35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia smieje sie w głos bo normalnie widze Cie z flacha w jednej rece i butami w drugiej śpiewającej na całe gardło HEJ SOKOŁY
Ty wiesz jaki byłby skandal? Ciało pedagogiczne na bani!kapturnica, krycha.stara, Aasiula, anna maria, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Lza sie w oku kreci na wspomnienie... To byly czasy! Raz pamietam, zapieprzalam z kumpela do niej do chaty dwa kilometry, bo nie chcialam, zeby mnie matka w stanie wskazujacym ogladala. Ale ze u kumpeli tez rodzice byli, to poginalam tam i spowrotem az wytrzezwialam!
krycha.stara, Aasiula, macduska, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Heheheh mysmy miały w piwnicy taka pseudo świetlice-niestety do czasu az nas wyrzucili bo podobno zakłocalismy spokoj w bloku.Tam sie pierwsza fajke zapaliło i wino na sylwka spiło. A jaka adrenalina była ze ktos nas nakryje
To jakaś mocno kulturalna placówka była!krycha.stara, kapturnica, Aasiula, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kapta jak menel
Ale mialam to w pedzlu
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 sierpnia 2015, 19:24
kapturnica, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie nikt nie przebije
przyprowadziła która murzynke po pijaku do domu?macduska, krycha.stara, Aasiula, anna maria, efcia, malgos741, Reni, Bozia3, Dziobak, iwcia77, Arwena, moremi, peppapig, Niuta, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:mnie nikt nie przebije
przyprowadziła która murzynke po pijaku do domu?krycha.stara, kapturnica, anna maria, Aasiula, efcia, Dziobak, Arwena, iwcia77, moremi, Mega, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mnie nikt nie przebije
przyprowadziła która murzynke po pijaku do domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:32
anna maria, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jahaha Hera no
Wymiatasz !!!!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 sierpnia 2015, 19:24
anna maria, efcia, Arwena, Mega, ania.g lubią tę wiadomość