35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Hej, nie nadrobie, chlopa mi na izbie nawadniaja. Jasna cholera, ja mu dopiero nakrochmale jak dojdzie do siebie!
krycha.stara, kapturnica, efcia, macduska, Aasiula, ania.g, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć dziewczęta
Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że bez większych zmian.
Nie jestem w stanie nadrobić zaległości z 3 miesięcy, ale z tego co doczytałam to wszystkie macie się dobrze. Szczególne pozdrowionka dla oczekujących mam. Jestem ciekawa jak zniosłyście upały?
U mnie bez zmian - od kilku miesięcy borykam się z dowcipnymi stanami zapalnymi. Leki pomagają na kilka tygodni, a potem nawrót. Po @ idę do gina na wymaz, bo już mam tego dość. Zaraz potem czyli jak będę "czysta" przymierzam się do inseminacji. Nie mam już ochoty babrać się z lekami, które i tak w moim przypadku gówno dają.efcia, moremi, Heretyczka, BISCA, megan8, Margolcia88, ania.g, Aasiula, peppapig, gosia7122, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie byłam w pracy, niech to penis jasny strzeli!!!!
Szit, szit, szit!!!!!
Władze się nam zmieniły.
Szit, szit, szit, prostytutka!
Nie, tak nie pomaga!!!!
K...a, k….a, k...a!!!!!
(Sory Bozia!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:51
efcia, moremi, Heretyczka, BISCA, kapturnica, Margolcia88, Reni, Aasiula, Dziobak, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Właśnie byłam w pracy, niech to penis jasny strzeli!!!!
Szit, szit, szit!!!!!
Władze się nam zmieniły.
Szit, szit, szit, prostytutka!
Nie, tak nie pomaga!!!!
Kurwa, kurwa, kurwa!!!!!
(Sory Bozia!)
po takim opisie domyślam sie że zmiana na gorsze -
Luna76 wrote:Cześć dziewczęta
Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że bez większych zmian.
Nie jestem w stanie nadrobić zaległości z 3 miesięcy, ale z tego co doczytałam to wszystkie macie się dobrze. Szczególne pozdrowionka dla oczekujących mam. Jestem ciekawa jak zniosłyście upały?
U mnie bez zmian - od kilku miesięcy borykam się z dowcipnymi stanami zapalnymi. Leki pomagają na kilka tygodni, a potem nawrót. Po @ idę do gina na wymaz, bo już mam tego dość. Zaraz potem czyli jak będę "czysta" przymierzam się do inseminacji. Nie mam już ochoty babrać się z lekami, które i tak w moim przypadku gówno dają.
To będziemy trzymać kciuki za inseminację. A z tymi stanami zapalnymi to przewalone.efcia, Luna76, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:po takim opisie domyślam sie że zmiana na gorsze
efcia, Heretyczka, macduska, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry,
Kometa, najlepsze zyczenia i gratulacjeCzekamy na fotoreportaz
Nie widzialam rowniez zdjecia elfaitka, czego bardzo zaluje ....
Kapta ... TIK TAK TIK TAK :p
Jestem smutna, bo 36-letnia siostra bylej mojego meza umiera na raka. Nie znam jej ale od kiedy sie o tym dowiedzialam jest mi smutno. Ma dwie corki. 2 i 4 lata. Kilka tygodni temu wszystko bylo ok.
I tak sobie mysle, ze te nasze codzienne problemy to naprawde bzdury.ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Dobry,
Kometa, najlepsze zyczenia i gratulacjeCzekamy na fotoreportaz
Nie widzialam rowniez zdjecia elfaitka, czego bardzo zaluje ....
Kapta ... TIK TAK TIK TAK :p
Jestem smutna, bo 36-letnia siostra bylej mojego meza umiera na raka. Nie znam jej ale od kiedy sie o tym dowiedzialam jest mi smutno. Ma dwie corki. 2 i 4 lata. Kilka tygodni temu wszystko bylo ok.
I tak sobie mysle, ze te nasze codzienne problemy to naprawde bzdury.efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Nie wiem, kto tu niedawno narzekal na brak ciaz na naszym watku, ale przelecialam ostatnie 2 strony i co druga to "brzuchata"
A reszta siedzi na drugim wątku. Przejęły ostatnio pałeczkę. Czekam kiedy my ją odzyskamymacduska, ania.g, efcia, BISCA, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!