35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiepska noc Kajtek sie pchał aż bolało. Rano sie uspokoił,ktg bardzo dobre, bo już sie stresowałam. Jutro kończe 36 tydzień. Zostało 29 dni do planowanego porodu,ciekawe jak to bedzie. DobRego dnia kolezżanki
moremi, Aasiula, macduska, Margolcia88, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:O pierwsza jestem! Bry!
Wstaaaawać!
Polar to pewnie już po sniadaniu co? Polar?
Łe ar ju?. Pooolar!
Ja byłam pierwsza, ale nie chciałam Was budzić
BryAasiula, macduska, Margolcia88, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaptaaaaa...
Wiesz... Jedna październikówka rodzi, druga też ma skurcze, więc wiesz... Możesz nie wytrwać do tego 10. Albo zgodnie z proroctwami przenosiszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 07:57
kapturnica, Aasiula, malgos741, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:Dzień dobry
Też jestem
Solar Polar - niech Twoja Nowa Droga Życia będzie usłana różami, obsypana spełniającymi się marzeniami!
Margolcia, Ty od rana prasujesz???
Kometa wyszła za mąż.Margolcia88, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, SolarPolar, efcia, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyO Boże, no nieprzytomna jestem,
to miało być tak:
Kometa - niech Twoja Nowa Droga Życia będzie usłana różami, obsypana spełniającymi się marzeniami!
Wczoraj przed snem ten wierszyk układałam!
moremi, malgos741, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
U mnie romantyczna rocznica ślubu zaliczona nad morzem.Wróciliśmy późno bo o 22.
Moja beta to 132% normy więc trochę spokojniejsza jestem.
I tak z innej beczki czy któraś z was miała wzrost popędu seksualnego bo mi się chce ciągle bzykac?Margolcia88, inessa, Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby, peppapig, SolarPolar, ania.g, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:O Boże, no nieprzytomna jestem,
to miało być tak:
Kometa - niech Twoja Nowa Droga Życia będzie usłana różami, obsypana spełniającymi się marzeniami!
Wczoraj przed snem ten wierszyk układałam!
Bo wiesz, że nie odstawia się luteiny bez sprawdzenia czy nie jesteś w ciąży.Margolcia88, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A Ty robiłaś dzisiaj test?
Bo wiesz, że nie odstawia się luteiny bez sprawdzenia czy nie jesteś w ciąży.
Dziś jeszcze biorę luteinę - rano i wieczorem (choć już jej nie mogę znieść, bo wywołuje od dwóch dni podrażnienia i to jest bardzo nieprzyjemne).
Test leży w szufladzie, zrobię jutro, choć wg ovu to jakby za wcześnie, no ale fakt, po 10 dniach mam odstawić luteinę.
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Dziś jeszcze biorę luteinę - rano i wieczorem (choć już jej nie mogę znieść, bo wywołuje od dwóch dni podrażnienia i to jest bardzo nieprzyjemne).
Test leży w szufladzie, zrobię jutro, choć wg ovu to jakby za wcześnie, no ale fakt, po 10 dniach mam odstawić luteinę.Margolcia88, Aasiula, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jakie za wcześnie? Ovu to tylko program, a według mnie wyznaczył tak późno owulację, bo masz śluz w tych dniach. Ja obstawiam jednak dwa dni wcześniej.
Ja też sądzę,ze owulacja była wcześniej. No, to jutro zrobię test.
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kaptaaaaa...
Wiesz... Jedna październikówka rodzi, druga też ma skurcze, więc wiesz... Możesz nie wytrwać do tego 10. Albo zgodnie z proroctwami przenosisz
Kurcze to trochu sie baby za bardzo spieszą bo jednak październik to jeszcze dość odległy .
Nie chciałabym przenosic bo każdy dzień po zjeździe małza będzie strata jesli nadal będe w dwupaku łazić.Ale wczoraj doszłam do wniosku ,że młody i tak wyjdzie kiedy wyjdzieNajważniejsze ,że wczoraj tj 23ciego nie chciał a to data urodzin mojego ojca.Zrobiłby mi największe świństwo w życiu
.A tak niech kluje sie kiedy chce zw łaszcza ,że w środe będzie ciąża donoszona ale po 10tym września zaczne uskuteczniac deptanie małza dzień po dniu
Takie okreslenie wczoraj usłyszałam w kawaler do wzięcia
. Myślałam ,że padne
A wogóle to dzień dobry.
Połowa dawki insuliny na noc daje rade i cukier w normachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:10
Margolcia88, moremi, macduska, Aasiula, malgos741, dorbie, ania.g, SolarPolar, efcia, gosia7122, Mega, Magdala lubią tę wiadomość