35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Dzisiaj mieliśmy usg i padam! Kajtek waży 2700
Dorbie a co to ten przyczep błoniasty ???
Zmierzyłam sie w pasie , mam 3cm mniej niz kilka dni temu i brzuch jakos nisko.Młody stwierdził ,ze jest mniejszy i opadł. A i Maksa dzis jakos inaczej czuje , jego ruchy. Tak jakos słabiej. Kurde byle do wieczora bo chce już wiedziec czy zlazł na dól i dlatego czy cos sie dzieje.Ale mam dzis jakis dziwny niepokoj w sobie , ale dlaczego tego sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:27
Aasiula, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Za daleko był na gwizdanie.
Ale dzięki za radę!
Co u Ciebie i gdzie byłaś jak Cię nie było?
Nie ma za co. Porada sprawdzona.
Duźo by pisać a z komórki ciężko,ale napiszę jak wrócimy do Pl. Na razie wczasujemy się we Włoszech nie znając języka gdzie nie ma w pobliżu żadnego polaka tylko włosidorbie, peppapig, efcia, moremi, macduska, megan8, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Super!!Ciekawe ile moj dzis bedzie mial na pomiarach
Zmierzyłam sie w pasie , mam 3cm mniej niz kilka dni temu i brzuch jakos nisko.Młody stwierdził ,ze jest mniejszy i opadł. A i Maksa dzis jakos inaczej czuje , jego ruchy. Tak jakos słabiej. Kurde byle do wieczora bo chce już wiedziec czy zlazł na dól i dlatego czy cos sie dzieje.Ale mam dzis jakis dziwny niepokoj w sobie , ale dlaczego tego sama nie wiem.
I te mdlosciefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
sami włosi którzy biorą nas za ruskich
W pewnych sytuacjach gdyby nie Iwcia to blado nas widzę.
Napiszę więcej jak wrócimy,bo tu ciągle zrywa nam net i muszę pisać od nowa.
Pozdrowienia z RiminiAasiula, dorbie, efcia, peppapig, Bozia3, macduska, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Super!!Ciekawe ile moj dzis bedzie mial na pomiarach
Ale ona tego nie widziała, tylko przy takim łożysko jak u mnie jest podejrzenie.
Obejrzałam moja poprzednia kartę ciąży i mam tam napisane" łożysko na scianie tylnej nisko usadowione". Tak mogę miec teraz, tylko jest dokladniejsze usg. Tego się trzymam.kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Co do goowna - przez tydzien wywozilam bobki krolicze i kurze skretki nawarstwione latami z kurnika i krolikarni. Potem mycie, malowanie. Teraz robimy stajnie dla kucy- jestesmy na etapie tynkowania scian, potem wylewka na podloge a potem wapnowanie! Jestem wiec prawdziwa wyrobnica, chlopka, murarka. Wszystko robie to z mezem - bo zamowiony robotnik mial przyjsc ale od tygodnia pod sklepem zalany lezy - ponoc w Polsce pracy nie ma. za to ja iestem zarobiona od rana do wieczora ale mozg mi odpoczywa.
Czy moge prosic o zdjecie Iwa?
A moze byc na fb???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny