jedna toalete to byl lekki zgrzyt.Natomiast od kilku lat jak sam stwierdzil starzeje sie i mu alk slabo wchodzi Mnie to cieszy
Mój też coraz rzadziej.Z tym, ze on na tym kiblu siedzi a nie rzyga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:40
anna maria, Bozia3, krycha.stara, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Kiedys pisalam , ze moj mały ma rzadko czkawke.
Jakos od ponad tygodnia czkawke ma doslownie kilka razy dziennie i to po pare minut go siepie. Z ciekawosci wlasnie mierze i juz od 10minut go trzymaAasiula, efcia, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój lekko muśnięty żelazkiem jest gadatliwy i zabawny, naprasowany łazi i wyjada wszystko z lodówki a jak się nakrochmali na sztywno to śpi na kiblu. Dobrze, ze mamy dwie lazienki dodatkowo to nikomu nie przeszkadza.
kapturnica, krycha.stara, macduska, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Asiula miszczu gniazdo z recznikow wymiata! Ja tam nie krochmale na sztywno, ot tak se prasuje poki mnie to bawi. I wtedy bardzo jestem tulaca i calusna. Oj, bardzo!
Dodam tylko ze wrocilam z nareczem kwiatow
Wykasowalysmy caly ogrod kumpeli
Chlop sie smial ze z kwiatami wrocilam
Ale to byly jaja , kurde dwa dni zdychalamaaaaa zapomnialam wrocilam o 7 rano z kwiatami a ludzie do pracy wychodzili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:00
anna maria, krycha.stara, kapturnica, efcia, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ale Wam cislam temata. Moj krochmalista koncertuje wlasnie z kanapy, bo tam koledzy doniesli. Gdyby wracal sam, spalby na klopie
No, chyba ze wlaczylby mu sie erotoman gawedziarz:"Daj mi, daj mi, daj mi" i ... zgon!
krycha.stara, anna maria, Aasiula, macduska, efcia lubią tę wiadomość