35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Margolci, no to kciukasy. Tez juz bym chciala testowac ....
Wacia, pewnie, ze kibicujemy. Wiesz, jak tu czekamy na male waciatko. To kiedy @ planowo ?
Jesli patrzeć na poprzedni cykl to tak za tydzień. Zatestuję wczesniej bo muszę lutkę odstawic. O ile @ się nie zjawi sama.moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Ja sądzę, że to zwidy jakieś, więc nie traktujmy tego jako wiadomości dnia, piszę wam co widzę, ale może to jakiś test sfałszowany.
Moja sasiadka mnie do szału doprowadza...wpieprza czipsy i pije cole! Ludzie...dzwoni do chłopa żeby jej kupił chińskie zupki bo jedzenie w szpitalu niedobre...
Tak pierdzieli przez telefon,że głowamała a telenowela leci.
Staram sie książke czytać. LalalaaalaAasiula, krycha.stara, moremi, kapturnica, Margolcia88, efcia, gosia7122, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Ja sądzę, że to zwidy jakieś, więc nie traktujmy tego jako wiadomości dnia, piszę wam co widzę, ale może to jakiś test sfałszowany.
Ale cos się dzieje przynajmniej! Bo nasz watek to juz bardzie zaczynał przypominać Klub Kola Gospodyń zeby nie powiedzieć Kółko Różańcowe.Aasiula, krycha.stara, moremi, kapturnica, Margolcia88, peppapig, efcia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a kto to jest Margolcia?
....taki żarcik za niską frekwencję na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 14:23
krycha.stara, macduska, moremi, Margolcia88, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Nie mam nawet jak zdjęcia zrobić i przesłać, ale nie wiem, czy byście dojrzały ten cień cienia. A dobrze by było, żeby ktoś na to okiem rzucił.
No dobra, lecę do okulisty.Jutro się przekonam co z tymi kreskami, i powiem Wam, czy będą czy też nie. Nie mogę mimo tego cienia się nakręcać.Aasiula, kapturnica, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Czytaly o leku wycofanym dla kobiet w ciazy
Znaczy kwas foliowy
Acidum Folicum Richter tabletki 5 mg
GIF wycofal w calym krajuAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a kto to jest Margolcia?
....taki żarcik za niską frekwencję na forum
Czy ktoś pamięta jak wygląda nasza pani?
Aasiula, kapturnica, Margolcia88, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
szcześć
wróciłam od mamy. Pozdrawiam wszystkie. Trochę podczytywałam forum, ale czasu brak na odniesienie się było...
Gratuluję tym, co powinnam, no i samych serdeczności dla solenizantek, rocznicówek itp.
ide szukać jakich butów bo nie mam w czym chodzićAasiula, macduska, moremi, peppapig, efcia, gosia7122, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej sorry ale oprócz weekendów jestem tu codziennie
nie moja wina, że macie wadę wzroku i mnie nie widzicie
w taką razą wychodzem i nie wiem kiedy wrócę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66aa28beffad.jpg
no tak mnie uruchomić z samego rana
moremi wrote:Żarcik, żarcik...
Czy ktoś pamięta jak wygląda nasza pani?megan8, kapturnica, moremi, Margolcia88, efcia, ania.g, Bozia3, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam jakoś przeczucie, że ten bladzioch Margolci za 9 miesięcy bedzie przy cycku.
I mam jeszcze dwa swoje typy. Ale nie powiemMargolcia88, efcia, ania.g, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta się nie odzywa. Może już rodzi??? Kaaspta!!!!
macduska, efcia, ania.g, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zawioze na 18ta młodego na trening i podjade do przychodni , moze wczesniej zrobie KTG i wczesniej dostane sie do gina. A jak nie to zarezerwuje sobie i pewnie w miedzyczasie podjade do matki .
Kurde jeszcze mi cisnienie podniosla siostra małza. Pinda zadzwonila i pierdu pierdu.A jak ona takie ni chuj gadki odstawia to wiedz ,ze coś chce.I zaczyna do mnie z tekstem , ze koncem wrzesnia sie do nas na weekendzik wybieraja. Ha!! Napewno przy noworodku ją ugoszcze.Zobaczy to jak swinia niebo. Głupia cipa!moremi, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, megan8, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość