35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Hahaha a widzisz ja jak sie kiedys naprasowalam to podobno zrobilam sobie gniazdo z recznikow w lazience i tam spalam , ale nic nie pamietam
Ja na razie zauważyłam, że my jak jesteśmy naprasowani to idziemy spać. Sił brak na cokolwiek ale łóżko znajdujemychociaż takiego wielkiego maglowania nie zaobserwowałam jeszcze u m, on w ogóle rzadko pija. No, ale do tej pory to było przed ślubem. Ja nie wiem co mnie czeka
Aasiula, efcia, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No mojemu sie zdarzyło pare razy na początku małżeństwa zaliczyc zgona i widok był żałosny
A ,że porobiłam mu wtedy trochu zdjęć to kac moralniak zdziałał cuda i nauczył sie kontrolowac stan po spożyciu.
hahaha
-
kto i co?
dlaczego nie dajecie linka?
macduska wrote:Pamiętacie tę pannę marudzącą?
Na innym wątku też za to zjebkę dostała. To znaczy, że nie jestesmy takie wredne. To z nia jest coś nie teges.macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:O Boże, no nieprzytomna jestem,
to miało być tak:
Kometa - niech Twoja Nowa Droga Życia będzie usłana różami, obsypana spełniającymi się marzeniami!
Wczoraj przed snem ten wierszyk układałam!
Dzięki
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja juz pomijam aspekt higieniczny , ale perspektywa widoku zakrwawionego miecza
,poscieli i mnie skutecznie zabrałby mi cała ochote na sex . Brrrr
-
o to tu nawet Atreyu nie pomoże i skończy jak ten z Niekończącej się opowieści
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f643edd658a.jpg
kapturnica, efcia, moremi, BISCA, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Muszę ci powiedzieć, że z higieną to się uważa, a zakrwawionej pościeli nie ma. Rili. Chociaż teraz do hotelu wzięliśmy swój ręcznik, na wszelki wypadek. Tam jest więcej płynów, więc ostatecznie wygląda jakby @ prawie nie było.
-
Kiedy wtedy? Jak mam @? Unikam bardzo. Ze względów higieniczno zdrowotnych.